Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Yarısına kadar okuyabildim. Hani 1 kişiyle aldatılsanız şeytana uymuş, bunalıma girmiş diyelim. 4 kadın nedir?
En az o kadınlar kadar ahlaksız eşiniz.
Ayrılıp ayrılmamak size kalmış, sizin hayatınızı biz yaşamıyoruz. Ama bunu tamamen sindirip devam edebileceğinizi sanmıyorum ben. Bu adam sizi kaybetmekten korkmamış, siz neden korkuyorsunuz?
Hakkınızda en hayırlısı olsun

Kızı yaşındaki kıza belki benim kızları tanıyorsundur diye fotoğraf göndermiş.
Ay midem kalktı ya. İğrenç.
Pis şeytan da rahat durmuyor. Her şeyin önünü arkasını bütün detaylarıyla düşündürtüyor insana. Evliliği bozacak ya her türlü hileye baş vuruyor.
O şeytan eşinizin ta kendisi.

Belli ki çok kırgınsınız bir okadar da seviyorsunuz. Birkaç yerde anladığım kadarıyla çok fazla detay biliyorsunuz yani yakalandıktan sonra yazan kadınlardan haberiniz var kendisi mi söyledi gelip ? Eğer böyleyse tekrar yakalanmaktan ve bu sefer kaybetmekten korkmuş bir adam var. Çok uzun bir evlilik. Eskileri anmanın bir anlamı yok onları unutun. Yeniler için ise cok feci konuşmalar vardı ben o görselleri o kelimeleri nasıl unuturum diyebileceğiniz birşey var mı? Yok... Bosanmak istemiyorsunuz.. Kendinizi uzmeyin. Beraber terapiye devam edin. Beraber daha çok vakit geçirin. Piknik sinema tiyatro vs vs . Her zamankinden baskın olun. Beraber bir hobiye başlayın. Sabırlı olun

Canım ablam sana sımsıkı sarılasım geldi hiç üzülme kolay değil yaşanılanlar. Eşini en iyi sen bilirirsin boşanmayacaksan bile burnundan getir fitil fitil korksun yapamasın gerçi içinde varsa bi adam yapar yine yapacağını da. İnşallah atlatırsınız

Siz zaten aldatildiktan sonra esinize guvenmeyi, gormemezlikten gelmeyi biliyorsunuz. Evlendikten 4 yil sonra bal gibi aldatilmissiniz ustune 24 yili da yalanlarla yasamissiniz. Bu 24 yilda esinizin sizi aldatmadigina nasil emin siniz mesela. Benim yasim kadar evli kalmissiniz bu adama omrunuzu vermissiniz, kandirilmissiniz, bir yalani yasamissiniz, calisip kendi ayaklarinizin ustunde duruyorsunuz ama hala bu adamla evli kalmakta israrcisiniz. Ya bu adamin sizi, cocuklarini dusundugu felan yok kendinizi bosuna avutmayin. Bu adamin tek derdi kendisinin toplumdaki yeri. Aldatarak bosandigi ortaya cikarsa sarsilacak olan durusu. Ayrica o msjlari okuyan cocugunuz o babaya nasil saygi duyacak. Esiniz nasil cocuklarinin yuzune utanmadan bakabiliyor. Din iman allah korkusu demissiniz keske dinimizin temelinde guzel ahlak oldugunu ogrenebilsek.

Konunuzu sonuna kadar okudum.
28 yıllık bir evliliği bir anda bitirmek size çok zor gelebilir. Yeni bir hayat kurmak, yaşananları silmeye çalışmak, çocuklarınız vb...
Ama kendinize şunu sorun. Bir ömür boyu bu şüpheyle yaşayabilir misiniz?
Aklınızda hep acaba mı? Sorusu olacak.
Bu da bir insan için oldukça yıpratıcıdır.
Ve muhtemelen eşiniz, en ufak bir boşlukta aynı şeyleri yapmaya devam edecektir. Tabi bu sefer daha dikkatli bir şekilde.

Son düzenleme:
Sonuna kadar okudum.Evliliğinizin 2.yılında bir kadınla uygunsuz görüşme konusu ne?Büyük bir şey olmalı ki ortaklıktan çıkarılmış.Siz bunun o zaman nasıl olurda üstüne gitmezsiniz hangi kadın bu ne görüşmesi demediniz mi?

Eşiniz sadece var olan düzeni bozulsun istemediği için o jestleri yapıyor gönlünüzü almaya çalışıyor,sizi çok sevdiği için değil.Sevse bu kadar kadınla konuşur muydu arayışa girer miydi?Bazen gerçek gözümüzün önündedir ama inanmak istemeyiz kafamızı çeviririz.İnanırsak nasıl başa çıkacağımızı bilmediğimizden belki.

Boşanmazsanız içinizde hep bir kuşku kalacak.Siz 28 yılınızı ona adayıp 3 tane gül gibi evlat yetiştirmişsiniz ve o sizi 28 yıl boyunca sistemli bir şekilde aldatmış büyük ihtimalle.Siz sadece son 4ü yakalamışsınız haberiniz olmayan neler neler vardır.Eşiniz ne kızlarından ne oğlundan bir gram utanmadan o kadınlarla hayat arkadaşını aldatmış şeytanı içinizde aramayın siz onunla aynı yatağı paylaşıyorsunuz.

Yuva kolay kurulmuyor demişsiniz.Yuvayı ayakta tutmak sadece kadının sorumluluğu değildir.Yuvanız eşinizin umrunda bile değil.

Uzun oldu farkındayım umarım okursunuz.Son olarak siz çok değerli ve biriciksiniz.Nolur hiçkimsenin sizi değersiz yok sayılmış hissettirmesine izin vermeyin.Maddi özgürlüğünğz de varmış bu adamı çekmeyin lütfen kendinize bunu yapmayın.

Siz bir kere aldatılmamışsınız ki, kendinizi kandırmayın.
Sürekli bir şeyler olmuş hayatınızda ve siz hep görmezlikten gelmişsiniz.
İş yerindeki uygunsuz olay nedir bunu nasıl örtbas ettiniz inanamadım.
Yalnız gidilmek istenen tatiller vs vs..üzüldüm adınıza.
Eşiniz utanmadan birçok şeyi de sizinle paylaşmış üstelik.
28 yıl idare etmişsiniz bu şekilde, nasılsa ayrılmak istemiyorsunuz, bundan sonra da böyle yaşar gidersiniz

Eşin tam bir gerizekalı...
Ona buna laf etme evdeki adam doğru olmadiktan sonra başkası eğri olsa ne yazar?..
Hâlâ yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor sana dili ile yanlış dese de kalbi ile tastik etmiyor..
Alışmış ve bu böyle devam eder yapacağını yapmaya devam edecek sadece daha dikkatli olacak...

Yapıcı yorumum:
kurtul o adamdan hayatını kendine zehir etme düşüne düşüne kafayı yiyeceğine k*çına bas tekmeyi hayatına bak..

Okumadan hayir demek nedir ya!!! Baştan sona kadar okudum gayet de güzel anlatmissiniz. Okurken gel gitlerinizi anlamak mümkün. Eğer gerçekten bir insan pişman oluyorsa ben her zaman ikinci bi şans vermekten yanayimdir. Bazi yanlislar insanin yüzüne vurulunca dank edebiliyor. Kimse dört dörtlük degil burda ahkâm kesmenin bir anlamı yok.. 28 yıllık evlilikden bahsediyoruz. Devam ettirmekten yanaysaniz şu pohpohlama işini birakin bence sosyal medya hesaplarini tamamen kapatin böyle bir yanlış tekrar yasandiginda sizi birdaha bulamayacigini anlasın son olarak eskisi gibi olmaya calismayin ve yaptiklarini unutmayin unutmaya çalışmayın..

Siz bir kere aldatılmamışsınız ki, kendinizi kandırmayın.
Sürekli bir şeyler olmuş hayatınızda ve siz hep görmezlikten gelmişsiniz.
İş yerindeki uygunsuz olay nedir bunu nasıl örtbas ettiniz inanamadım.
Yalnız gidilmek istenen tatiller vs vs..üzüldüm adınıza.
Eşiniz utanmadan birçok şeyi de sizinle paylaşmış üstelik.
28 yıl idare etmişsiniz bu şekilde, nasılsa ayrılmak istemiyorsunuz, bundan sonra da böyle yaşar gidersiniz
Konu sahibi evliliğin başından beri bal gibi aldatılmış ama görmezden gelmiş üstüne gitmemiş işin kolayına kaçmış inanmak istediğine inanmış kısaca

O işten çıkarılma olayında çok büyük bir olay yaşanmış ki adamı kovmuslar
Normalde erkekler birbirini tutar evli adamın flörtunu çapkınligina bile ses etmezler
Belki hiç o taraklarda bezi olmayan bir kadını rahatsız etti taciz etti is yeri sahipleride ortaklıktan çıktı
Olamaz mi
Konu sahibi de hala kadinlara küfretsin benim garibani (!) yoldan çıkarmışlar desin

Konu basligina cevabim, adam sizi zaten defalarca aldatmis...yapici yorum yapmak isterdim ama inan elle tutulur hic bir yani yok, evliliginzn 2. Yilinda aldatilmissinz su konustugu turk kadin olma ihtimali cok yuksek bu kisinin ama olmayabilir de bu ek olarak evlilignz 4. Yilinda tekrar aldatildiginjzj gosterir...yani kadin unutmamis bir de internetten bulmus...sizin gordugunz bu 4 kisi var ama adam florte pohpohlanmaya acik acaba sizin bilmediginz kac kisiyle daha flort etti...ayrica ornek insan demissinz ama esiniz tam bir karaktersiz yani en sevmedigim insan tipi herseyi o halleder, herkes ona saygi duyar falab sirf gosteris tek derdi, belki de insanlar ne mal oldugunu biliyor da oyleymis gibu davraniyor....siz bu adamin burnunu hic surtmemissinz aynilarini yapmaya devam eder ama sizin bosanmak gibi bir dusunceniz yok ne deyim ya adami gozden cikarip ev arkadasi gibi gunleriniz gecip gidecek ya da unutmus gibi yapacaksinz

Okumadan hayir demek nedir ya!!! Baştan sona kadar okudum gayet de güzel anlatmissiniz. Okurken gel gitlerinizi anlamak mümkün. Eğer gerçekten bir insan pişman oluyorsa ben her zaman ikinci bi şans vermekten yanayimdir. Bazi yanlislar insanin yüzüne vurulunca dank edebiliyor. Kimse dört dörtlük degil burda ahkâm kesmenin bir anlamı yok.. 28 yıllık evlilikden bahsediyoruz. Devam ettirmekten yanaysaniz şu pohpohlama işini birakin bence sosyal medya hesaplarini tamamen kapatin böyle bir yanlış tekrar yasandiginda sizi birdaha bulamayacigini anlasın son olarak eskisi gibi olmaya calismayin ve yaptiklarini unutmayin unutmaya çalışmayın..
Ya bu kadının olayı bir değil beş değil on değil olmuş resmen
Ne ikinci şansı

Hepsini oludum 48 yaşındasınız eşiniz sizden büyük olsa ellilerinde.en fazla on yol daha yapar.bu kadar yolınızı vermişsiniz zaten yaşlılıkta niye yalnız kalasınız?ayrılmayın derim ben psikologla çözmeye çalışın

Ya rahat batıyor diyorum başka bişey demiyorum. Kesinlikle boşanma sebebi ki öyle de yaptım çok şükür. Ama bilmiyorum hayırlısı olsun sizin için

25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
Kadın aralarda yazmış
Kadın meselesi dolayısıyla ortaklık bittiğini
Yazıştığı kadinlardan birinin 24 sene öncesi için pişmanlık yaşadığını
Su an bir degil iki değil tam dört ayrı kadınla mesajlastigini
Tek bir kadın olsa sadece yazissa dersin bir defa şeytana uydu
Ne şeytani adamın kendisi şeytan olmus

Hepsini oludum 48 yaşındasınız eşiniz sizden büyük olsa ellilerinde.en fazla on yol daha yapar.bu kadar yolınızı vermişsiniz zaten yaşlılıkta niye yalnız kalasınız?ayrılmayın derim ben psikologla çözmeye çalışın
28 yıldır kendini aldatan adama yaşlanınca niye hizmet etsin yemeğini yapsın çamaşırını yıkasın?Yalnız kalmasınmış 2 kızı oğlu var bu kadının ayrıca böyle bi adamla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim.

X