Ay midem kalktı ya. İğrenç.Kızı yaşındaki kıza belki benim kızları tanıyorsundur diye fotoğraf göndermiş.
O şeytan eşinizin ta kendisi.Pis şeytan da rahat durmuyor. Her şeyin önünü arkasını bütün detaylarıyla düşündürtüyor insana. Evliliği bozacak ya her türlü hileye baş vuruyor.
Aynen aklima gelmedi değil.Af edersiniz fıkralar olur ya bir rus bir arap bir türk uçağa binmiş falan diye ona benzettim konuyu
Adam ucana kacana yazmış
Mikrop murdar herif
Bak yine dayanamadim
Konu sahibi evliliğin başından beri bal gibi aldatılmış ama görmezden gelmiş üstüne gitmemiş işin kolayına kaçmış inanmak istediğine inanmış kısacaSiz bir kere aldatılmamışsınız ki, kendinizi kandırmayın.
Sürekli bir şeyler olmuş hayatınızda ve siz hep görmezlikten gelmişsiniz.
İş yerindeki uygunsuz olay nedir bunu nasıl örtbas ettiniz inanamadım.
Yalnız gidilmek istenen tatiller vs vs..üzüldüm adınıza.
Eşiniz utanmadan birçok şeyi de sizinle paylaşmış üstelik.
28 yıl idare etmişsiniz bu şekilde, nasılsa ayrılmak istemiyorsunuz, bundan sonra da böyle yaşar gidersiniz
Ya bu kadının olayı bir değil beş değil on değil olmuş resmenOkumadan hayir demek nedir ya!!! Baştan sona kadar okudum gayet de güzel anlatmissiniz. Okurken gel gitlerinizi anlamak mümkün. Eğer gerçekten bir insan pişman oluyorsa ben her zaman ikinci bi şans vermekten yanayimdir. Bazi yanlislar insanin yüzüne vurulunca dank edebiliyor. Kimse dört dörtlük degil burda ahkâm kesmenin bir anlamı yok.. 28 yıllık evlilikden bahsediyoruz. Devam ettirmekten yanaysaniz şu pohpohlama işini birakin bence sosyal medya hesaplarini tamamen kapatin böyle bir yanlış tekrar yasandiginda sizi birdaha bulamayacigini anlasın son olarak eskisi gibi olmaya calismayin ve yaptiklarini unutmayin unutmaya çalışmayın..
25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?Ya bu kadının olayı bir değil beş değil on değil olmuş resmen
Ne ikinci şansı
Kadın aralarda yazmış25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
28 yıldır kendini aldatan adama yaşlanınca niye hizmet etsin yemeğini yapsın çamaşırını yıkasın?Yalnız kalmasınmış 2 kızı oğlu var bu kadının ayrıca böyle bi adamla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim.Hepsini oludum 48 yaşındasınız eşiniz sizden büyük olsa ellilerinde.en fazla on yol daha yapar.bu kadar yolınızı vermişsiniz zaten yaşlılıkta niye yalnız kalasınız?ayrılmayın derim ben psikologla çözmeye çalışın