- 12 Mart 2025
- 49
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi nesliii600
-
Öğrenecem olayı ve sizede yazacamE baban almış olabilir. Of bilmiyorum çok üzüldüm ben. Karaktersizler
Bir insan ilka aldatılmayı beklemez.belki evli değilsiniz ve bu durumları bilmiyorsunuzdur diye eüşğnüyorum. Mail hesabı oldugu için biz karı kocayız. İkimizinde mailleri var. İşte olacagın önüne geçilmiyor. Normalde asla bakmam ama içimden bir ses bak dedi. Ben hislerime güvenirim
Evet benimde karşıma çıktı. Teşekkür ederimHayır bende kayıtlı diyince daha önceden takip ediyorsunuz gibi algılanıyor. Ve takip edecek ladar şüphelendirdiyse zaten yakalamanız gereksizmiş diyorum.
O hissiyatı bilirim o bak bişey var hissi işte o gerçeklere götürüyor. Çünkü bende öyle bir adamı boşadım daha önce. Ve sadece o hissiyatın önüme çıkardığıyla. Yani daha önce bir takip vs olmamıştı ha olacak gibi olsaydı zaten evli kalmazdım, yakalamayı beklemezdim. Bazen kadınlar sürekli takip ediyorlar buda yanlış birşey hissettiysen ve güvenin yoksa bekleme boşan. Çünkü ya doğrudur yada evliliğin en temeli güven yok olmuştur gerek yoktur.
Çok büyük bir ameliyat olduAnnenizin neyi var?
İşte yola çıkabilecek dururmum olsa zaten beklemem. Hem annem hemde evladım var küçük. Bilirisiniz ki küçük cocujla ha diyince birşeyler yapılmazKocayı takip etme/ettirebilme şansınız olsaydı keşke,saat ve yer de az çok belliyken,inkar edemeyecek şekilde yakalayıp bi an önce sonuca bağlardınız.Delil toplama gibi bi soğuk savaş herkesin kaldırabileceği bi yük değil,ben yerimde duramaz bir şekilde yola çıkıp yakalamaya çalışırdım,doğrudur yanlıştır herkese göre değişir,sizin yapınız neyse ona göre hareket edin,hakkınızda hayırlısı olsun
Yani biz ne diyelim ki.. eğer işin sonunda çocuklarım var el mecbur,arkamda kimse yok mecbur… gibi gibi sebeplerden boşanmayacaksan eğer hiç kurcalama kapat gözünü.Nasıl başlayacam bilmiyorum.eşim olacak vardık ben baska şehirdeyken bir kadına bilet almış kendi oldugu şehre. Ve ben şehir dışındayım bir şekilde öğrendiö. Hafta sonu gidecem yanına ve şuan hiç birşey söylemiyorum bilerek.yüzyüzeyken söylemek istiyorum.nasıl yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz.
Çocuğunuzu birine bırakıp gidip basma imkaniniz yokmuOnuda araştırım. Sohbet kilidinde şifre oluyormuş ya rakam yda yazı. Oda zor gibi.bir seçenek daha var ondada sadece kimle yazıştıgı mesjlar ailiniyor.o olmasaydı onu yapacaktım
Sanırım önceki mesajları okumadınız bn şehir dışındayım ameliyat için. Mümkün değilÇocuğunuzu birine bırakıp gidip basma imkaniniz yokmu
Ne yazikki yeni taşındık omuda düşündümYani biz ne diyelim ki.. eğer işin sonunda çocuklarım var el mecbur,arkamda kimse yok mecbur… gibi gibi sebeplerden boşanmayacaksan eğer hiç kurcalama kapat gözünü.
Yok boşanacağım diyorsan kanıt topla. Mesela aldığı biletin belgesini sakla, kat komsun ile samimiysen eve bakar olmasını iste mesela
Çekişmeli dava mı açmak istiyorsun o yüzden mi kanıt istiyorsun ?Ne yazikki yeni taşındık omuda düşündüm
Cok zor bi durum annenize bakacak kimse yokmu kardes falan sizinSanırım önceki mesajları okumadınız bn şehir dışındayım ameliyat için. Mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?