Aldatma

Hayır bende kayıtlı diyince daha önceden takip ediyorsunuz gibi algılanıyor. Ve takip edecek ladar şüphelendirdiyse zaten yakalamanız gereksizmiş diyorum.

O hissiyatı bilirim o bak bişey var hissi işte o gerçeklere götürüyor. Çünkü bende öyle bir adamı boşadım daha önce. Ve sadece o hissiyatın önüme çıkardığıyla. Yani daha önce bir takip vs olmamıştı ha olacak gibi olsaydı zaten evli kalmazdım, yakalamayı beklemezdim. Bazen kadınlar sürekli takip ediyorlar buda yanlış birşey hissettiysen ve güvenin yoksa bekleme boşan. Çünkü ya doğrudur yada evliliğin en temeli güven yok olmuştur gerek yoktur.

Evet benimde karşıma çıktı. Teşekkür ederim

Kocayı takip etme/ettirebilme şansınız olsaydı keşke,saat ve yer de az çok belliyken,inkar edemeyecek şekilde yakalayıp bi an önce sonuca bağlardınız.Delil toplama gibi bi soğuk savaş herkesin kaldırabileceği bi yük değil,ben yerimde duramaz bir şekilde yola çıkıp yakalamaya çalışırdım,doğrudur yanlıştır herkese göre değişir,sizin yapınız neyse ona göre hareket edin,hakkınızda hayırlısı olsun

Sakın kadınla muhatap olmayın hakaret falan etmeyin . Geçen okudum burda kocasının sevgilisine bulaştı diye tazminat cezası almış birisi. . Ayrıca süpriz bileti ailem aldı geldim ben ,beni al diyip tepkisine bakın sonra şaka yaptım dersiniz huzursuz olsun

Geçmiş olsun arkadaşım , süreç nasıl ilerledir ? Gelişme var mı ? Ne yapmaya karar verdiniz
Benim bile buradan kalkıp ikisini varsa öyle bir şey saydırasım geldi

Delil toplayın. Biletin alındığı banka ekstresi, kamera kayıtları, hatta es dost varsa eve baskın icin onu da gönderebilirsiniz yedek anahtarın yerini söyleyerek görgü tanığı ifadesi de iş görür bildiğim kadarıyla

İşte yola çıkabilecek dururmum olsa zaten beklemem. Hem annem hemde evladım var küçük. Bilirisiniz ki küçük cocujla ha diyince birşeyler yapılmaz

Yani biz ne diyelim ki.. eğer işin sonunda çocuklarım var el mecbur,arkamda kimse yok mecbur… gibi gibi sebeplerden boşanmayacaksan eğer hiç kurcalama kapat gözünü.
Yok boşanacağım diyorsan kanıt topla. Mesela aldığı biletin belgesini sakla, kat komsun ile samimiysen eve bakar olmasını iste mesela

Onuda araştırım. Sohbet kilidinde şifre oluyormuş ya rakam yda yazı. Oda zor gibi.bir seçenek daha var ondada sadece kimle yazıştıgı mesjlar ailiniyor.o olmasaydı onu yapacaktım
Çocuğunuzu birine bırakıp gidip basma imkaniniz yokmu

Ne yazikki yeni taşındık omuda düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…