Aldatma

Telefonuna bakabilirsen kocanın şifreyi ögrenip. Kadını görüntülü ara açınca kocanın karşısına koy.
Onuda araştırım. Sohbet kilidinde şifre oluyormuş ya rakam yda yazı. Oda zor gibi.bir seçenek daha var ondada sadece kimle yazıştıgı mesjlar ailiniyor.o olmasaydı onu yapacaktım

Ah bir bilsem ah.severek evlendik. Demekki sadece ben sevmişim.
Siz kendinizi suçlamayın öfkeli olmanız çok normal ama kontrol altında tutmalısınız evet çok zor ama bunu evladınız için yapın bi çok erkek çok pisleşiyor emin olun ne kadar kesin boşanır işeniz velayet o kadar kolay olur haklarınızı o kadar kolay alırsınız bunu evladınız için yapacaksınız

Teşekkür ederim gerçekten şuan daha bilinçli davranacam. Çünkü ben kaybetmem kendi kaybedecek ona eminim. Ailesi ve benım ailem asla yüzüne bakmayacak

Mutlaka delillerin hep elinde olsun resim felan çek elinde ne varsa ve ulaşamaycağı bir extra dosyan felan olsun. Kadının ismi cismine kadar elinde olmalı bence ki yüzüne söylediğinde inkar etme şansı olmasın.

Sana olacakları söyleyim ;

1. İfşa ettiğin için sırf yakaladığın için ağlayacak zırlayacak.. ama pişmanlığından değil sen ortaya çıkardığın için sakın kişisel algılama

2. Sana hasta muamelesi yapacak, hastasın sen hayal görüyosun.. kafanda kurup huzurumuzu bozuyosun diycek.. kıskanclığın yine tuttu ne oluyor sana diycekde diycek..

Bu iki seçenek mevcut ki ikisinden birini yapacak.

Gelip te evet ben yaptım diyen erkek çok nadirdir.. senin adına üzüldüm umarım yollarınızı ayırırsınız. Bir kadın için çok ağır başkasıyla birlikte olması ben şahsen bidaha hayatıma almazdım kendisini.

Sende bir eşsin , sende eşinden ayrı kaliyosun ama aldatmıyorsun bir insanın gururu şerefi haysiyeti olmalı ..

Verdiğin emeğe yazık. Üzülmen gereken tek şey bu..

Çok güzel yazmışsınız. Erkeklerin yüzde 90 inkar mekanizmalı doğmuş. Ama bu sefer kimse birşeyi inkar edemiyecek

Kanıt lazım, onları basman gerek öncelikle

Peki başka kadına bilet aldığını nasıl öğrendiniz?

Sadece bu bilet değildir başka ödemeler faturalar da vardır. Kesin boşanacağım diyorsanız sessizce sinsice davranmak gerek. Yalnız eve getirmesi kabul edilemez. Mesaj atın, kuzenim kardeşim en iyi arkadaşım bilmem kim vs belki bize gelecek, yarın sabah işi varmış çarşaf ver kanepede yatsın falan yazın en azından eve sokmasın. Anneniz hastaymış kardeşiniz babanız durmaz mı bir akşam yanında, evinizle ailenizin mesafe az mı çok mu? Siz bu uçuşun bilgisini kocanızın mailinde mi gördünüz, ödeme bilgisi kredi kartında görünüyor mu?

Kardeş sakin kalırsanız çorap söküğü gibi sürersiniz bunun izini. Ama yok kanıtlayamayacak durumda ortalığı ayağa kaldırırsanız pislik herif üste çıkar. Alay ede ede yapar devam eder.

Kadının otobüsü kaçta. O bindikten bi saat sonra falan arayın aşkım sürpriz ben bu gece yola çıkıyorum deyin. Kesin ne alaka falan diye kavga çıkarır. Biliyorum saçma bi öneri ama rahat rahat takılamasınlar ya. Pislikler. Bence basmakla falan uğraşmayın. O sizi psikolojik olarak daha çok yıpratır. Ayrılacağınız kesinse kadına da msj atın gözün aydın benim eskiyi sana bırakıyorum diye. S.ktirsin gitsinler.

Aynen bir kaç şeydende şüpeleniyoruö onlarıda araştırmam lazım. Evet sakin davranmalıyım

İlte bileti o alacagı için böyle birşey biraz zor zor olmasa çok plan geçti aklımdan ama

Delil toplamaniz lazım güvenliğiniz biri felan varsa eve tıklayabilirsiniz sizin olmadığınızı bilmiyor gibi bir yoklasin.Simdi önüne çıkıp bilet almışsın derseniz yok ihtiyaç sahibiydi yok bilmem kimin akrabasiydi da ben kartımdan aldım parasını bana verdi felan gibi bahaneler bulacak.bu biletin kötü niyetle alındığına eminmisiniz belki başka biri adına almıştır.Aldaticak diyelim arada duygusal bağ yoksa kadını ordan oraya niye getirsin bulunduğunuz sehirdede bir suru kadın vardır sonuçta.Keske gidebilme şansınız olsa başka türlü Zor cunku

Şimdi zaten siz böyle gizli hesap fotolarını vs görmek içn uğraşıyosanız eşinize güvenmiyorsunuz. Böyle bir potansiyel görmeseniz takip etmezsiniz. E zaten bu bile boşanmanız için yeterliymiş? Güvenmediğiniz bir insanla neden evlisiniz ve sürekli onu takip ediyorsunuz. Buda normal değil. İlla aldatılmayı neden beklediniz?

Onu inkar edemez çünkü telefon rehberine sonu şş limkaydetmiş. Ben onun arkadaşı dostunu hep tanırım. Ve benjım bu durumlara kızdıgımı iyi bilir. Ama tahminen isimini değiştirecek ona eminim.ihtiyaç sahibinede alamaz. Ama tabiki inkar edecek ona eminim tanıyorum. Sakince düşünmeliym

Bir insan ilka aldatılmayı beklemez.belki evli değilsiniz ve bu durumları bilmiyorsunuzdur diye eüşğnüyorum. Mail hesabı oldugu için biz karı kocayız. İkimizinde mailleri var. İşte olacagın önüne geçilmiyor. Normalde asla bakmam ama içimden bir ses bak dedi. Ben hislerime güvenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…