- 12 Mart 2025
- 49
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi nesliii600
-
Ne olur birşey deyin.çok küçük bir evladım var ve ben kafayı yemek üzereyimBilemedim ben de ne desem
Olayı anlatınNe olur birşey deyin.çok küçük bir evladım var ve ben kafayı yemek üzereyim
Basabilsem bir dk duramam.annem hasta oldugu için şehir dışındayım.yoksa dediğin gibi yapardım.Valla kanka baskın basanındır. Konuşacak bor şey yok basacaksın. 1 ltlik pet şişeye kırmızı boya koy, yüzlerine üstlerine başlarına güzelce fırlat. Ya da çürük domates al kafalarına geçir.
Basabilsem keşke dururmuyum.annem hasta oldugu için şehir dışımdayım.annemede anlatamıyorum.Gidip basmadan nasıl bekleyebiliyorsun...
Yok tanımıyorum. Ama biraz araştırdım. Numarasını buldumKadını tanıyor musunuz?
İşte bende onun için plan kurmam lazım.şuan sinirli oldugum için düşğnemiyorumİnkar edecek, saçma bı bahane bulacak, sen suçlu olacaksın, bari oncesinden iyi plan yap ip uclarin olsun ki sen suçlu takıntılı olma
Evet var cnm boşanacam.aslan gibi ailem arkamda ama kanıtlamak öenmli.Canım basman tabiki önemli ama asıl önemli olan sonrasında nasıl bir yol izleyeceğin. Boşanacak mısın ? Durumun var mı ?
İşte bende onun için plan kurmam lazım.şuan sinirli oldugum için düşğnemiyorum
İşte kimseye güvenemiyorum. Bilet var. Kadının numarası var. Başka birşey yok. Eve gelip gelmedigini bilemiyecem diye korkuyorumKanıtlayınca boşayacaksanız güvendiğiniz birine delil toplatın.
Delil toplaman gerekiyor canım fevri davranma sabret sonra zina ile açarsın davanıEvet var cnm boşanacam.aslan gibi ailem arkamda ama kanıtlamak öenmli.
Yok kadın bugun akşam çıkacak. Bende şehir dışındayım. Anca ben pzar günü gidebilirimKadınını hala orada olduğundan eminseniz gidin ve bir kaç kadınla birlikte baskın yapın.
Aynen ama nasıl. Apartmanın güvenlik kamerasına bakabilirmiyiö acaba onuda bilemiyorumDelil toplaman gerekiyor canım fevri davranma sabret sonra zina ile açarsın davanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?