- 19 Ocak 2017
- 7.289
- 21.332
- 348
- 38
- Konu Sahibi nesliii600
-
Yok kadın bugun akşam çıkacak. Bende şehir dışındayım. Anca ben pzar günü gidebilirim
Şu an gitseniz de yetişemeyebilirsiniz beraber kalacaklar mı belli değil giderseniz şüphelendiğiniz belli olur yakalayamazsanız sizin için kötü olur adam daha temkinli davranır bu sefer ispat bulamazsınız sabırlı olun gerçek deliller toplayın illa basmanıza gerek yokİşte kimseye güvenemiyorum. Bilet var. Kadının numarası var. Başka birşey yok. Eve gelip gelmedigini bilemiyecem diye korkuyorum
Tanıdığınız biri yok mu takibe alacak. Giriş çıkışını kanıtlasın en azından.İşte kimseye güvenemiyorum. Bilet var. Kadının numarası var. Başka birşey yok. Eve gelip gelmedigini bilemiyecem diye korkuyorum
Ben onun hesaplarını ve fotoğrafları göreniliyorum. Ondan gizli. Birde şöyle birşey farkettim. Google whatsap nesaj gizle aramış. Ondan sonra içime şüpe düştü. Sonra bir baktım o kişinin numarasını sonunaa şş koyup yazmış.asljnda whatspta kilitli mesajlarını görebilsem bile kanıt.Nasıl haberiniz oldu? Bileti nerden almış kredi kartı ekstresi filan var mı sizde elinize delil toplayın.
Gittiğinizde muhtemelen gitmiş olacak adamda ya bilmem kimin kız kardeşi - karısı artık aklına o an ne gelirse parası yoktu ben aldım vs gibi yalanlar söyleyecek. Şimdiden biz söyleyelim cevabınızı ona göre verin.
Ha tabi bunlar boşanacaksanız.
Boşanmayacaksanız hiç bişey söylemeyin boşuna kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Kabus gördüm sayın. Bizde boşuna üzülmeyelim birde sizin için. Çünkü genelde aldatılan hem cinslerimiz mutlu mesut devam ediyorlar bizede cefası kalıyor.
Ünşallah valla ama o yüz ifadesini görmek istiyorum. Aslında ben şöyle nirşey düşündüm. Elbet ben gittigimde yazacak ona.bende diyorum ki. Otururken kadına yazsam kadın kesin buna söyleryecek ve yüz ifadesinden belli olacakŞu an gitseniz de yetişemeyebilirsiniz beraber kalacaklar mı belli değil giderseniz şüphelendiğiniz belli olur yakalayamazsanız sizin için kötü olur adam daha temkinli davranır bu sefer ispat bulamazsınız sabırlı olun gerçek deliller toplayın illa basmanıza gerek yok
Şimdi sakin ol evin içine gizli kamera yerleştirirsin. Sakin ol hiç belli etme eşinin telefonunu karıştırırsın. Bence bu konuyla ilgili araştırma yap canım istersen bi avukata danışabilirsin. Nasıl bir yol izlemeliyim diye? Adamın ne kadar ruhu duymazsa haberin olduğundan sende o kadar rahat bi şekilde delilini toplarsın ve inş sonuna kadar alırsın hem kendin hem çocuğun içinAynen ama nasıl. Apartmanın güvenlik kamerasına bakabilirmiyiö acaba onuda bilemiyorum
Kadın gece yarısı gelecek. Kimse gece yarısını beklemezTanıdığınız biri yok mu takibe alacak. Giriş çıkışını kanıtlasın en azından.
Artık ben evden cıkmayacagım için onu yapamaz.o yüzden gece için lazım. Allahım yardım et banaŞimdi sakin ol evin içine gizli kamera yerleştirirsin. Sakin ol hiç belli etme eşinin telefonunu karıştırırsın. Bence bu konuyla ilgili araştırma yap canım istersen bi avukata danışabilirsin. Nasıl bir yol izlemeliyim diye? Adamın ne kadar ruhu duymazsa haberin olduğundan sende o kadar rahat bi şekilde delilini toplarsın ve inş sonuna kadar alırsın hem kendin hem çocuğun için
Kadın ile kesinlikle kendiniz iletişime geçmeyin muhattap olmayın. Bu doğru bi davranış değil. Dediğim gibi maalesef sabır gerektiren bi süreçÜnşallah valla ama o yüz ifadesini görmek istiyorum. Aslında ben şöyle nirşey düşündüm. Elbet ben gittigimde yazacak ona.bende diyorum ki. Otururken kadına yazsam kadın kesin buna söyleryecek ve yüz ifadesinden belli olacak
Geleceğinden nasıl eminsin ? Bilet saati falan yazıyor mu ki gece yarısı olduğunu nerden çıkardınKadın gece yarısı gelecek. Kimse gece yarısını beklemez
Şunun için diyorum. Yine diyorum sinirli oldugum için düzgün düşünemiyorum.yani yanyana otururken kdına yazsam. Onunla mesajlaşacak diye düşünüyorum. Ve başka inkar edemezKadın ile kesinlikle kendiniz iletişime geçmeyin muhattap olmayın. Bu doğru bi davranış değil. Dediğim gibi maalesef sabır gerektiren bi süreç
Tezgahı kurup çıkacaksınız ki adam yapsın sizde delil toplayınArtık ben evden cıkmayacagım için onu yapamaz.o yüzden gece için lazım. Allahım yardım et bana
Şunun için diyorum. Yine diyorum sinirli oldugum için düzgün düşünemiyorum.yani yanyana otururken kdına yazsam. Onunla mesajlaşacak diye düşünüyorum. Ve başkaKadın ile kesinlikle kendiniz iletişime geçmeyin muhattap olmayın. Bu doğru bi davranış değil. Dediğim gibi maalesef sabır gerektiren bi süreç
evet bilette saat yazıyor ve yol saatide yazıyor.ekran resmi alıp kadına atmış(tahminim)Geleceğinden nasıl eminsin ? Bilet saati falan yazıyor mu ki gece yarısı olduğunu nerden çıkardın
Yanlış düşünüyorsunuz siz en iyisi bir avukat ile ilerletin sürecinizi sinir ile kalkarsanız hiç bi delil toplayamazsınız olan size olurŞunun için diyorum. Yine diyorum sinirli oldugum için düzgün düşünemiyorum.yani yanyana otururken kdına yazsam. Onunla mesajlaşacak diye düşünüyorum. Ve başka inkar edemez
Şehir dışında oldugum için onu yapamıyorum. Diğer türlü olsa basarımTezgahı kurup çıkacaksınız ki adam yapsın sizde delil toplayın
Haklısınız en iyisi. Ama ben içimdeki öfkeyi atamıyorum.Yanlış düşünüyorsunuz siz en iyisi bir avukat ile ilerletin sürecinizi sinir ile kalkarsanız hiç bi delil toplayamazsınız olan size olur
Telefonuna bakabilirsen kocanın şifreyi ögrenip. Kadını görüntülü ara açınca kocanın karşısına koy.Ünşallah valla ama o yüz ifadesini görmek istiyorum. Aslında ben şöyle nirşey düşündüm. Elbet ben gittigimde yazacak ona.bende diyorum ki. Otururken kadına yazsam kadın kesin buna söyleryecek ve yüz ifadesinden belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?