• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Eee olmuşsa olmuş sana ne bundan? O kadın olmasa başka kadın olacaktı zaten. Ki yıllarca başka kadınlar gelmiş geçmiş.

Kocasi başka kadinlari arasa arasa ama bulamasa ne guzel yuvalari olacakti cunku.
Ondan kiziyor diger kadinlara. Adamin kadin aramasi sorun degil, sorun bulabiliyor olmasi.

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Allah bağışlasın 3 kız annesisin ne güzel. Boşa adamı kızlarınla beraber haytına devam et. Benim anenm de aldatıldı ve diyaliz hastası bizde yakaladık anlaşmalı kabul etmişti babam boşanmayı. Annemin neler yaşadığına şahidim ki hala acısı geçmedi geçmez kızlarınla hayata tutun derim ben kendini kapatma (annem içine kapanmıştı ve ben kötü hissettmiştim)

Cocuklarım bu olaydan önce doğdular cnm en küçük evladım 5 yaşında sizin yorum yapmanızı istemiyorum
Yalan konusma

Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti

Bunu sen yazdın
Çevir kazı yanmasın
Yorum yapmamı istemiyormuş
Oldu çiçeğim başka bir arzunuz?

Allah bağışlasın 3 kız annesisin ne güzel. Boşa adamı kızlarınla beraber haytına devam et. Benim anenm de aldatıldı ve diyaliz hastası bizde yakaladık anlaşmalı kabul etmişti babam boşanmayı. Annemin neler yaşadığına şahidim ki hala acısı geçmedi geçmez kızlarınla hayata tutun derim ben kendini kapatma (annem içine kapanmıştı ve ben kötü hissettmiştim)
Teşekkür ederim güzel yorumuna

Bende aynı şeyi savunuyorum bana boşanma fırsat verme nikahını verme diyorlar mesela canları cehenneme deyip yoluma bakıyorum
Tabiki derler. Ama sakın dinlemeyin. Allah aşkına insan kendine saygısını kaybedince bir daha hiç mutlu olamaz. Sizden giden ne yaparsa yapsın. Ki eşiniz cidden yüzsüzlük boyutunda davranıyor. Çocuğu abinin yanında işe sokmak nedir? Sesinize saçınızın teline muhtaç edin böyle adamı.

Ben eşimi savunmuyorum zaten evet düşünmemiş ve bu kadar adiliği yapmış o pislik kadında çanak tutmuş bilerek evli adamın kapatması olmuş yani
Eeee?
Kadın çanak tutmuş, evli adamın kapatması olmuş, evli adamla çatır çatır sevişmiş, evli adamın çocuklarının rızkını kendi çocuğuna yedirmiş, eeeee?
O bunları yaptı diye sen yüceldin mi?

Yalan konusma

Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti

Bunu sen yazdın
Çevir kazı yanmasın
Yorum yapmamı istemiyormuş
Oldu çiçeğim başka bir arzunuz?
Bak cnm evliliğim ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim ve sadece telefonda konuşmuştu eşim sonra 8 yıl bir daha başka bi kadın oldugunu görmedim haa belki olmuştur ama ben 8 yıl hiç görmedim ok

Evet evli olduğunu biliyordu çok seviyorsa boşan evlenelim diyecekti imam nikahını zorlamı kıydılar evli adamın koynuna zorlamı soktular bakın beni aldatan eşim tmm ama o pislikler bilerek evli adamlarla birlikte oluyor ve yuvalar yıkılıyor sizin evliliniz bu şekilde bitebilir veya kızınızın evliliği suçlu eşim ama eşim gibi adamlara çanak tutan bir sürü adi kadında var
Arkadaşım anliyorum sinirlisin, yaralısın.
Ama bu kendini kandırman için sebeb değil. Evlendiğin günden beri bu adam seni aldatmış. Ama fiilen ama sanal ama telefonda. Yapmışmı yapmış? Hep aynı kadınlamı? Hayır?
Yani şimdi dünyadaki tüm kadınlar senin kocanın peşinde öylemi? Farklı farklı kadınlar kocanı kafasına taktı zorla koynuna girdi! Buna sen gerçekten inaniyor olamazsın. Bak 3 tane kızın var, başıma gelmez deme. Hayat bu. Evet bi şe…z ile evlenmişsin, hamileyken aldatmış affetmişsin. Sen kendinde niye hiç hata aramiyorsun? Böyle bir ahlaksıza niye üstüne 2 evlat daha veriyorsun? Kusura bakmada sende hatalısın. Sen bu acı geçermi diyorsun. Yaw ne acısı Allah aşkına. İnsanlar evlatlarını koyuyor toprağada hayatına mecbur devam ediyor. Sen bu adi herifimi gömmeyeceksin. Kadını onu bunu suçlamayı bırak, bundan sonra nasıl devam edeceksin onu düşün. Tutuğun avukat dişlimi, araştırdınmı boşanma davalarında nekadar başarılıymış? Nekadar nafaka nekadar tazminat alabileceksin bunları öğrendinmi? Kendin çalışıyormusun? Bundan sonra evi çekip çevirebilecek maddi ve manevi gücün varmı. Bu işten çocukların ve sen en az hasarla çıkabilmek için destek alıyormusun? Bunlara odaklan.
Kadınlar yuva yıkıyormuş bilmem neymiş bırak bu alaturka lafları. Ortada yuva yokmuş, olsada kocan kendi elleriyle yıkmış. Yerinde olsam onu o enkaza gömmerim, kimle ne halt yiyorsa yesin bu saatden sonra sanane? Tabii gerçekten boşancaksan. Yok blöf için dava açtıysan, burnu sürtsün az sonra affetcem diyorsanda biran önce vazgeç davadan en azından çocukların psikolojisini bozma.

Arkadaşım anliyorum sinirlisin, yaralısın.
Ama bu kendini kandırman için sebeb değil. Evlendiğin günden beri bu adam seni aldatmış. Ama fiilen ama sanal ama telefonda. Yapmışmı yapmış? Hep aynı kadınlamı? Hayır?
Yani şimdi dünyadaki tüm kadınlar senin kocanın peşinde öylemi? Farklı farklı kadınlar kocanı kafasına taktı zorla koynuna girdi! Buna sen gerçekten inaniyor olamazsın. Bak 3 tane kızın var, başıma gelmez deme. Hayat bu. Evet bi şe…z ile evlenmişsin, hamileyken aldatmış affetmişsin. Sen kendinde niye hiç hata aramiyorsun? Böyle bir ahlaksıza niye üstüne 2 evlat daha veriyorsun? Kusura bakmada sende hatalısın. Sen bu acı geçermi diyorsun. Yaw ne acısı Allah aşkına. İnsanlar evlatlarını koyuyor toprağada hayatına mecbur devam ediyor. Sen bu adi herifimi gömmeyeceksin. Kadını onu bunu suçlamayı bırak, bundan sonra nasıl devam edeceksin onu düşün. Tutuğun avukat dişlimi, araştırdınmı boşanma davalarında nekadar başarılıymış? Nekadar nafaka nekadar tazminat alabileceksin bunları öğrendinmi? Kendin çalışıyormusun? Bundan sonra evi çekip çevirebilecek maddi ve manevi gücün varmı. Bu işten çocukların ve sen en az hasarla çıkabilmek için destek alıyormusun? Bunlara odaklan.
Kadınlar yuva yıkıyormuş bilmem neymiş bırak bu alaturka lafları. Ortada yuva yokmuş, olsada kocan kendi elleriyle yıkmış. Yerinde olsam onu o enkaza gömmerim, kimle ne halt yiyorsa yesin bu saatden sonra sanane? Tabii gerçekten boşancaksan. Yok blöf için dava açtıysan, burnu sürtsün az sonra affetcem diyorsanda biran önce vazgeç davadan en azından çocukların psikolojisini bozma.
Burada ne ksdar acı hikaye okudum kadının kadına yaptıklarına şahit oldum insanın nelerle karşılaşacağına gördüm benim eşim beni aldattı bana şerefsizlik yaptı beni kandırdı bunları eşim yaptı ama o kadında çanak tuttu ahlaksızlık diz boyu

Burada ne ksdar acı hikaye okudum kadının kadına yaptıklarına şahit oldum insanın nelerle karşılaşacağına gördüm benim eşim beni aldattı bana şerefsizlik yaptı beni kandırdı bunları eşim yaptı ama o kadında çanak tuttu ahlaksızlık diz boyu
O kadın olmasa eşiniz sizi aldatmayacak mıydı?

Sizin gibi kadinlara bayiliyorum gercegi kaldiramayip aninda cirkefleşen.
Siz başiniza gelen herşeyi hakkediyorsunuz.
Bence gidin affedin kocanizi.
Siz ne yapıyorsunuz peki ben dertleşmek için kafa dagıtmak için üye oldum sizin gibi düşünceler pes dedirtti her haltı yiyen eşim çanak tutan o adi kadın bu kadar basit söylediğim şey

Bak cnm evliliğim ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim ve sadece telefonda konuşmuştu eşim sonra 8 yıl bir daha başka bi kadın oldugunu görmedim haa belki olmuştur ama ben 8 yıl hiç görmedim ok
Telefonda konuşunca aldatmıs olmuyor yani, hmm peki.

Belkide gerçek ahlaksız sadece sizin kocanız? Kadına bekarım dedi, yada klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum çocuklar için beraberiz az büyüsünler kapının önüne koyacam dedi? Bunları düşündünüzmü? Hala nenemin lafları yok çanak tutu yok bilmem ne. He diyelim kadın ahlaksız kocanızı kandırdı. Bu neyi değişiterecek, kocanızın sizi defalarca aldattığı gerçeğini değiştiriyormu?

Ben eşimi savunmuyorum zaten evet düşünmemiş ve bu kadar adiliği yapmış o pislik kadında çanak tutmuş bilerek evli adamın kapatması olmuş yani
Sadece kapatma olmamis ama kocani da kapmış bak.
Bu hakaret ve beddualari birak konu sahibi, bence bu konuyu da yavasca terk et ve kendin ile cocuklarinin hayrı üzerine düşün, davran.
Psikolojjn bozuk belli ama cocuklarinin saglikli anneye ihtiyaci var, onlar icin saglikli olmak zorundasin. Babadan gulmemisler , bir de annelerini kaybettirme onlara. O kadar kadinlara laf atiyorsun, ama sen de duzgun bir kadin ve anneysen bunu cocuklarina kanitlamak zorundasin.
Kocani kadinlardan uzak tutmak icin degil de gercekten annelik yapmak icin cocuk dogurduysan, onlarin basinda ol , onlari dusun. Dusundugun tek sey kadin oldugu icin yaziyorum bunlari.

Konu sahibi bana bir tanidigimi hatirlatti. Kadin kocasi tarafindan aldatilmisti ve adam bosanip aldattigiyla evlendi. Daha sonra asagilik adam evlendigi kadin hamileyken gelip gelip eski karisiyla beraber oluyordu. Kadin sirf ikinciye olan kini icin yapiyordu bunu. O kadn benim kocamla yatti, simdi bende onun kocasiyla yatip intikam aliyorum diyordu. Zaten kocasini affedebilcek mizactaydi ama gercekten yuzde elli de kadina inat yapiyordu bunu.
Yani biz saglikli insanlarin akli almiyor ama gercekten var bu kadar takintili ve hasta kadinlar. 🤷🏼‍♀️

Konu sahibi bence terapi de alabilirsin , yeter ki cocuklarinin basinda saglikli ve guclu bir anne olarak kal.

Siz ne yapıyorsunuz peki ben dertleşmek için kafa dagıtmak için üye oldum sizin gibi düşünceler pes dedirtti her haltı yiyen eşim çanak tutan o adi kadın bu kadar basit söylediğim şey
Ama sizin amaciniz dertleşmek degilki.
Siz kafayi o kadina takmişsiniz.
O kadin olmasaydi başka bi kadin olucakti daha önce olmuşta.
Yani eşinizin hicmi sucu yok kadinmi zorladi onu?

Ama sizin amaciniz dertleşmek degilki.
Siz kafayi o kadina takmişsiniz.
O kadin olmasaydi başka bi kadin olucakti daha önce olmuşta.
Yani eşinizin hicmi sucu yok kadinmi zorladi onu?
Ayrica kadindan bahsederken adi pislik yaziyorsunuz ben yerinizde olsam eşime söylerim bunlari.

Back
X