• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Kadını bıraktığını ve dönmek istediğini söylüyor zaten ben kararlıyım ve davamı açtım ne kadar ön yargılısınız ya böyle iğrenç pislik kadına sinir oluyorum ve bilerek evli adamın altına yattıkları için hiçde masum gelmiyorlar
Üslubunuz çok çirkin
Hala daha kadın diyorsunuz
Kadın zorla mı birlikte oldu eşinizle?
Eşinize tecavüz mü etti
Bırakın Allah aşkına ya
Evet hıhı tek suçlu o kadın, aynen.

Üslubunuz çok çirkin
Hala daha kadın diyorsunuz
Kadın zorla mı birlikte oldu eşinizle?
Eşinize tecavüz mü etti
Bırakın Allah aşkına ya
Evet hıhı tek suçlu o kadın, aynen.
Sizde öğle kadınlardansınız sanırım ne acı kadınlığı ayaklar altına alıyorsunuz

Evet evli olduğunu biliyordu çok seviyorsa boşan evlenelim diyecekti imam nikahını zorlamı kıydılar evli adamın koynuna zorlamı soktular bakın beni aldatan eşim tmm ama o pislikler bilerek evli adamlarla birlikte oluyor ve yuvalar yıkılıyor sizin evliliniz bu şekilde bitebilir veya kızınızın evliliği suçlu eşim ama eşim gibi adamlara çanak tutan bir sürü adi kadında var
Benim evliliğim bu şekilde biterse mutlu olacaksın değil mi
Kocanız evli olduğunu bilmiyor muydu kadını koynuna alırken, geride üç evladı olduğunu bilmiyor muydu metresinin çocuğuna babalık ederken
Sizin kocanız karım da çocuklarım da umrumda değil derse elin kadını da imam nikahına tamam der, imam nikahında erkek aldım kabul ettim diyor biliyorsunuz değil mi?
Size ne adi kadınlardan?
Siz adi kocanızı bile kaç kere affedip koynunuza alıp çocuk üstüne çocuk yapmışsınız bir adi kadınlar mı zorunuza gidiyor

Evli oldugunu bildiği halde buluşup konuşuyor bu çok mu normal acaba bi kadın bi anne kendine bunu nasıl yakıştırır ki
Yahu çocuğu olan 11 yillik eşim kendine nasıl yakistirir demiyorsunuz da hala tanımadığınız etmediğiniz kadının kendine yakistirmasindan bahsediyorsunuz. Size ne milletten? Siz kendi eşinize bakmalısınız. Saflık bu herhalde artık başka açıklaması olamaz kusura bakmayin. Bu kadar adi adamdan 1 değil 3 çocuk yapıyorsunuz. Çocuklarınızın aldatan bir babaya sahip olmasında, psikolojilerinim etkilenmesinde sizin de payınız var. Sizi gözlemleyen bir kız çocuğu ileride nasıl kendine değer veren bir kadın olarak yetisebilir ki?

Yahu kadının kendi vajinası, kendi hayatı, kendi kadınlığı. Onun evli adamla nikah kıymasını başkası bu kadar kafaya taksa anlarım da kocası tarafından defalarca aldatılmış, kabul etmiş, kadınlık onurunu en ağır şekilde yerlere çalmış birine mi kaldı bu değerlendirmeyi yapmak? Dönün kendinize bakın kadınlık onurundan bahsedeceksek. Kocanız pisliğin teki, siz de kabul edip 3 çocuk doğuracak kadar genişsiniz.

Haddini bil terbiyesiz.
Kadınlık dediğin seni aldatan adamı defalarca kez affedip ona 3tane de çocuk vermekle olmuyor. Eğer kadınlık buysa ben almayayım.
Biraz gururlu ol, kadınlığı ayaklar altına alan sensin sana bunları yapan adamı defalarca affederek.

Benim evliliğim bu şekilde biterse mutlu olacaksın değil mi
Kocanız evli olduğunu bilmiyor muydu kadını koynuna alırken, geride üç evladı olduğunu bilmiyor muydu metresinin çocuğuna babalık ederken
Sizin kocanız karım da çocuklarım da umrumda değil derse elin kadını da imam nikahına tamam der, imam nikahında erkek aldım kabul ettim diyor biliyorsunuz değil mi?
Size ne adi kadınlardan?
Siz adi kocanızı bile kaç kere affedip koynunuza alıp çocuk üstüne çocuk yapmışsınız bir adi kadınlar mı zorunuza gidiyor
Ben eşimi savunmuyorum zaten evet düşünmemiş ve bu kadar adiliği yapmış o pislik kadında çanak tutmuş bilerek evli adamın kapatması olmuş yani

Aynısını yasarsınız inşllh
Oturup üç evladınıza hayır dua edeceğinize bize beddua ediyorsunuz
Niye aynısını yaşayayım? Ben mi yıktım yuvanızı? Üç çocuğunuzun rızkını alıp başkasına ben mi yedirdim?
Kalbinizi temizlemezseniz dilinizi temizlemezseniz daha çooook canınız yanar
Kaldı ki canı çok yanan insan bir başkası için aynısını dilemez yani insan olan dileyemez

Ben eşimi savunmuyorum zaten evet düşünmemiş ve bu kadar adiliği yapmış o pislik kadında çanak tutmuş bilerek evli adamın kapatması olmuş yani
Eee olmuşsa olmuş sana ne bundan? O kadın olmasa başka kadın olacaktı zaten. Ki yıllarca başka kadınlar gelmiş geçmiş.

Affetseniz bile içinizden çıkmaz. Maalesef ayrılık da hep aklımız eskiye belki güzel günlere gider. İyi yanları hatırlar keşke öyle olsak deriz. Ama unuttuğumuz şey artık ne karşımızdaki ne de biz aynı kişi değilizdir. Şimdi belki ayrılırsanız karşı taraf kazanmış gibi gelecek size ama hayır. Siz dünyaya bir kere geliyorsunuz. Ve huzurlu yaşamak, sürekli telefon karıştırmamak, sürekli haftasonu kocam nerde dememek, sürekli affetmenin verdiği eziklik hissini yaşamamak sizin de hakkınız. Kafanız rahat olur. Tek tavsiyem aldatıldıgınızı ispatlayıp nafaka ve haklarınızı düzgün almanız

Evet evli olduğunu biliyordu çok seviyorsa boşan evlenelim diyecekti imam nikahını zorlamı kıydılar evli adamın koynuna zorlamı soktular bakın beni aldatan eşim tmm ama o pislikler bilerek evli adamlarla birlikte oluyor ve yuvalar yıkılıyor sizin evliliniz bu şekilde bitebilir veya kızınızın evliliği suçlu eşim ama eşim gibi adamlara çanak tutan bir sürü adi kadında var
Bilerek evli adamlarla birlikte oluyorlar ne demek ya . Peki evli adamların ne işi var başka kadınlarla . O kadın olmasa başka kadın olurdu ki daha önce de olmuş zaten . Sizin yuvanızı yıkan o kadın değil eşiniz

Haddini bil terbiyesiz.
Kadınlık dediğin seni aldatan adamı defalarca kez affedip ona 3tane de çocuk vermekle olmuyor. Eğer kadınlık buysa ben almayayım.
Biraz gururlu ol, kadınlığı ayaklar altına alan sensin sana bunları yapan adamı defalarca affederek.
Hıhı affetmedim ki affetmek ALLAH mahsus kıçına tekmeyi bastım

Hıhı affetmedim ki affetmek ALLAH mahsus kıçına tekmeyi bastım
Ahahahha
Liseli ergenler gibi aşk acısı çektiği, instada kızlarla tanışıp buluştuğu hesabını bulduktan sonra çocukları sıraya dizen de babam zaten:27:

Affetseniz bile içinizden çıkmaz. Maalesef ayrılık da hep aklımız eskiye belki güzel günlere gider. İyi yanları hatırlar keşke öyle olsak deriz. Ama unuttuğumuz şey artık ne karşımızdaki ne de biz aynı kişi değilizdir. Şimdi belki ayrılırsanız karşı taraf kazanmış gibi gelecek size ama hayır. Siz dünyaya bir kere geliyorsunuz. Ve huzurlu yaşamak, sürekli telefon karıştırmamak, sürekli haftasonu kocam nerde dememek, sürekli affetmenin verdiği eziklik hissini yaşamamak sizin de hakkınız. Kafanız rahat olur. Tek tavsiyem aldatıldıgınızı ispatlayıp nafaka ve haklarınızı düzgün almanız
Bende aynı şeyi savunuyorum bana boşanma fırsat verme nikahını verme diyorlar mesela canları cehenneme deyip yoluma bakıyorum

Kadınlığı ayaklar altına alan aldatılıp üstüne boy boy çocuk doğuranlar, onları eleştirenler değil
Siz kadınlığınızı öyle ayaklar altına sermişsiniz ki kocanız üç çocuk doğurmanıza rağmen ezmiş geçmiş

Kadınlığı ayaklar altına alan aldatılıp üstüne boy boy çocuk doğuranlar, onları eleştirenler değil
Siz kadınlığınızı öyle ayaklar altına sermişsiniz ki kocanız üç çocuk doğurmanıza rağmen ezmiş geçmiş
Üç çocuk adamı elde tutmaya yetmemiş demek ki

Onun kişiliği benim vijdanım rahat alnım ak

Back
X