• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Tamam arkadaşlar vurmayın kadın öldü.
Bayılıyoruz geçmişte yaşamaya yok affetmeseydin,şunu yapmasaydın,etmeseydin.
Kadın hamileymiş,arkasındada duranı olmayınca affetmiş napsın yani. Bayılıyosunuz herkesi kendi şartlarınız içinde değerlendirmeye. O ailenede yazıklar olsun,nasıl bir aileki o hala bu durumda bile arkanda durmuyor ya.

Tamam zamanında hamileymişsin affermişsin ama çocukların artık büyümüştür diye tahmin ediyorum. Kaldı ki adam başkasına imam nikahı kıyabilecek kadar ahlaksız,kudurmuş bir adam. O yüzden artık bu işi sürdürmenin bir anlamı yok. Onun demesiylede değil bu işler eğer kanıtlarsan seni aldattığını alırsın bir güzel tazminatını,nafakanı evlatlarınla yoluna bakarsın.
Çok teşekkür ederim sagolun herkez ne kadar acımasız ve vijdansız davamı açtım inşllh herşey daha güzel olur

Aldatma sebepli bugün boşanmış bir kadın olarak yazıyorum benimde 3 kızım var. Onlar için boşandım. Karar verip uygulamaya geçme aşaması zor ama sonrası kolaylaşıyor. Önemli olan ilk adımı atmak ve sen kararlı olursan ne eş ne aile önünde duramıyor.
Siz neden boşandınız hayırlısı olsun hakkımızda inşllh

Evli oldugunu bildiği halde buluşup konuşuyor bu çok mu normal acaba bi kadın bi anne kendine bunu nasıl yakıştırır ki
Üç kızı olan adamın bu azgın teke halinden daha kolay olmuştur bence. Bir adam bir baba kızının başına gelebileceğini düşünmeden nasıl bu haltı yer ki?
Kadına bir şey yazmayın. Çünkü o zaten karısını ve kızlarını aldatan, üstlerine gizli evlilik yapan bir adamın ikinci karısı haline sokmuş kendini. Yani siz bir şey yapmasanız da yaşar yaşayacağını. Bir dükkanda bile kötü ürün satılıyor lafı duyulsa satışları düşer ama bu ve bunun gibi kadınlardaki ne salaklıktır anlamadım. Büyük ihtimal parasızdır ve kendine bir kaynak arıyordur, öyle geldi. Umarım süründürmeden bırakmaz.
Şeref yoksunu bir insanla aynı evde nasıl yaşayacaksınız ki? Boşanın da tüm haklarınızı alın derim. Kızlara bu adamı göstermeyin diyeceğim de herhalde o mümkün olmayacak. Onlarda kötü kodlar oluşmaması için yardım almanızı öneririm. Allah yardımcınız olsun.

Üç kızı olan adamın bu azgın teke halinden daha kolay olmuştur bence. Bir adam bir baba kızının başına gelebileceğini düşünmeden nasıl bu haltı yer ki?
Kadına bir şey yazmayın. Çünkü o zaten karısını ve kızlarını aldatan, üstlerine gizli evlilik yapan bir adamın ikinci karısı haline sokmuş kendini. Yani siz bir şey yapmasanız da yaşar yaşayacağını. Bir dükkanda bile kötü ürün satılıyor lafı duyulsa satışları düşer ama bu ve bunun gibi kadınlardaki ne salaklıktır anlamadım. Büyük ihtimal parasızdır ve kendine bir kaynak arıyordur, öyle geldi. Umarım süründürmeden bırakmaz.
Şeref yoksunu bir insanla aynı evde nasıl yaşayacaksınız ki? Boşanın da tüm haklarınızı alın derim. Kızlara bu adamı göstermeyin diyeceğim de herhalde o mümkün olmayacak. Onlarda kötü kodlar oluşmaması için yardım almanızı öneririm. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim davamı açtım zaten 7 aydır ayrı yaşıyoruz çocuklarım babalarını mecbur görecek ben rabbime havale ettim mevlam versin cezalarını

Aldatani bikere affederseniz bunun devami gelir. Aynisini akrabam yapti eylülde boşandi haftaya tekrar evleniyor. Neymiş namaza başlamiş düzelmiş e oldu ozaman gör tekrar başina gelenleri ne diyebilirizki.
Gecte olsa böyle bi adamdan kurtulmaniz güzel onsuz daha mutlu olucaksininiz eminim.

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Böyle leş birini lütfen sevmeyin ve direkt boşanın .

Aynn öğleymiş ne acı bilerek isteyerek yuva yıkıyorlar
Kadınlar mı bilerek isteyerek yuva yıkıyor
Kadın kocanızın koynuna zorla girdi sonra zorla boşanma dilekçenize imza attırdı herhalde
Yuvanızı yıkan kocanız hanımefendi elin namus fukarası kadını değil

Kadın kocanızın koynuna zorla girdi sonra zorla boşanma dilekçenize imza attırdı herhalde
Aynn namus fukarası doğru dediniz benim eşim beni aldattı beni kandırdı tmmm ama o adi evli olduğunu biliyordu hadi sevdiler birbirlerini boşan öğle evlenelim diyecekti adamlar zaten şerefsiz ama o adi pislik kadınlar bilerek yuva yıkıyor

Ben aldatıldığımı fiziki olarak öğrendiğim gün evden kovdum ve boşanma davasını açtım bi kadın bu kadar alçak nasıl olabiliyor böyle kadınlar prim verdikce evlilikler bitiyor erkekler kendini bi halt sanıyor
Problem de burada zaten
Siz resmen adama olayı gerçekleştirmesi içim imkan tanımıssınız
O hesabı bulduğunuz anda boşasaydınız bunlar basınıza gelmeyecekti
O yüzden fiziki anlamda aldattığında evden kovmanızın bir manası kalmadı.

Evet evli olduğunu biliyordu çok seviyorsa boşan evlenelim diyecekti imam nikahını zorlamı kıydılar evli adamın koynuna zorlamı soktular bakın beni aldatan eşim tmm ama o pislikler bilerek evli adamlarla birlikte oluyor ve yuvalar yıkılıyor sizin evliliniz bu şekilde bitebilir veya kızınızın evliliği suçlu eşim ama eşim gibi adamlara çanak tutan bir sürü adi kadında var

Evet evli olduğunu biliyordu çok seviyorsa boşan evlenelim diyecekti imam nikahını zorlamı kıydılar evli adamın koynuna zorlamı soktular bakın beni aldatan eşim tmm ama o pislikler bilerek evli adamlarla birlikte oluyor ve yuvalar yıkılıyor sizin evliliniz bu şekilde bitebilir veya kızınızın evliliği suçlu eşim ama eşim gibi adamlara çanak tutan bir sürü adi kadında var
Yahu sizin koca aranıyormus zaten
Hala neyin derdindesiniz anlamıyorum
Bu kadın bilerek yuva yıktı diyelim bu olmasaydı baska bi kadın olacaktı
Çünkü adam yola çıkmış bir kere.

Bırakın kadını da, haklarınızı alın kendinizi çocuklarınızı koruyun.

Aynn namus fukarası doğru dediniz benim eşim beni aldattı beni kandırdı tmmm ama o adi evli olduğunu biliyordu hadi sevdiler birbirlerini boşan öğle evlenelim diyecekti adamlar zaten şerefsiz ama o adi pislik kadınlar bilerek yuva yıkıyor
Hala aynı şeyi söylüyorsunuz kadının yıktığı tek yuva kendininki
Kadın sizin yuvanız yıkılmadan da kendine sizin kocanızla yuva kurmuş
Kadınlar yuva yıkıyor olsaydı ilk aldatıldığınızda boşanırdınız
Sorumluluk sahibi olan kocanız bir başkası değil, adamın düşünmediği eşini çocuklarını o kadın neden düşünsün

Derdinizin %85 diğer kadın olduğuna yemin edebilirim.
Bugün o kadını bıraksa gelse yine kabul edersiniz o adamı.
Kadını bıraktığını ve dönmek istediğini söylüyor zaten ben kararlıyım ve davamı açtım ne kadar ön yargılısınız ya böyle iğrenç pislik kadına sinir oluyorum ve bilerek evli adamın altına yattıkları için hiçde masum gelmiyorlar

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz kadının yıktığı tek yuva kendininki
Kadın sizin yuvanız yıkılmadan da kendine sizin kocanızla yuva kurmuş
Kadınlar yuva yıkıyor olsaydı ilk aldatıldığınızda boşanırdınız
Sorumluluk sahibi olan kocanız bir başkası değil, adamın düşünmediği eşini çocuklarını o kadın neden düşünsün
Aynısını yasarsınız inşllh

Back
X