• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Canım tamam şimdi bir şekilde affedip görmezden geldin desek, 10 yıl sonra başka birine imam nikahı kıymayacağına canı gönülden inanıyor musun? Bunun hiç ama hiçbir garantisi yok. Ötesi, gerçekleşme ihtimali çok daha yüksek.

Zaman geçtikçe, tek başına ayakta durabilmek çok daha zor olacak. O yüzden ne kadar çabuk bu adamı hayatından çıkarıp, kendine yeni bir şans tanırsan o kadar iyi diye düşünüyorum.
Ben davamı açtım zaten ama beni kandırması aldatması çok ama çok acı bu acı geçer mi diye sordum çünkü kendimi çok değersiz hissettirdi bunu sormustum

Bencede suçlu erkekler hem fikiriz ama bu kadına ben yazdım evli olduğunu cocukları olduğu bilerek isterek imsm nikahına razı oluyorlar 6 ayda sadece 3 gece evde yoktu cumartesi günü yanına gidip yatıp kalkıp akşamına eve geliyordu bu nasıl bi evlilik anlayışı bi kadın bunu nasıl kabul eder adamı zamanla boşatayım ben evleneyim der yani
Olsun bak 6 ay sabretmiş ama simdi ogrendiniz ve bosanacaksiniz zaten. Bosaninca adam anasiyla kalcak degil, kadina actigi eve gidip orda yasayacak artik.
Cibiliyetsiz kocanda ne bulmus bilemeyiz ama sandigin kadar aptal degilmis işte.
Tekrar soyluyoruz kadina degil kocana beddua et.

Sonuç olarak şuan o herif nerde ?
boşanmak istemiyor,evin masraflarını karşılıyor,ayrılırsan para yok diyor sonuç ne ?
İstediği kadar bosanmasin herif aldatmayi bırak üstüne kuma getirmiş donuna kadar alırsın.
Bide seviyordum bosluktayim diyorsun bunu bu adam senden daha iyi biliyor ki defalarca aldatmış seni.
kendini toparla 3 evladın var nereye kadar böyle gidecek.bundan ayrılsa başka kadın bulacak.
bir anne metres hayatı yaşamayı nasıl kabul etmemeliyse aldatılmak da kabul etmemeli net !
Bir sürü kişi gibi siz de kızmışsınız ama bunu öyle ayarında yapmışsınız ki. Valla teşekkğr etmek istedim. İnsan, okuyunca ezilmiş değil de güçlenerek kendine güveni gelir. Ezmek kolay, ama zaten canı fena yanmış birine ne bilim çok acımasız olunmamalı sanki. Sizin yaklaşımınız bir abla gibi 👍

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Siz büyük bir sınavın içindesiniz, çok zor günler yaşıyorsunuz ama üç kızınız olduğunu unutmayın ne olur. Onların önünde yaşanmasın bu rezillikler. Onlara duyurmayın babalarının böyle bir şerefsiz olduğunu. Geleceğe dair pek çok şeyi yıkmış olursunuz. Onların sağlıklı ilişkiler kurmalarını istiyorsanız kavgalarınızı çocukların önünde yapmayın

Ben davamı açtım zaten ama beni kandırması aldatması çok ama çok acı bu acı geçer mi diye sordum çünkü kendimi çok değersiz hissettirdi bunu sormustum

Ya adam şerefsiz, siz nasıl onla baş edeceksiniz ki zaten. Hiç kendinizi değersiz hissetmeyin. Tabiki en başında çok gelgitler, kendini suçlamalar, değersiz hissetmeler olacak, her insan yaşıyor bunu.

Ama zaman geçip de geriye baktığınızda, neden kendinizi harap ettiniz diye üzüleceksiniz. Hele ki, hem karşılıklı sevgi olan bir ilişki yaşayabilirseniz, ne mutlu size.

Bir sürü kişi gibi siz de kızmışsınız ama bunu öyle ayarında yapmışsınız ki. Valla teşekkğr etmek istedim. İnsan, okuyunca ezilmiş değil de güçlenerek kendine güveni gelir. Ezmek kolay, ama zaten canı fena yanmış birine ne bilim çok acımasız olunmamalı sanki. Sizin yaklaşımınız bir abla gibi 👍
Kizsakda,sovsekde değişmeyecek sonuçta olan olmuş ama insanın kendi onuru,gururu ve çocukları için biraz kendine gelmesi lazım diye düşünüyorum.
Evet hepimizin başına gelebilir ama her insan kabul edemez,maddi zorlukda çekse aşkından ölse de toparlanmak lazım.
Birincisi şiddet,ikincisi aldatmak benim bunlara tahammülüm yok kimsenin de olmasını istemem.
Bazen acımasız olup herşeyi pat pat söylemek de ise yarar belki ben içimden gelenleri söyledim umarım buradaki yorumları dikkate alır konu sahibi 🙏

Canın çok acıyacak çok. Ama öyle bir geçecekki o acının snei ne kadar değiştirdiğini, büyüttüğnü, güçlendirdiğini görünce hayattan ne çok şey öğrenmişim diyeceksin. O acı geçecek emin ol ve seni artık kimsenin yıkamayacağını görünce yaşadıkların geçmişte kötü bir anı olarak kalacak sadece.

Siz büyük bir sınavın içindesiniz, çok zor günler yaşıyorsunuz ama üç kızınız olduğunu unutmayın ne olur. Onların önünde yaşanmasın bu rezillikler. Onlara duyurmayın babalarının böyle bir şerefsiz olduğunu. Geleceğe dair pek çok şeyi yıkmış olursunuz. Onların sağlıklı ilişkiler kurmalarını istiyorsanız kavgalarınızı çocukların önünde yapmayın
Kavga etmiyoruz ama çocuklarım öğrendi babalarının başka bi kadınla evlendiğini evde baba fügürü yok 3 ay idare ettim ama öğrendiler elimden geldiğince çabalıyorum onlar için

Canın çok acıyacak çok. Ama öyle bir geçecekki o acının snei ne kadar değiştirdiğini, büyüttüğnü, güçlendirdiğini görünce hayattan ne çok şey öğrenmişim diyeceksin. O acı geçecek emin ol ve seni artık kimsenin yıkamayacağını görünce yaşadıkların geçmişte kötü bir anı olarak kalacak sadece.
Ay inşllh çok teşekkür ederim moral oldunuz sagolun

Kizsakda,sovsekde değişmeyecek sonuçta olan olmuş ama insanın kendi onuru,gururu ve çocukları için biraz kendine gelmesi lazım diye düşünüyorum.
Evet hepimizin başına gelebilir ama her insan kabul edemez,maddi zorlukda çekse aşkından ölse de toparlanmak lazım.
Birincisi şiddet,ikincisi aldatmak benim bunlara tahammülüm yok kimsenin de olmasını istemem.
Bazen acımasız olup herşeyi pat pat söylemek de ise yarar belki ben içimden gelenleri söyledim umarım buradaki yorumları dikkate alır konu sahibi 🙏
Kesinlikle katılıyorum

İyi gülün sizinde başınıza gelebilir ama dikkat edin sizede gülen olmasın
Tabiki gelebilir. Ben gelmezmi dedim?
Ama başıma gelse o kocayı kapıya koymak için 8 sene+3 çocuk beklemem. Kiminle aldatığı umrumda olmaz, kadının numarasını araştırana kadar en hızlı bir şekilde soyup soğana çevirecek ve dımdızlak ortada bırakmak için bir dedektif ve avukat numarası araştırırdım. Sonrada arkama yaslanır kim kime metres olmuş kim kime ev açmış diye keyifle izlerdim. O evide alırdım üzerine 😅

Tamam arkadaşlar vurmayın kadın öldü.
Bayılıyoruz geçmişte yaşamaya yok affetmeseydin,şunu yapmasaydın,etmeseydin.
Kadın hamileymiş,arkasındada duranı olmayınca affetmiş napsın yani. Bayılıyosunuz herkesi kendi şartlarınız içinde değerlendirmeye. O ailenede yazıklar olsun,nasıl bir aileki o hala bu durumda bile arkanda durmuyor ya.

Tamam zamanında hamileymişsin affermişsin ama çocukların artık büyümüştür diye tahmin ediyorum. Kaldı ki adam başkasına imam nikahı kıyabilecek kadar ahlaksız,kudurmuş bir adam. O yüzden artık bu işi sürdürmenin bir anlamı yok. Onun demesiylede değil bu işler eğer kanıtlarsan seni aldattığını alırsın bir güzel tazminatını,nafakanı evlatlarınla yoluna bakarsın.

Boşanmak gerçekten kolay olmuyor istedim ama ailem istemedi küçük yaşta insanın elinden bişey gelmiyor
Aldatma sebepli bugün boşanmış bir kadın olarak yazıyorum benimde 3 kızım var. Onlar için boşandım. Karar verip uygulamaya geçme aşaması zor ama sonrası kolaylaşıyor. Önemli olan ilk adımı atmak ve sen kararlı olursan ne eş ne aile önünde duramıyor.

Evli oldugunu bildiği halde buluşup konuşuyor bu çok mu normal acaba bi kadın bi anne kendine bunu nasıl yakıştırır ki
Bir baba bunu kendine nasıl yakıştırır peki? Eşiniz evlendiğinizden beri sizi aldatıyormuş, bence bu eşinizin sorunu.
Ayrıca bu zihniyeti taşıyorsanız, affedip de duracaksanız buraya boşuna yazıyorsunuz.

Tabiki gelebilir. Ben gelmezmi dedim?
Ama başıma gelse o kocayı kapıya koymak için 8 sene+3 çocuk beklemem. Kiminle aldatığı umrumda olmaz, kadının numarasını araştırana kadar en hızlı bir şekilde soyup soğana çevirecek ve dımdızlak ortada bırakmak için bir dedektif ve avukat numarası araştırırdım. Sonrada arkama yaslanır kim kime metres olmuş kim kime ev açmış diye keyifle izlerdim. O evide alırdım üzerine 😅
MorAnka MorAnka sen cok tehlikelisin 😂😂😂😂

Evet bu acı geçiyor 2 ay oldu aldattığını öğreneli yemeden içmeden kesildim kilo verdim ama şimdi umurumda değil hiç aklıma bile gelmiyor ne halt ederlerse etsinler

Back
X