• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Ben aldatıldığımı fiziki olarak öğrendiğim gün evden kovdum ve boşanma davasını açtım bi kadın bu kadar alçak nasıl olabiliyor böyle kadınlar prim verdikce evlilikler bitiyor erkekler kendini bi halt sanıyor
Evden kovdum diyorsunuzda diğer 2 çocuk nasıl oldu?

Evden kovdum diyorsunuzda diğer 2 çocuk nasıl oldu?
İlk aldatılmam sadece telefon konuşmasıydı ve hamile 20 yaşındaydım 8 yıl bir daha hiç görmedim başka bi kadın sonra bi kadınla beraber olduğunu öğrendiğim gün boşanmaya karar verdim ve davayı açtım

Ben aldatıldığımı fiziki olarak öğrendiğim gün evden kovdum ve boşanma davasını açtım bi kadın bu kadar alçak nasıl olabiliyor böyle kadınlar prim verdikce evlilikler bitiyor erkekler kendini bi halt sanıyor
Erkeklerin kendini bir halt sanmaları, defalarca aldatmalarina rağmen eşleri tarafından kabul görmelerinden de olabilir mi? Birde böyle düşünün.

Diğer kadına laf söylemenize şiddetle karşı çıkmam çünkü eşinizden bir farkı yok ahlaken bence ama erkeklerin aldatmasını onlara baglayamayız direkt.

Kocanızin ilk vukuatı değil, başından beri gözü dışarıdaymış zaten.

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
O kadını ailenize kadar sokup bundan çekinmiyor üstelik boşanmak istemiyorsa eşiniz ikinizinde hayatında olacağı bir hayat sürmek istiyor demektir. Bayağı üstünüze birde nikah kıyarak kuma getirmiş ve sizin kabullen sürecinizi bekliyor. Yine kabul edeceğinizi düşünüyor. Acısı geçer mi bilmem ancak başına gelem anlar sizi (ki Allah düşmanımın başına vermesin) ama ilk öğrendiğiniz an kadar üzülmeyeceksinizdir eminim. Boşanarak ne olursa olsun kendinize bir iyilik yapıyorsunuz ve yaptıklarınızla kızlarınıza iyi bir model olacaksınız.

Boşanmak gerçekten kolay olmuyor istedim ama ailem istemedi küçük yaşta insanın elinden bişey gelmiyor
seri seri çocukları niye dizdiniz o zaman? bahane bunlar sizin affetmeye gönlünüz varmış. gayet de kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalamak varken göz yummuşsunuz. Devam edin ne diyelim. nasılsa boşanmayıp çocuk yapmaya devam ediyosunuz

Hiçbir kadın sanmıyorum ki kolay kolay ikinci kadın olmayı kabul etsin. Ancak erkekler kadınları ikna etmek için çok türlğ yalanlar söyleyip kendilerini acındırarak ikna edebiliyorlar. İlk eşim aldttıpını öğrendiğimde evi terkettim. Kadına zerre kızmadım. Çünkü kadına ne gibi yalanlar söylediğini nasıl ikna ettiğini öğrenince cidden kızamadım o kadına hiç dehşet iyi yalancıydı çünkü. Asıl suçlu erkekler bence baş suölu erkekler. Kadınlar daima masum demiyorum tabi ki.
Bencede suçlu erkekler hem fikiriz ama bu kadına ben yazdım evli olduğunu cocukları olduğu bilerek isterek imsm nikahına razı oluyorlar 6 ayda sadece 3 gece evde yoktu cumartesi günü yanına gidip yatıp kalkıp akşamına eve geliyordu bu nasıl bi evlilik anlayışı bi kadın bunu nasıl kabul eder adamı zamanla boşatayım ben evleneyim der yani

O kadını ailenize kadar sokup bundan çekinmiyor üstelik boşanmak istemiyorsa eşiniz ikinizinde hayatında olacağı bir hayat sürmek istiyor demektir. Bayağı üstünüze birde nikah kıyarak kuma getirmiş ve sizin kabullen sürecinizi bekliyor. Yine kabul edeceğinizi düşünüyor. Acısı geçer mi bilmem ancak başına gelem anlar sizi (ki Allah düşmanımın başına vermesin) ama ilk öğrendiğiniz an kadar üzülmeyeceksinizdir eminim. Boşanarak ne olursa olsun kendinize bir iyilik yapıyorsunuz ve yaptıklarınızla kızlarınıza iyi bir model olacaksınız.
Çok teşekkür ederim sağ duyunuz için bende evlatlarım için ayakta durmaya çalışıyorum rabbim yardım etsin inşllh

İlk aldatılmam sadece telefon konuşmasıydı ve hamile 20 yaşındaydım 8 yıl bir daha hiç görmedim başka bi kadın sonra bi kadınla beraber olduğunu öğrendiğim gün boşanmaya karar verdim ve davayı açtım
Gencecik su gibi üzerine birde Hamile karısını aldatdan adam 8 sene rahat durdu biranda kudurdu öylemi.
Kendinizi kandırmaya devam edin.
Akşama kadarda o nasıl kadın bilmem ne diye kendinizi doldurun.
Kocanız koca bir ş…siz bunu hiç birşey değiştiremez. Boşancağınızıda ihtimal vermiyorum. Çünkü hala seviyorum bilmem ne diyorsunuz üzerine adamı suçsuz ilan edeceksiniz. Ay yazık zavallı adamcağız, bütün kadınlar onun peşinde nekadarda mağdur, evet 2-3 dk böyle düşününce ben bile ikna oldum şahsen…

Gencecik su gibi üzerine birde Hamile karısını aldatdan adam 8 sene rahat durdu biranda kudurdu öylemi.
Kendinizi kandırmaya devam edin.
Akşama kadarda o nasıl kadın bilmem ne diye kendinizi doldurun.
Kocanız koca bir ş…siz bunu hiç birşey değiştiremez. Boşancağınızıda ihtimal vermiyorum. Çünkü hala seviyorum bilmem ne diyorsunuz üzerine adamı suçsuz ilan edeceksiniz. Ay yazık zavallı adamcağız, bütün kadınlar onun peşinde nekadarda mağdur, evet 2-3 dk böyle düşününce ben bile ikna oldum şahsen…
Komik mi

Bencede suçlu erkekler hem fikiriz ama bu kadına ben yazdım evli olduğunu cocukları olduğu bilerek isterek imsm nikahına razı oluyorlar 6 ayda sadece 3 gece evde yoktu cumartesi günü yanına gidip yatıp kalkıp akşamına eve geliyordu bu nasıl bi evlilik anlayışı bi kadın bunu nasıl kabul eder adamı zamanla boşatayım ben evleneyim der yani
Artık ne yaşıyorsa da, hayatta ona aymısını berecektir zaten. Bu kural hiç şaşmaz. Hatta kendine en bğyğk cezayı kendine vermeye başlamış bile. O kadın Kendini düşürdüğü durum, düşünse fazlasıyla aşağılayoco bir durum zaten.

Sade ve sadece kocaniza kizin, o yapti. Kadinlar aldatmadi sizi.
Bosanirsaniz gecer acisi sevmeyin bu adami unutun.
3 kiziniz var Allah bagislasin. Onlara onurlu gururlu bir anne nasil olunur gosterin. Aileler de karismasinlar cok karismak isterlerse bosanirken size destek olsunlar kostek degil

Hmm tamam o sayilmaz. Pardon
Dimi :D
Canım nedir ki telefonla konusmak, tanismak istemek, bir kadinin pesine dusmek, ve acaba gorustuler mi ne yasadilar kaygisiyla yasamak.

Ne ki yani, konu sahibi de yapsa eminim eşi de bisey olmamis gibi barisirdi, e karim gidip seks yapmamis alt tarafi konusmus derdi. (!) Hey Allahim!

Bu erkekler bu yuzu kadinlarin kendine deger vermemesinden buluyor hep.
Kadin yaptiginda en iyi ihtimalle aninda bosanilacagi, en kotu ihtimal oldurulecegi seyleri su tipsiz adamlar yaptiginda aman erkektir bu kadardan bisey olmaz deyip sindirdikleri icin erkekler bu kadar azitiyor.

Benim kocam konu ne olursa olsun kendisinin istemicegi biseyi benim de asla kabul etmeyecegimi, her sartta ve konuda tamamen esit oldugumuzu cok iyi bilir, Erkeklerin artik bunu bilmesi gerekir!

seri seri çocukları niye dizdiniz o zaman? bahane bunlar sizin affetmeye gönlünüz varmış. gayet de kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalamak varken göz yummuşsunuz. Devam edin ne diyelim. nasılsa boşanmayıp çocuk yapmaya devam ediyosunuz
Gerçekten siz bi kadınmısınız anlayamıyorum seri seri cocuk yapmadım sadece 3 tane evladım var ve boşanma kararı aldım abim şuan bunca şeye rağmen boşanıyorum diye bana düşman gidecek bi baba evim bile yok ve ayaklarımın üzerinde çocuklarım için yaşamaya çalışıyorum bu kadar vijdansız ve acımasız olmanızı ayakta alkışlıyorum

Canım tamam şimdi bir şekilde affedip görmezden geldin desek, 10 yıl sonra başka birine imam nikahı kıymayacağına canı gönülden inanıyor musun? Bunun hiç ama hiçbir garantisi yok. Ötesi, gerçekleşme ihtimali çok daha yüksek.

Zaman geçtikçe, tek başına ayakta durabilmek çok daha zor olacak. O yüzden ne kadar çabuk bu adamı hayatından çıkarıp, kendine yeni bir şans tanırsan o kadar iyi diye düşünüyorum.

Sade ve sadece kocaniza kizin, o yapti. Kadinlar aldatmadi sizi.
Bosanirsaniz gecer acisi sevmeyin bu adami unutun.
3 kiziniz var Allah bagislasin. Onlara onurlu gururlu bir anne nasil olunur gosterin. Aileler de karismasinlar cok karismak isterlerse bosanirken size destek olsunlar kostek degil
Ben eşim olacak o kişiye kızıyorum boşanıyorum yaptığının acıklaması yok zaten ama bi kadın bilerek isteyerek bi yuva yıkıyor böyle kadınlar böyle erkeklere prim verdikce çok yuva yıkılır

8 yıl boyunca, onun sizi aldatmamış olmasından ziyade, hayat koşuşturması içinde sizin yakalayamamış olmanız daha büyük ihtimal gibi geliyor bana.

Back
X