- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 34
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.581
İki saattir eklediğiniz konuyu tek tek yorumlarıEşimin ani degisimi ve "pek samimi" arkadasi
Iyi geceler arkadaslaar son zamanlarda kafami kurcalayan bi sorunumu sizinle paylasmak istiyorum burada cogu arkadasa yardimci olmaya calistiginizi gordum ve benim de fikirlerinize ihtiyacim var sanirim, baya dolu oldugum icin konu biraz uzun olacak Esimle 2,5 yillik bi evliligimiz var severek...www.kadinlarkulubu.com
Eşimin ani degisimi ve "pek samimi" arkadasi
Iyi geceler arkadaslaar son zamanlarda kafami kurcalayan bi sorunumu sizinle paylasmak istiyorum burada cogu arkadasa yardimci olmaya calistiginizi gordum ve benim de fikirlerinize ihtiyacim var sanirim, baya dolu oldugum icin konu biraz uzun olacak Esimle 2,5 yillik bi evliligimiz var severek...www.kadinlarkulubu.com
İki saattir eklediğiniz konuyu tek tek yorumları
Sonrasında üyenin açtığı diğer konuları okumam
İçimin yağlarının erimesi
Ya peki aldatılan kadınların nasıl bu kalabilmesi
Soğukkanlı davranıp suç üstü yapması
Ben Allah korusun ama bu durumda s.ç..rdım ağzına
Ben okadar iyi tanıdım ki insan bir bakıştan bir gülüşten maalesef ki anlıyor hiç bir söze gerek kalmadqn bir bakış yetiyorBen gerçekten erkeklerin bu konularda bizden geri olduğunu düşünüyorum, bir kadın anlar hisseder araştırır çok şey düşünür bulur, erkeğin yapacağı telefona şifre koymak en fazla. Söyledikleri saçma yalanlar ve hareketleri o kadar bariz oluyor ki, birazda gözü açıksanız anlamamak şüphelenmemek zor. Misal herkes bilir tanır kocasını hareketlerinden mantıksız açıklamalar sağa sola bakmalar gözlerini kaçırmalar. Başıma gelmedi tecrübem yok olmasını da istemem ama hayat bu belli olmaz kimseye babama bile güvenmiyorum.
Konu sahibi inşallah olayların devamını buraya yazmaya devam eder
Amin inş.Evet ya sonrasında mutlu olmuştu kadın nasıl sevinmiştim. İnş adam allahından bulmuştur.
Bana da öyle geliyor ama bu asil kadınlar doğrusunu yapıyor ben burdaki konu sahibini de eklediğim konudakine benzettim allah yollarını açık etsin hepsinin çok üzücü
Tabi ki anlar. Çok geçmiş olsun. Boşandınız umarımBen okadar iyi tanıdım ki insan bir bakıştan bir gülüşten maalesef ki anlıyor hiç bir söze gerek kalmadqn bir bakış yetiyor
Yok canım ne yazık ki. Çocuklarım oldugu icin ailem kabul etmedi.Çocuklarımda kendi evlerindenbaska yerde durmadilar baya zor zamanlar geçirdim yeni yeni iyileşiyorum ..Tabi ki anlar. Çok geçmiş olsun. Boşandınız umarım
Bizim de eşimle ortak kasamız var bazen eşim gidiyor lazım olan birşey almaya, bana hiç mesaj gelmiyor. Gerçi banka müdürünü falan tanıyor bundan olabilir mi bilmiyorum. Her bankada işleyiş farklı olabilir.Ortak kasada direk mesaj gidiyor. Daha girmek için işlemi yaptırdığın gibi. X kişisi şu saatlerde kasanızı ziyaret etti diye.
konuyu sessiz takip edip çok merak edenlerdenim, umarım konu sahibi biran önce gelebilir
Bizimde o şekilde, her bankada farklıdır belki. Eşim gitsin ben gideyim mutlaka mesaj geliyor canım.Bizim de eşimle ortak kasamız var bazen eşim gidiyor lazım olan birşey almaya, bana hiç mesaj gelmiyor. Gerçi banka müdürünü falan tanıyor bundan olabilir mi bilmiyorum. Her bankada işleyiş farklı olabilir.
Belki tanıdığından direk müdürle görüşüp giriyorsada olabilirmi hani hiç işlem yapmadan direk giriyordurBizim de eşimle ortak kasamız var bazen eşim gidiyor lazım olan birşey almaya, bana hiç mesaj gelmiyor. Gerçi banka müdürünü falan tanıyor bundan olabilir mi bilmiyorum. Her bankada işleyiş farklı olabilir.
Bizimde o şekilde, her bankada farklıdır belki. Eşim gitsin ben gideyim mutlaka mesaj geliyor canım.
Belki tanıdığından direk müdürle görüşüp giriyorsada olabilirmi hani hiç işlem yapmadan direk giriyordurolabilirmi böyle bişey bilmiyorumda
Geçmiş olsun, bu konuda benim asla yapamayacağım bir şey, bir ömür aç açıkta da olsam ömrümü heba edip o pislikle evli kalmaya devam etmezdim ama herkesin şartları başka eminim ortada evlilik güven falan kalmadığını aileniz geç olmadan anlarYok canım ne yazık ki. Çocuklarım oldugu icin ailem kabul etmedi.Çocuklarımda kendi evlerindenbaska yerde durmadilar baya zor zamanlar geçirdim yeni yeni iyileşiyorum ..
Ben de bilemedimBelki tanıdığından direk müdürle görüşüp giriyorsada olabilirmi hani hiç işlem yapmadan direk giriyordurolabilirmi böyle bişey bilmiyorumda
Büyük konuşmayın.Geçmiş olsun, bu konuda benim asla yapamayacağım bir şey, bir ömür aç açıkta da olsam ömrümü heba edip o pislikle evli kalmaya devam etmezdim ama herkesin şartları başka eminim ortada evlilik güven falan kalmadığını aileniz geç olmadan anlar
Bu konuda büyük konuşuyorum, çünkü kırmızı çizgim kararım net ve kesin olur, bundan sonra güvenmediğim biriyle hayatımı paylaşmam. Fakat herkes benim şartlarımda ve düşüncelerimde olmayabilirBüyük konuşmayın.
Ah canım ah.. Neler yasadim ordan oraya savruldum ortada kaldim.. Mecbur tıpıs tıpıs evime döndüm çocuklar burada mutluydu. Ama şuan iyim çocuklarımla mutluyuz çok sükür büyüsünler onlarda oradan oraya savruldu benim şartlarım farklıydı karısıktı baya yani.. Ama şuan iyim çok şükürGeçmiş olsun, bu konuda benim asla yapamayacağım bir şey, bir ömür aç açıkta da olsam ömrümü heba edip o pislikle evli kalmaya devam etmezdim ama herkesin şartları başka eminim ortada evlilik güven falan kalmadığını aileniz geç olmadan anlar
Bu konuda büyük konuşuyorum, çünkü kırmızı çizgim kararım net ve kesin olur, bundan sonra güvenmediğim biriyle hayatımı paylaşmam. Fakat herkes benim şartlarımda ve düşüncelerimde olmayabilir
Şartlar umarım her kadın için iyi olur bu durumlarda, yoksa kim ister, kim katlanır yavaş yavaş insanın hayatını kanser gibi düşünceler mutsuzluklar sarar. Burada bir çok konu var konu sahibide ne kadar kötü olduğundan bahsetmiştiAh canım ah.. Neler yasadim ordan oraya savruldum ortada kaldim.. Mecbur tıpıs tıpıs evime döndüm çocuklar burada mutluydu. Ama şuan iyim çocuklarımla mutluyuz çok sükür büyüsünler onlarda oradan oraya savruldu benim şartlarım farklıydı karısıktı baya yani.. Ama şuan iyim çok şükür
İyi dileklerin icin tesekkür ederimŞartlar umarım her kadın için iyi olur bu durumlarda, yoksa kim ister, kim katlanır yavaş yavaş insanın hayatını kanser gibi düşünceler mutsuzluklar sarar. Burada bir çok konu var konu sahibide ne kadar kötü olduğundan bahsetmişti