- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.647
- 27
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.601
Şu ban ne zaman kalkacak ya hep böyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm ama bende böyle düşünüyorum. Yüzeysel bir ilişki değil bu. Konu sahibi geçen yaz farketmiş aslında. Demekki en az bir yıldır sürüyor.Nedense bana eşi pisman gelmiyor. Buyuk olasilikla bosanmada sorun çıkarmicak ve bosandiktan sonra diger kadinla iliskiye devam edicek ben oyle seziyorum. Artik ogrendi yapcak bir sey yok havasinda sanki. Ki bastan zaten bunu goze alarak iliskiye başladıklarıni mesajlarinda görmüştünüz. Siz yaklamasaydiniz bir sure sonra size ayrilmak istyorum vs konusmalari bile yapip ayrilmak isteyebilirdi ve bence daha temizden isini bitirirdi. Duygusal bi iliskileri oldugunu düşünüyorum. Ama umarim ayri ayri sehirlere tayinleri cikar. Ne guzel olur soyle bi anda butun duzenlerini bozacak bir şark tayini falan :)
Çok mu abartıyorsunuz? İnsan boşanınca ölmüyor hele hele ortada seni sırtından vuran eş varken. Sırtımdan vurulmayı sevmem vurulunca da yanımda taşımam. Acısını çekmek başka, tabi ki çok üzülürüz. Ama imkan varken hangi kadın devam etmek ister.güzelim sen yinede büyük konusma...
(Alttaki foto internetten alintidir)
Akşam 9-10 gibi kalkar.Şu ban ne zaman kalkacak ya hep böyle oluyor
Sizde umarım çok mutlu olursunuz gönülden diliyorum hiç bir kadın ve anne üzülmesinİyi dileklerin icin tesekkür ederim
❤Sizde umarım çok mutlu olursunuz gönülden diliyorum hiç bir kadın ve anne üzülmesin
Söylediklerine bende katiliyorum...Çok mu abartıyorsunuz? İnsan boşanınca ölmüyor hele hele ortada seni sırtından vuran eş varken. Sırtımdan vurulmayı sevmem vurulunca da yanımda taşımam. Acısını çekmek başka, tabi ki çok üzülürüz. Ama imkan varken hangi kadın devam etmek ister.
Konu sahibinin de yapacağı gibi diğer başına gelip boşanıp şimdi çok mutlu olup hatta tekrar evlenen kadınlar var. Keşke herkesin imkanı böyle olsa ülke genelinde.
konusahibi "benim de bir itirafım var diş fırçanla klozeti kazıdım" desin.Mahkeme celbi geldiğinde konu sahibine yalvarma yakarma sahnesini öyle tahmin edebiliyordum ki. Son pişmanlık fayda etmez gizli görevli.
Şu ban ne zaman kalkacak ya hep böyle oluyor
şampuan şişesine tüy dökücü krem doldursun daha iyi.Aaayy evet noluurr özellikle diş fırçasını.. Harika bir fikir
Ben bir de o aklı bir karış havada kezbanın surat ifadesini merak ediyorum o dediğin olunca.Mahkeme celbi geldiğinde konu sahibine yalvarma yakarma sahnesini öyle tahmin edebiliyordum ki. Son pişmanlık fayda etmez gizli görevli.
konusahibi "benim de bir itirafım var diş fırçanla klozeti kazıdım" desin.
Ne güzel fikirlerşampuan şişesine tüy dökücü krem doldursun daha iyi.
Bide arkasından yapıştırdım kaçar mı tarzı muhabbet döndüğünü öğrenince.Ben bir de o aklı bir karış havada kezbanın surat ifadesini merak ediyorum o dediğin olunca.
Önce konu sahibinin haberi oldu diye sevinir sonra bir kenara atılınca nasıl paspas gibi kullanıldığının farkına varır.Ben bir de o aklı bir karış havada kezbanın surat ifadesini merak ediyorum o dediğin olunca.
Bende kurgu olduğunu düşünmüyorum ama şu avukat ve apartman görevlisinin tanık olmayı kabul etmesi kafamı karıştırdı. Çok çabuk avukat buldu ve haftasonuyduArkadaşlar olay örgüsünü kaçırıyorsunuz.
Bakin basta sadece adamın hitap şeklinin degismesi, arabada sigara kokusu ve yataktaki leke vardı.
Önce leke fotosunu yorumladık bu kesinlikle kola değil diye.
Sonra bir üye yönlendirdi Watsap sil geri yükle konuşmalar geri gelir diye. Konu sahibi yapinca yapıştırmalı mesajı gördü.
Sonra ben sordum apt güvenlik kamera var mı dedi var. O yapistirma mesajından 1-2 Gün öncesine bak diye konuştuk. Indi aşağıya ve baktı buldu ikisinin apt.girerken görüntüsünü.
Yani konu sahibi hep bizim yönlendirmenizle hareket etti...nasıl kurgu olabilir. Biz kurduk o zaman bastan beri.
Allah bilir çok yorum yapmak istemiyorum, yani kınamış olmak istemiyorum esasen. Çok ama çok zor bir süreci herkes şok oldu çünkü karısını çok seviyordu. 10 yıllık sevgilisiydi evlenmeden önce. Kız sözde bilmiyormus evli olduğunu ama adamın işi gereği bilmemesi imkansız göz önünde bir işi vardı ve eşi çocuğuyla sık sık yanına geliyordu mutlaka duymuş olması gerekiyor boşanma öncesi. Son ana kadar vazgeçme şansı vardı yani. Adam buna boşandiktan sonra itiraf etmedi, o süreci bizzat biliyor. Neyse ki çok şükür eski eşi hayatına devam ediyor, geçen sene yeni bir evlilik yaptı. Ama sırf başkasıyla evlendiği için kızını sadece haftasonu dışarda görebiliyor yanına asla göndermiyor. Normalde velayet annede ama işte adam biraz bela bir tip. Çocuğu 3-4 yaşından sonra babaanne büyüttü, hala onunla birlikte.Hazır adam zengin olmuşken bu sefer başka kadın kapar emin ol karma her zaman bizi bulur er yada geç burda demişti dersiniz bir başkası onun yuvasını yıkar.
arkadaşının tanidigi vardi ordan buldu. apratman gorevlisi de niye olmasın ki. adamın polis olmasından korktugunu da sanmıyorum, zaten genel olarak pasif sakin mizacı var demisti gökçen.Bende kurgu olduğunu düşünmüyorum ama şu avukat ve apartman görevlisinin tanık olmayı kabul etmesi kafamı karıştırdı. Çok çabuk avukat buldu ve haftasonuydu
Bende kurgu olduğunu düşünmüyorum ama şu avukat ve apartman görevlisinin tanık olmayı kabul etmesi kafamı karıştırdı. Çok çabuk avukat buldu ve haftasonuydu