- 15 Şubat 2013
- 24.394
- 91.836
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.261
Ay her gece adamin yastiginin altindan teli yuruttu, sifresi yok muydu? Ve adam nasi uyanmadi? Kocamla deniycem bakiim bunu, uykusunda hiöööyt diye uyanip suratima cakmazsa iyiBide delilleri bulması adım adım oldu kızlar apartman kamera kaytlarına bakmasını söyledi.. ben mesela iphone u pc ye bağlayıp resim falan var mı bulmasını söyledim... esi derin uyuyormus telefonuna falan öyle baktı diye biliyorum... kurgu gibi gelmedi bana
Site kuralları belli, üye olurken tüm kuralların olduğu sözleşme okunup işaretlenmeden üyelik işlemine devam edemiyorsunuz, biz kullanım sözleşmesinin okunmama ihtimaline karşı yeni üye olanlara otomatik hoşgeldiniz mesajı da atıyoruz, o mesajda da kabaca kurallar belirtiliyor, bununla da kalmıyoruz özellikle bazı bölümlere ki bir tanesi bdv, mini bir kural hatırlatan konu açıyoruz-->BDV Bölüm Kuralları.Siteye girmeden evvel kurallar çıkıyor aslında, yani kabul eder mi bilmiyorum ama deneyelim.Mune
Benimde aklıma o geldiya tam uydurma da diyemiyorum, ama sanki bir şeyler eksik gibi
merveokanaşk'a dönmesin de sonra valla üzülürüm
Gitti ya simdi atip tutarim benKızlar sonuçta başlık sahibi aramızda yok ama okuyor olabilir.. Hikaye yalansa onun günahı olsun, uyumadık, üzüldük hep ona yardımcı olmaya çalıştık. Ama doğruysa da şu an bunları okuyup üzülüyor olabilir. Yalan olduğuna inananlar tabi ki olabilir ama en az 24 saat boyunca bu şahıs cevap veremeyecek. O yokken bence sessiz kalıp onu beklemeliyiz. Hem de neden o buradayken kimse fake misin diye sormadı ki? Herkes ban yiyince kurgu mu acaba demeye başladı. Ayrıca yalan olduğuna inananlar okumasa da olurBence boşuna bu fikirlerle başlığı doldurmayalım. Zamanla anlaşılır zaten.
Benim esimde derin uyur yastgın altından o uyanmadan alabilirim telefonunu kisiden kisiye degisebiliyor bu durum benceAy her gece adamin yastiginin altindan teli yuruttu, sifresi yok muydu? Ve adam nasi uyanmadi? Kocamla deniycem bakiim bunu, uykusunda hiöööyt diye uyanip suratima cakmazsa iyi
Ben de emin degilim ama bazi detaylar cok kafa karistirici. Arkadaslardan biri, eğer aldatiyorsa uyuyamaz kabuslar görür diyor ve diger kadinla whatsapp yazismasinda adam, kabuslar gordugunden, uyuyamadigindan bahsediyor. Bir de herkes ne derse aninda oldu. Mesela ikinci telefonu olabilir dediler, bir gun icerisinde onu buldu falan. Bilemiyorum. Konu sahibi donerse sorariz ona zaten.ya tam uydurma da diyemiyorum, ama sanki bir şeyler eksik gibi
merveokanaşk'a dönmesin de sonra valla üzülürüm
Rica ederim canım ne demekAy canimsin üsenmedi yazdi valla
Sevgili iken arardım eşimi, uykudan uyanıp konuşur geri yatardı. Sabahına hatırlamazdı.Benim esimde derin uyur yastgın altından o uyanmadan alabilirim telefonunu kisiden kisiye degisebiliyor bu durum bence
Burada cok fake konular oldu bu ikileme düsmeniz normal bence... bazende kisi aldatıldığını öğrensin diye kolaylasabiliyor... hatta deriz ya Allah gözüme gösterdi diye... bu olayı ortaya cıkma vakti gelmis bizlerde buna vesile olmusuzdur belkievet evet haklısınız,ben zaten asla kurgu demiyorum,ama her şey çok pürüzsüz olmadı mı?
adım adım ne denildiyse hemen yapıldı, yani fazla yolunda gitti her şey. bilemiyorum belki biz hep kötü şeylere alıştırıldığımız için bana anormal geliyordur,benim hüsnü kuruntumdur :)
ama çok çok kolay ve çok nizami oldu her şey,buna takıldım galiba
Aynen benim esimde öyleSevgili iken arardım eşimi, uykudan uyanıp konuşur geri yatardı. Sabahına hatırlamazdı.Uyku sersemi iken bile neler yaparım, bilmez bile.
Benim de aklıma ilk Matruj gelmişti. Sayfalarca konuşulmuştu fake fake diye...Matrujka ya da fake diyip duruldu ah kuzum benim ona da çok üzülmüştüm, bebeği vardı, bir seneyi aşkındır hiç girmiyor foruma iyidir umarımşu fakr fake diyenler fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet et butonuna basın yav bu kadar basit inanmayan inanmayıp konuya bakmasın bi zahmet.
Kizim hababamin şabani mi bu adam, uykusunda işetelim bi deSevgili iken arardım eşimi, uykudan uyanıp konuşur geri yatardı. Sabahına hatırlamazdı.Uyku sersemi iken bile neler yaparım, bilmez bile.
Kadını fake diyenler üzüntüsüne üzüntü kattı üstelik ispatlamıştı fake olmadığını küstürdüler daha da yazmadıBenim de aklıma ilk Matruj gelmişti. Sayfalarca konuşulmuştu fake fake diye...
Evet evet o zaman da öyle olmustu...Kadını fake diyenler üzüntüsüne üzüntü kattı üstelik ispatlamıştı fake olmadığını küstürdüler daha da yazmadı
Ondan mi yazmiyo.Kadını fake diyenler üzüntüsüne üzüntü kattı üstelik ispatlamıştı fake olmadığını küstürdüler daha da yazmadı
Baktım bugün en son bir sene önce girmiş siteyeEvet evet o zaman da öyle olmustu...
Çok üzülmüştüm matruja. Daha sonra da mı hiç gelmedi siteye ?
Baktım bugün en son bir sene önce girmiş siteye
Bende bu konuyu sayfa sayfa takip ettim.konuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
delilleri çok çok çabuk buldu,çok kitabına uygun gelişti her şey.. whatsapp sohbetleri silip yükledi,hoop geri geldi tüm sohbetler, sonra her seferinde yüklediklerini geri mi sildi o kısacık sürede,örneğin eşi lavaboda falanken yapmış çünkü...
adam normalde her sohbeti siliyorsa açıp baktğında demez mi nereden geldi bunlar diye..
hani geniş bir zaman aralığı olsa silmeye vakit vardı diyeceğim ama, hep kıl payı aldı sildi genelde...
ben kurgu diyemem demek de istemem ama, bilmiyorum içten içe aklıma yatmayan bazı küçük detaylar var,böyle içerden kaşıyan huzursuz eden...
ya burada yazılmayan şeyler var ya da bilemiyorum...
her şey ama her şey aldatmalarda rastladığımız çok tipik şeyler.. 100 kişiye sorsak haydi bir senaryo yaz desek bu tarz bir şey çıkardı herhalde...
2. kadın uzun,sarı saçlı, kapıcı konu sahibini üzmemek için söylemiyor (ki biz de ilk böyle tahmin ettik sonra konu sahibi evet beni üzmemek için söylememiş dedi..)
lütfen beni yanlış anlamayın,niyetim asla kötü değil beni burada bilenler bilir, gerçekten içimde bir huzursuzluk var bu konuyla ilgili en başından beri.. çok çabuk gelişti her şey, çok kitabına uygun ilerledi..
inşallah doğru değildir,inşallah bir kadın bunları yaşamak zorunda kalmamıştır,ama ne bileyim dediğim gibi bir huzursuzluk var içimde :/
***not: dün siteye giremedim 57'den itibaren okuyamadım,aralarda bir şey oldu mu bilmiyorum şimdi bakacağım :)