- 7 Aralık 2018
- 6.757
- 17.656
- 27
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.281
Sabahtan beri konuyu okuyorum aklımdan geçen ama dillendirmediğim her şeyi yazmışsınız. Mesela ben de şunu anlayamıyorum adam e devlete bile yüz tanımalı şifre koymuş ama telefonun ana ekran şifresi yok mu? Nasıl böyle rahatça açabiliyor? Tutarsız çok fazla yer var. Böyle ciddi konuları bulandırmayı sevmem o yüzden hiçbir şey yazmadım ama madem söylediniz ben de size hak veriyorum.konuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
delilleri çok çok çabuk buldu,çok kitabına uygun gelişti her şey.. whatsapp sohbetleri silip yükledi,hoop geri geldi tüm sohbetler, sonra her seferinde yüklediklerini geri mi sildi o kısacık sürede,örneğin eşi lavaboda falanken yapmış çünkü...
adam normalde her sohbeti siliyorsa açıp baktğında demez mi nereden geldi bunlar diye..
hani geniş bir zaman aralığı olsa silmeye vakit vardı diyeceğim ama, hep kıl payı aldı sildi genelde...
ben kurgu diyemem demek de istemem ama, bilmiyorum içten içe aklıma yatmayan bazı küçük detaylar var,böyle içerden kaşıyan huzursuz eden...
ya burada yazılmayan şeyler var ya da bilemiyorum...
her şey ama her şey aldatmalarda rastladığımız çok tipik şeyler.. 100 kişiye sorsak haydi bir senaryo yaz desek bu tarz bir şey çıkardı herhalde...
2. kadın uzun,sarı saçlı, kapıcı konu sahibini üzmemek için söylemiyor (ki biz de ilk böyle tahmin ettik sonra konu sahibi evet beni üzmemek için söylememiş dedi..)
lütfen beni yanlış anlamayın,niyetim asla kötü değil beni burada bilenler bilir, gerçekten içimde bir huzursuzluk var bu konuyla ilgili en başından beri.. çok çabuk gelişti her şey, çok kitabına uygun ilerledi..
inşallah doğru değildir,inşallah bir kadın bunları yaşamak zorunda kalmamıştır,ama ne bileyim dediğim gibi bir huzursuzluk var içimde :/
***not: dün siteye giremedim 57'den itibaren okuyamadım,aralarda bir şey oldu mu bilmiyorum şimdi bakacağım :)
Konu belli bir ahenkte gittiği için bende olumsuz yorum yapmak istemedim ama herşeyin pürüzsüz ortaya çıkması, konu sahibinin sakinliği, bana da inandırıcı gelmedi yazayım da içimde kalmasın.konuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
delilleri çok çok çabuk buldu,çok kitabına uygun gelişti her şey.. whatsapp sohbetleri silip yükledi,hoop geri geldi tüm sohbetler, sonra her seferinde yüklediklerini geri mi sildi o kısacık sürede,örneğin eşi lavaboda falanken yapmış çünkü...
adam normalde her sohbeti siliyorsa açıp baktğında demez mi nereden geldi bunlar diye..
hani geniş bir zaman aralığı olsa silmeye vakit vardı diyeceğim ama, hep kıl payı aldı sildi genelde...
ben kurgu diyemem demek de istemem ama, bilmiyorum içten içe aklıma yatmayan bazı küçük detaylar var,böyle içerden kaşıyan huzursuz eden...
ya burada yazılmayan şeyler var ya da bilemiyorum...
her şey ama her şey aldatmalarda rastladığımız çok tipik şeyler.. 100 kişiye sorsak haydi bir senaryo yaz desek bu tarz bir şey çıkardı herhalde...
2. kadın uzun,sarı saçlı, kapıcı konu sahibini üzmemek için söylemiyor (ki biz de ilk böyle tahmin ettik sonra konu sahibi evet beni üzmemek için söylememiş dedi..)
lütfen beni yanlış anlamayın,niyetim asla kötü değil beni burada bilenler bilir, gerçekten içimde bir huzursuzluk var bu konuyla ilgili en başından beri.. çok çabuk gelişti her şey, çok kitabına uygun ilerledi..
inşallah doğru değildir,inşallah bir kadın bunları yaşamak zorunda kalmamıştır,ama ne bileyim dediğim gibi bir huzursuzluk var içimde :/
***not: dün siteye giremedim 57'den itibaren okuyamadım,aralarda bir şey oldu mu bilmiyorum şimdi bakacağım :)
iPhone’lar da üç kere şifre yanlış girilince telefonun asıl şifresini isteyip parolalar bölümüne yönlendiriyor parolalarda da telefonla girilen tüm sitelerin parolası mevcut oluyor bu markayı kullananlar ince detaylarla telefonun gizliliğini kırmayı biliyor konu sahibi de bilmiyordu bi arkadaş nasıl yapacağını anlattı, bu bölümde ki tutarsızlığınızı çürütmüştür umarımSabahtan beri konuyu okuyorum aklımdan geçen ama dillendirmediğim her şeyi yazmışsınız. Mesela ben de şunu anlayamıyorum adam e devlete bile yüz tanımalı şifre koymuş ama telefonun ana ekran şifresi yok mu? Nasıl böyle rahatça açabiliyor? Tutarsız çok fazla yer var. Böyle ciddi konuları bulandırmayı sevmem o yüzden hiçbir şey yazmadım ama madem söylediniz ben de size hak veriyorum.
Ekrana tıkladığımızda sorulan şifreyi (parmak okuma ya da manuel şifre) 3 kere yanlış girince parolalar bölümüne yönlendirdiğini bilmiyordum.iPhone’lar da üç kere şifre yanlış girilince telefonun asıl şifresini isteyip parolalar bölümüne yönlendiriyor parolalarda da telefonla girilen tüm sitelerin parolası mevcut oluyor bu markayı kullananlar ince detaylarla telefonun gizliliğini kırmayı biliyor konu sahibi de bilmiyordu bi arkadaş nasıl yapacağını anlattı, bu bölümde ki tutarsızlığınızı çürütmüştür umarım
Ben banlandığını görmeden yazdım ilk yorumumu, çok samimi söylüyorum.Kızlar sonuçta başlık sahibi aramızda yok ama okuyor olabilir.. Hikaye yalansa onun günahı olsun, uyumadık, üzüldük hep ona yardımcı olmaya çalıştık. Ama doğruysa da şu an bunları okuyup üzülüyor olabilir. Yalan olduğuna inananlar tabi ki olabilir ama en az 24 saat boyunca bu şahıs cevap veremeyecek. O yokken bence sessiz kalıp onu beklemeliyiz. Hem de neden o buradayken kimse fake misin diye sormadı ki? Herkes ban yiyince kurgu mu acaba demeye başladı. Ayrıca yalan olduğuna inananlar okumasa da olurBence boşuna bu fikirlerle başlığı doldurmayalım. Zamanla anlaşılır zaten.
Hayır kadın zaten onu biliyor e devletine girmek için adam yüz tanıma koymuş yanlış girdiği için altta parolalar çıkıyor parolalara girince telefonun kilit şifresini giriyor ve e devlet şifresini direk görüp yazıyor tabi tüm mesajlarını okursanız nasıl olduğunu anlarsınızEkrana tıkladığımızda sorulan şifreyi (parmak okuma ya da manuel şifre) 3 kere yanlış girince parolalar bölümüne yönlendirdiğini bilmiyordum.
Nasıl yani anlayamadım, yüz tanımayı parmak izi okuma diye düşünürsek daha kolay anlayabilmek için. Sonuçta herhangi bir siteye veya uygulamaya girebilmek için o telefonun kilidinin açılması gerekiyor değil mi?Hayır kadın zaten onu biliyor e devletine girmek için adam yüz tanıma koymuş yanlış girdiği için altta parolalar çıkıyor parolalara girince telefonun kilit şifresini giriyor ve e devlet şifresini direk görüp yazıyor tabi tüm mesajlarını okursanız nasıl olduğunu anlarsınız
Sizi çok iyi anlıyorumBen banlandığını görmeden yazdım ilk yorumumu, çok samimi söylüyorum.
yani ilk defa bir konuyla ilgili böyle hissediyorum, ondan üstüne düştüm galiba.
hani kesin fakedir ooo linç edelim değil de, gerçek hayatta içinize bir şey sinmez, cidden aklınızı kurcalar moralinizi bozar ya, öyle oldu anlamadım. Nöbetimde bile aklıma geldi yani düşünün sanal bir yer sonuçta hiçbirimiz gerçekten etkilenmesek günlük yaşantımızda aklımıza getirir miydik?
yanlış anlamayın ben size şu an ters yapmıyorum, ben konuya fake de demiyorum. Sadece bir şeyler rahatsız etti beni, konu sahibinin gittiğini de sonradan fark ettim, yoksa yorum yaparken kimseden çekinecek değiliz ki , ha o buradayken yazmışım ha o yokken, kendi adıma konuşuyorum
sizi de anlıyorum, siz de haklısınız kendinizce. Ama işte herkesin aklı farklı işliyor, herkesin mantığına hemen yatmak zorunda değileleştirmek var linç etmek var, ben eleştiriyorum, beyin fırtınası yapabilmek amacıyla. Yoksa burada ters yapınca elime ne geçecek
yani gerçekten samimi bir kafa karışıklığı yaşadığımı anlatmaya çalışıyorum, şahsınıza herhangi bir şey söylemiyorum
Kadın eş kişisine neler olduğunu sormuş, eş kişisi de sus seni sonra arayacağım galiba biliyor diye cevap vermiş. Kadın da ardından ne olursa olsun seni bırakmayacağım bu yola zaten her an her şey olabilir diye yola çıktık yazmış
bir de şuraya takıldım, hem anladığınızı fark etmiş hem de fark etmemiş,ay gerçekten kafam patlayacakSaf benim işim için kaygılandığımı sanıyor. Ben küçük şeylere bile çok takılırım o yüzden böyle rahat bence. Sürekli tatil tatil demesi de bu yüzden. Hafif bir şeyler sezmiş gibi, ama “yok ya asla öğrenmemiştir, öğrense ortalığı yıkar” gibi şeyler kesin düşünüyor. Bundan eminim
Kadın muhtemelen ikinci telefona ulaşamıyor diye adamın normal kullandığı telefona yazıyor, ne oldu diye? Adam da sus yazma diyor. Asıl görüştükleri ikinci telefon. Aramalar hep o telefondaymış.yine kaçırmışsam biri beni aydınlatsın ricasıyla soruyorum, madem bu adamın en başından beri 2. bir telefonu vardı,ne diye ilk yani günlük hayatında kullandığı telefonla iletişim kurdu kadınla?
ha belki konu sahibi yurtdışındayken rahat davranmıştır ama döndüğünde de aynı telefonla devam etmiş...
konu sahibi evindeyken 2. telefonunu kullanması daha mantıklı olmaz mıydı?
Konu sahibi banlandığı için cevap yazamıyor, akıllara takılan noktalar paylaşılıyor şu an diyelim,fakeliği belirsizAa fake miymis konu? Oyleyse hic okunayim bari
Telefon kullanımlarında banada tuhaf geldi her iki telefondan da kızla goruseceksem neden ikinci bir telefona ihtiyac duyayım kiyine kaçırmışsam biri beni aydınlatsın ricasıyla soruyorum, madem bu adamın en başından beri 2. bir telefonu vardı,ne diye ilk yani günlük hayatında kullandığı telefonla iletişim kurdu kadınla?
ha belki konu sahibi yurtdışındayken rahat davranmıştır ama döndüğünde de aynı telefonla devam etmiş...
konu sahibi evindeyken 2. telefonunu kullanması daha mantıklı olmaz mıydı?
Aa fake miymis konu? Oyleyse hic okunayim bari
hayır hayır,öyle bir şey yok. ben kendi adıma konuşyorum,konuya yeni yorum yazabilme fırsatım oldu,o da şans eseri konu sahibinin banlanmasına denk geldiFake miydi simdi bu konu.
Epeyce takip ettim.ama tüm.sayfalari okuyamadim.