- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.638
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.241
konu sahibi niye banlandı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam diyorkı bır sure görüsmeyelım sureklı kabuslar görüyorum..Kendine iyi bakarsın di mi diyor..O da x sacmalama benı dımdızlak ortada mı bıracaksın zaten zor buldum senı dıyor..O da tamam daa ıs var yanı uyuyucam gıbı bıse soyluyor dıger guzellıkten ara benı dıyor böyle kalmıs aklımdaBasindan atmaya calsiyo derken ay acuk detayli yazin merak ettim
Whatsapp konusmalarinin görüntüsünu nasi atti o zamankonuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
delilleri çok çok çabuk buldu,çok kitabına uygun gelişti her şey.. whatsapp sohbetleri silip yükledi,hoop geri geldi tüm sohbetler, sonra her seferinde yüklediklerini geri mi sildi o kısacık sürede,örneğin eşi lavaboda falanken yapmış çünkü...
adam normalde her sohbeti siliyorsa açıp baktğında demez mi nereden geldi bunlar diye..
hani geniş bir zaman aralığı olsa silmeye vakit vardı diyeceğim ama, hep kıl payı aldı sildi genelde...
ben kurgu diyemem demek de istemem ama, bilmiyorum içten içe aklıma yatmayan bazı küçük detaylar var,böyle içerden kaşıyan huzursuz eden...
ya burada yazılmayan şeyler var ya da bilemiyorum...
her şey ama her şey aldatmalarda rastladığımız çok tipik şeyler.. 100 kişiye sorsak haydi bir senaryo yaz desek bu tarz bir şey çıkardı herhalde...
2. kadın uzun,sarı saçlı, kapıcı konu sahibini üzmemek için söylemiyor (ki biz de ilk böyle tahmin ettik sonra konu sahibi evet beni üzmemek için söylememiş dedi..)
lütfen beni yanlış anlamayın,niyetim asla kötü değil beni burada bilenler bilir, gerçekten içimde bir huzursuzluk var bu konuyla ilgili en başından beri.. çok çabuk gelişti her şey, çok kitabına uygun ilerledi..
inşallah doğru değildir,inşallah bir kadın bunları yaşamak zorunda kalmamıştır,ama ne bileyim dediğim gibi bir huzursuzluk var içimde :/
ben 57 den sonrasını okuyamadım,banlandığım için dün :/Whatsapp konusmalarinin görüntüsünu nasi atti o zaman
İnşallah dediğin gibi uydurulmuş olsun bir kadın yıkıldı mı inan kaç senesi çöpe gidyor sıfırdan başlamak içinkonuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
delilleri çok çok çabuk buldu,çok kitabına uygun gelişti her şey.. whatsapp sohbetleri silip yükledi,hoop geri geldi tüm sohbetler, sonra her seferinde yüklediklerini geri mi sildi o kısacık sürede,örneğin eşi lavaboda falanken yapmış çünkü...
adam normalde her sohbeti siliyorsa açıp baktğında demez mi nereden geldi bunlar diye..
hani geniş bir zaman aralığı olsa silmeye vakit vardı diyeceğim ama, hep kıl payı aldı sildi genelde...
ben kurgu diyemem demek de istemem ama, bilmiyorum içten içe aklıma yatmayan bazı küçük detaylar var,böyle içerden kaşıyan huzursuz eden...
her şey ama her şey aldatmalarda rastladığımız çok tipik şeyler.. 100 kişiye sorsak haydi bir senaryo yaz desek bu tarz bir şey çıkardı herhalde...
2. kadın uzun,sarı saçlı, kapıcı konu sahibini üzmemek için söylemiyor (ki biz de ilk böyle tahmin ettik sonra konu sahibi evet beni üzmemek için söylememiş dedi..)
lütfen beni yanlış anlamayın,niyetim asla kötü değil beni burada bilenler bilir, gerçekten içimde bir huzursuzluk var bu konuyla ilgili en başından beri.. çok çabuk gelişti her şey, çok kitabına uygun ilerledi..
inşallah doğru değildir,inşallah bir kadın bunları yaşamak zorunda kalmamıştır,ama ne bileyim dediğim gibi bir huzursuzluk var içimde :/
Hadi yapalim Kadının başına taş yağacağına KK yağacakKızlar o değil de bu kadına hepimizin sosyal medyadan fake hesaplardan üstü kapalı yağdırsak ne iyi olur. Fotolarına “yapıştırmadan sonra mı bu poz?” yazmak isterdim. Fake hesabım var üstelik yurt dışındayım asla beni bulamaz
Ay canimsin üsenmedi yazdi vallaAdam diyorkı bır sure görüsmeyelım sureklı kabuslar görüyorum..Kendine iyi bakarsın di mi diyor..O da x sacmalama benı dımdızlak ortada mı bıracaksın zaten zor buldum senı dıyor..O da tamam daa ıs var yanı uyuyucam gıbı bıse soyluyor dıger guzellıkten ara benı dıyor böyle kalmıs aklımda
Bence deBilmiyorum ama hikayede tuhaflık yok mu eşi bu kadar aptal olamaz gibi geliyor bana yahu bir plan mı var ortada anlamadım ama çok garip ilerliyor olaylar
ya tam uydurma da diyemiyorum, ama sanki bir şeyler eksik gibiİnşallah dediğin gibi uydurulmuş olsun bir kadın yıkıldı mı inan kaç senesi çöpe gidyor sıfırdan başlamak için
Bende öyle düşünüyorumBilmiyorum ama hikayede tuhaflık yok mu eşi bu kadar aptal olamaz gibi geliyor bana yahu bir plan mı var ortada anlamadım ama çok garip ilerliyor olaylar
Kesinlikle aynı noktalar dikkatimi çekti, özellikle apartman görevlisini nasıl ikna etti hemen tanık olmaya?Adam polis, başımı derde sokamam demesini beklerdim şahsen,ben mi çok pesimistim bilemiyorumkonuyu en başından beri sayfa sayfa takip ettim,etmekteyim. yani açıkçası ya gerçekse konu sahibini üzmüş olurum diye ve böyle hassas bir konuda tepki çekmemek için yorum yazmamıştım ama birkaç gündür aklımda bu konu ve şimdi yorum yapacağım artık yeter diye son sayfaya geldim ve sizin yorumunuzu gördüm... yani huzursuzluğum iyice arttı...
Sahte whatsap konusması oluşturmak icin programlar var.Whatsapp konusmalarinin görüntüsünu nasi atti o zaman
hanımefendicim kendi adıma konuşayım,fake demiyorum. ancak burada kafa kafaya verdik fikir fırtınası yapıp çözüm arıyoruz değil mi?Matrujka ya da fake diyip duruldu ah kuzum benim ona da çok üzülmüştüm, bebeği vardı, bir seneyi aşkındır hiç girmiyor foruma iyidir umarım şu fakr fake diyenler fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet et butonuna basın yav bu kadar basit inanmayan inanmayıp konuya bakmasın bi zahmet.
Evet genelde polisten tirsar canim halkim bu gibi durumlarda, dertsiz basima dert mi alicam diye dusunur, mahkemede sahitlik yapsa, bence direkt karsisina almis olucak polisleri ve saz arkadaslarini, ayda yilda milyorda gelen konu sahibi icin deger mi? Ben olsam saglama alirdim arkami, yerim yurdum belli sonucta, polisin ne kadar fittirip nasi zarar vericegi belli degilKesinlikle aynı noktalar dikkatimi çekti, özellikle apartman görevlisini nasıl ikna etti hemen tanık olmaya?Adam polis, başımı derde sokamam demesini beklerdim şahsen,ben mi çok pesimistim bilemiyorum
Bide delilleri bulması adım adım oldu kızlar apartman kamera kaytlarına bakmasını söyledi.. ben mesela iphone u pc ye bağlayıp resim falan var mı bulmasını söyledim... esi derin uyuyormus telefonuna falan öyle baktı diye biliyorum... kurgu gibi gelmedi banaben 57 den sonrasını okuyamadım,banlandığım için dün :/
öyle bir şey mi oldu daha yeni kaldığım yerden okuyordum
Ben de oraya şaşırdım, bir arkadaşım komşusunu ikna edemedi tanık olmaya, en yakın arkadaşı bile son anda vazgeçti. Polis de değildi kocası, düz memurdu.Evet genelde polisten tirsar canim halkim bu gibi durumlarda, dertsiz basima dert mi alicam diye dusunur, mahkemede sahitlik yapsa, bence direkt karsisina almis olucak polisleri ve saz arkadaslarini, ayda yilda milyorda gelen konu sahibi icin deger mi? Ben olsam saglama alirdim arkami, yerim yurdum belli sonucta, polisin ne kadar fittirip nasi zarar vericegi belli degil
evet evet haklısınız,ben zaten asla kurgu demiyorum,ama her şey çok pürüzsüz olmadı mı?Bide delilleri bulması adım adım oldu kızlar apartman kamera kaytlarına bakmasını söyledi.. ben mesela iphone u pc ye bağlayıp resim falan var mı bulmasını söyledim... esi derin uyuyormus telefonuna falan öyle baktı diye biliyorum... kurgu gibi gelmedi bana