Ben banlandığını görmeden yazdım ilk yorumumu, çok samimi söylüyorum.
yani ilk defa bir konuyla ilgili böyle hissediyorum, ondan üstüne düştüm galiba.
hani kesin fakedir ooo linç edelim değil de, gerçek hayatta içinize bir şey sinmez, cidden aklınızı kurcalar moralinizi bozar ya, öyle oldu anlamadım. Nöbetimde bile aklıma geldi yani düşünün sanal bir yer sonuçta hiçbirimiz gerçekten etkilenmesek günlük yaşantımızda aklımıza getirir miydik?
yanlış anlamayın ben size şu an ters yapmıyorum, ben konuya fake de demiyorum. Sadece bir şeyler rahatsız etti beni, konu sahibinin gittiğini de sonradan fark ettim, yoksa yorum yaparken kimseden çekinecek değiliz ki , ha o buradayken yazmışım ha o yokken, kendi adıma konuşuyorum
sizi de anlıyorum, siz de haklısınız kendinizce. Ama işte herkesin aklı farklı işliyor, herkesin mantığına hemen yatmak zorunda değil
eleştirmek var linç etmek var, ben eleştiriyorum, beyin fırtınası yapabilmek amacıyla. Yoksa burada ters yapınca elime ne geçecek
yani gerçekten samimi bir kafa karışıklığı yaşadığımı anlatmaya çalışıyorum, şahsınıza herhangi bir şey söylemiyorum