-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Bende merak ediyorum ama bir yandan da o aşağılık kadın takip ediyorsa diye aklımdan geçiyor.Allah kolaylık versin kolayca bu işten çıkarsınız umarımTabi tabi. İhmal etmem merak etmeyin. Gelişmeleri buraya tek tek yazarım.
Yapıştırdın mı mesajını lütfen o kadına gönderin..Ne olursa olsun vazgeçmem dediği kocanızın ne mal olduğunuz o da görsünTabi tabi. İhmal etmem merak etmeyin. Gelişmeleri buraya tek tek yazarım.
Ben senin yerinde olsam bu şeref yoksununa da 5 kuruşluk bir tazminat davası açarımKızlar her şey için teşekkür ederim. Sizler sayesinde gerek telefon özellikleri olsun gerek dava konusunda olsun çok bilgilendirdiniz. Konuyu buraya açmakla çok tereddütte kalmıştım, ama iyiki açmışım.
Bu son 3 gün benim için çok yıkıcı geçti. Hayatımda hiç bu kadar zorluk yaşamadım desem yalan olur. Kaç yıllık emeğiniz bir anda yok oluyor düşünün. Nutkunuz tutuluyor. Mantıkla yapamıyorsunuz hiç birşeyi. Nedense eş kişisine çok soğudum. Hiç “onu çok seviyorum aşığım onsuz ne yaparım” naralarına düşmedim. Allah düşürmesin zaten. Ben ondan önce de hayatıma devam ediyordum, ondan sonra da edicem. Hayatımızı bir kere yaşayabiliyoruz ve bu hayatımı o pis herifle değersizleştiremem. Çok şükür zamanında okudum buralara kadar geldim. 31 yaşımdayım kendi başıma yeterim.
Belki gurur yapıp sessizce boşanırdım. Ama sizin sayenizde bunun mantıklı olmadığını anladım. O pis herife bir kuruşumu bile bırakmayacağım. Önceliktim bu olacak. Her şeyimi aldıktan sonra gitsin ne yapıyorsa yapsın. Hiç kimsenin ekmeğimde gözüm yok ama ikisinin de ceza alması o kadar içten istiyorum ki.
Avukatımla her şeyi detaylıca konuşamadık daha. Yarin vekaletimi verince konuşuruz artık. Yarından sonra bir kaç günlüğüne annemlere memlekete gideceğim. Zaten annemciğimi çok özlemiştim. Şimdi hiç olmadığım kadar onun şefkatine ihtiyacım var. Hem eş kişisine de tahammül edemiyorum. Böylelikle bir kaç gün ondan uzaklaşmış olurum. Herkese tek tek cevap yazamadım, kafam allak bullak o yüzden beni mazur görün. Şimdi kafamı toplama zamanı.
Ara ara girip sizleri bilgilendiririm kızlar. Hepiniz iyiki vardınız kendinize çok iyi bakın
Teşekkür ederiz bu güne kadar ayrıntıları yazıp bilgilendirdiniz sürekli. Konu açıp 1 2 mesaj yazıp sonra uğramayanlara da örnek olsun davranışınız.Tabi tabi. İhmal etmem merak etmeyin. Gelişmeleri buraya tek tek yazarım.
Çok üzüldüm. Keşke ozaman da size destek olabilseydik. Konunuzu bilmiyorum burada var mıG GokcenKatun inan atlatacaksin. Merhametiyle sana sarilacak bir annen var ne guzel. Ben de aynilarini yasadim. Ama benim annem babam 20 yıl önce vefat etti ya yapayalnız kaldım. Bir de 8 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim. Zamanla kurtuldum diye çok mutlu olacaksın. Yanı senden çok daha zor şeyler yaşayanlar var bir şekilde kendimizi baştan yaratıyoruz. Cok sarıl annene sana iyi gelecektir. Sevgiler.
Ya siz ve sizin gibi bir kaç kişi kafanız mı iyi konuşma diliyle yazma dili arasındaki farkı anlamıyormusunuz. Ben konu sahibinin derdine gülme emojisini koymadım . Sigara olayına ,yani adamın zeka seviyesine güldüm . Ne sığsınız ya .Gülerek anlatman da ne hoş tebrikler
Aa hakkaten bu konuda "tek suçlu eşin, sana sadakat sözü veren o,kadına bişey demeye hakkın yok"diyenler nerdeler?Buna benzer konularda aynı saçma,ezber cümleyi yazarlardı oysa ki.Tabii ki evliler için zina cezası olmalı.
Bazen adamı suçlayıp kadın sadakat yemini etmedi falan diyorlar.
Baş suçlu erkek evet ama kadın da bile bile yapıyorsa cezasını çekmeli. Eminim hapis cezası verilse böyle şeyler tek tük olur.
Burdayım buyrunAa hakkaten bu konuda "tek suçlu eşin, sana sadakat sözü veren o,kadına bişey demeye hakkın yok"diyenler nerdeler?Buna benzer konularda aynı saçma,ezber cümleyi yazarlardı oysa ki.
Hukuk sistemi açıklarından biridir bu bence. Bile bile evli erkek veya kadınla beraber olan kişinin de zina suçuyla yargılanması benim ve toplum ahlakı açısından gerekliliktir. Sadakat yükümlülüğü açısından üçüncü kişinin yargılanması mantıken söz konusu olamaz zaten.Burdayım buyrun
Kanun bile sadakat yükümlülüğü eştedir derken bize halt etmek düşer.
Eki Görüntüle 2801724
Zina suç değil. Suç olması teklif dahi edilemez. Çünkü ucu çok açık bir kavram. Şuna zina diyelim buna demeyelim deme lüksünüz yok.Hukuk sistemi açıklarından biridir bu bence. Bile bile evli erkek veya kadınla beraber olan kişinin de zina suçuyla yargılanması benim ve toplum ahlakı açısından gerekliliktir. Sadakat yükümlülüğü açısından üçüncü kişinin yargılanması mantıken söz konusu olamaz zaten.
Komşunuz, kedinizi köpeğinizi zehirleyip öldürünce de kanunlar "mala zarar vermekten" ceza veriyor sadece mesela.Kanunlar elestirilemez değildir ki kadın kanunlar önünde cezalandırılmalı demedim zaten.Ama rezil edilmemeli mi gerçekten sizce de?Sizi bildiği halde evinize gelen, yatağınızda yatan,mutfağınızda yemek yapan kadına böyle bilgece, insanüstü bir olgunlukla yaklaşabilecekseniz sizi tebrik ederim.Bi de mesaj atıp tatlım yatağıma akıntın bulaşmış,senin için endişelendim,bi doktora görün mutlaka olur mu deyin.Bu olgunluğa bu yakışır zira.Burdayım buyrun
Kanun bile sadakat yükümlülüğü eştedir derken bize halt etmek düşer.
Eki Görüntüle 2801724
Evlilik birliği içerisinde zina suçu diyelim ya da “evli kişiyle ilişki yaşamak” şeklinde olsun. Nasıl tanımlandığı benim için önemli değil. Ama üçüncü kişiler de ceza alsın ki, herkes adımını atarken bir kere daha düşünsün. Mesela ben evli biriyle ilişki yaşama sevdası uğruna hapis yatmayı göze alacak kimseyi tanımıyorum. Varsa da helal olsun keşke içeri girse de yatsa.Zina suç değil. Suç olması teklif dahi edilemez. Çünkü ucu çok açık bir kavram. Şuna zina diyelim buna demeyelim deme lüksünüz yok.
Beni aldatan eşimse eşimle çözerim, derdim onunladır. Diğer kadınla herhangi bir diyaloğa girmem. Sizin örneklendirdiğiniz şekilde hiç girmem.Komşunuz, kedinizi köpeğinizi zehirleyip öldürünce de kanunlar "mala zarar vermekten" ceza veriyor sadece mesela.Kanunlar elestirilemez değildir ki kadın kanunlar önünde cezalandırılmalı demedim zaten.Ama rezil edilmemeli mi gerçekten sizce de?Sizi bildiği halde evinize gelen, yatağınızda yatan,mutfağınızda yemek yapan kadına böyle bilgece, insanüstü bir olgunlukla yaklaşabilecekseniz sizi tebrik ederim.Bi de mesaj atıp tatlım yatağıma akıntın bulaşmış,senin için endişelendim,bi doktora görün mutlaka olur mu deyin.Bu olgunluğa bu yakışır zira.
inanın hiç dikkat etmedim,dikkat edip peşine düşmem için sizin de dediğiniz gibi sizi önemsiyor olmam lazım :)Otrera Benim yazdigim mesajlarimi mi stalk'liyorsunuz? Surekli begenmedim'e tikliyorsunuz. Maksadinizi cozemedim. Hayir yani yorumlarimi, cok onemli vs sanacagim, bence bu kadar uzerime dusmeyin.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Duruşunuzu çok takdir ediyorum. İkisini de doğduklarına pişman edin. Yüzleri kızarmaz ama paraları ellerinden gitse canlarından can kopar. Benim de aklıma gelen buydu, belki daha önce de oldu ama ihtimal vermediniz. Konuşma kayıtları çıkınca her pislik dökülür ortaya.Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Geçen yazın annemlerin yanına memlekete gitmiştim. Akşam vakti görüntülü aradım eş kişisini. Konuşurken birden kap kaşık sesleri geldi, hani bulaşık makinesini toplarken sesler çıkar ya aynı onun gibi. Sonra tuhaf bir şekilde balkona yansıyan bir insan gölgesi gördüm ama 1 saniyelik bir şeydi. Eş kişisine evde biri mi var siye sorduğumda “yooo mika (kedimiz) mutfak tezgahına çıktı o ses yapıyor” dedi. öyledir diye üzerine düşmedim aöa bir tuhaflık sezmiştim gibi...
Şimdi düşünüyorum da acaba o zamandan beri mi bu pislik kadın evime geliyor??
Ay deliriyorum galiba