- 1 Ekim 2018
- 204
- 274
- 37
-
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
Ah arkadaşım arabadan flash belleğini alıp PC me yükledim dinlediği şarkılar yüzünden bile kavga ettik . Hepsini silip benim telefonumda yüklü şarkıları aldı onları dinliyor sadece. Hangisini sayayim ben bunları yaşarken ona da cehennemi yasatiyorum zaten . Geçen kankami aramis ne olur konuş nefes bile aldırmıyor o hataydı asla tekrarı olmayacak diye ...zaman ...çok şey öğretecek,gülerken ağlamayı, az bi duygusal şarkıda dalsa acabayı ama bi şekilde hem unutup hem tekrar güvenmiş miş gibi yapacaksın...
oda alışırsa zaten güvenmiyo ne yapsam diyeAh arkadaşım arabadan flash belleğini alıp PC me yükledim dinlediği şarkılar yüzünden bile kavga ettik . Hepsini silip benim telefonumda yüklü şarkıları aldı onları dinliyor sadece. Hangisini sayayim ben bunları yaşarken ona da cehennemi yasatiyorum zaten . Geçen kankami aramis ne olur konuş nefes bile aldırmıyor o hataydı asla tekrarı olmayacak diye ...
beni gerçekten üzen şey bir kadın evli olduğunu bilerek nasıl ilişki yasar. Evliliği bitmemiş aynı evde eşinden cekiniyor eve giriyorum yazma diyor ve bunu kabul ediyor .. Eğer kız evli olduğunu bilmeseydi inan hiç bir günahı yok derdim ama bunu aklım almiyor.
Öyle yapmaya çalışıyorumoda alışırsa zaten güvenmiyo ne yapsam diyeçünkü bunlar düz mantık hemen unutur düşüncesindeler..miş gibi yapacaksın ama arada bir unutmadığını belli edeceksin
Kadına dediğim bişey yok zaten karakteri ayarsız olan kocam beni de o ilgilendirir ama evli olduğunu bile bile beraber olunmasıni anlamiyorum. Yoksa beni bu hale getiren o kadın değil bizzat kocam olacak o nankör ..Sen kadini bosver
Orasi seni ilgilendirmemeli.
Sen kocandan sorumlusun
Senle evli olan kocan.o kadin degil
Hakkinda hayirlisi
Insallah alisirsim
Şuan tüm hesapları sosyal medya herşey ortak kullanım . Sürekli nerede olduğunu biliyorum evet pişman tabiki ve çaba gösteriyor ama bu yaptığını unutturmuyor
Aslında kanı bozuk adam evet hep yapar burada beni gerçekten üzen şey bir kadın evli olduğunu bilerek nasıl ilişki yasar. Evliliği bitmemiş aynı evde eşinden cekiniyor eve giriyorum yazma diyor ve bunu kabul ediyor .. Eğer kız evli olduğunu bilmeseydi inan hiç bir günahı yok derdim ama bunu aklım almiyor.
Bekarim asla ne kınıyorum ne büyük büyük konuşmaya cesaretim var bu konuda .allah verdiğiniz karardan pismanlik yasatmasin hiçbir zaman canı gönülden söylüyorum .ama benm anlamadigim kalbime sığmayan bir durum var siz evladım Behçet hastası diye onu düşünürken o adam bunu nasıl düşünmüyor .benim canımı bu davranış çok yakıyor sadece o da o çocuğun babası o niye düşünemiyor bunu . Ve esiniz gerçekten pişman mi tabi bunu bilemezsiniz ama dürust olalım söze yakalanmasaydı devam eder miydi ? Şimdi pişman hata tmm ama askımlar bilmem neler havada ucusmus ne kadar basit esiniz için bişeyler. Allah ıslah etsinSöylediklerine harfiyen katılıyorum eşim zaten bendeki onu yıktı gecti. Tüm sanimiyetimle söylüyorum ki şuan evimdeki adamla evlendigim adam gözümde asla aynı kişi değil başka bir dünyası olduğunu bilmek başka bir dünyada gözünü açmak gibi birşey. En yakın arkadaşım aldatilip affettiginde saymadigim söz kalmadı ona .. Sen gurursuzsun dedim. Oyle değilmiş o işler .Büyük oğlum Behçet hastası en ufak bir stres ataklara sebep oluyor ve bu ataklar hasar bırakıyor tutulum olan yerde ... Yani içim yıkılmış olsa da ayakta durmaya çalışmaktan başka çarem yok .
İşiniz gelir durumunuz varsa bir dakika bile durmayınyok ben kocama baglıyum üç çocuk heba olmasın düşünceaindeyseniz bu hayata alışın o zaman çocuklar büyür olgunlaşır ve bazı şeylere vakti gelince anlayışla karşılayabilirler unuturla 25 ine geken çocugunzda bu travma kalmaz bile ama sizde kalır gecmezzçokta pskoloji işiyle avutmyın olan size olurSevgili hanımlar, kısaca anlatayım birgün sabahın 6 sında eşimi çocukları öldururken gördüğüm korkunc bı kabusla ağlayarak uyandım ve hemen anlamına bakmak için eşimin telefonunu aldım onunki yakindaydi ama gelen bir mail bildirimi !!! Paşam farklı bir sosyal medya hesabi açmış bildiklerimizden farklı face yada insta değil oradan mesaj gelmiş hanımefendi tavır yapıyor ya tamm yazma istemiyorum sen evine git karına koş falan diye ayarlanmış haspam. Ben hemen şifre doğrulama v.s. yapıp hesabı açtım ve yazışmaları okudum.. hemde hepsini ( şuan yazarken bile buz kestim) hanım başka bir şehirde benden haberdar askimlar canimlar iğrenç iğrenç konuşmalar bebem demiş ona da seni seviyorum demiş ... Önce inkar etti okuduğumu bilmeden tabi.. bende o sosyal medyaya eşimin ismini yazarak ama son harfini bir fazla yazarak (ilk anda algılanamaz fazla olduğu) aynı profil resmini koyup yeni hesap actim ve o kadına yazdım eşimin ağzıyla bana dedi sen ne yapmaya çalışıyorsun eşim gördü bidaha bana yazma unut demedinmi 1 saatte ne değişti !!! Eşime ekran alıp yolladım ve kendine kalacak yer bul eve gelirsen polis çağırırım dedim .. (kadinada msj attım ben sevgilinin karisiyim sana kizdigimi küfür edeceğimi falan bekleme bir kadın olarak sana acıdım bukadar mi caresizdin ikinci kadın olmayı kabul ettin bu nasıl bir gurursuzluk.. Sana evliliğim bitmiş evde yabancı gibiyiz falan yalanı söyleme gereği bile duymamış benim karaktersiz kocam o kadar basit görmüş seni .. Neyse uzattım sonrası yalvarmalar ağlayıp ayaklarima kapandı 3 evladım var affetmeyi seçtim ama şizofren gibi oldum evden çıktığı an başlıyor bende film .. Yine var mı diye iyi bişey yapsa vicdan yapıyor çünkü aldatıyor diyorum kötü bişey olsa kesin aklı onda diye deliriyorum .. ben tekrar guvenmenin yolunu bilmek istiyorum buna çok ihtiyacım var çünkü çok yoruldum .. ruhumda kafamda çok yorgun .. affettim diye eleştirmeyin beni gerçekten başına gelmeden anlayamiyor insan öyle kolay değilmiş.Simdiden teşekkür ederim hepinize..
Sevgili hanımlar, kısaca anlatayım birgün sabahın 6 sında eşimi çocukları öldururken gördüğüm korkunc bı kabusla ağlayarak uyandım ve hemen anlamına bakmak için eşimin telefonunu aldım onunki yakindaydi ama gelen bir mail bildirimi !!! Paşam farklı bir sosyal medya hesabi açmış bildiklerimizden farklı face yada insta değil oradan mesaj gelmiş hanımefendi tavır yapıyor ya tamm yazma istemiyorum sen evine git karına koş falan diye ayarlanmış haspam. Ben hemen şifre doğrulama v.s. yapıp hesabı açtım ve yazışmaları okudum.. hemde hepsini ( şuan yazarken bile buz kestim) hanım başka bir şehirde benden haberdar askimlar canimlar iğrenç iğrenç konuşmalar bebem demiş ona da seni seviyorum demiş ... Önce inkar etti okuduğumu bilmeden tabi.. bende o sosyal medyaya eşimin ismini yazarak ama son harfini bir fazla yazarak (ilk anda algılanamaz fazla olduğu) aynı profil resmini koyup yeni hesap actim ve o kadına yazdım eşimin ağzıyla bana dedi sen ne yapmaya çalışıyorsun eşim gördü bidaha bana yazma unut demedinmi 1 saatte ne değişti !!! Eşime ekran alıp yolladım ve kendine kalacak yer bul eve gelirsen polis çağırırım dedim .. (kadinada msj attım ben sevgilinin karisiyim sana kizdigimi küfür edeceğimi falan bekleme bir kadın olarak sana acıdım bukadar mi caresizdin ikinci kadın olmayı kabul ettin bu nasıl bir gurursuzluk.. Sana evliliğim bitmiş evde yabancı gibiyiz falan yalanı söyleme gereği bile duymamış benim karaktersiz kocam o kadar basit görmüş seni .. Neyse uzattım sonrası yalvarmalar ağlayıp ayaklarima kapandı 3 evladım var affetmeyi seçtim ama şizofren gibi oldum evden çıktığı an başlıyor bende film .. Yine var mı diye iyi bişey yapsa vicdan yapıyor çünkü aldatıyor diyorum kötü bişey olsa kesin aklı onda diye deliriyorum .. ben tekrar guvenmenin yolunu bilmek istiyorum buna çok ihtiyacım var çünkü çok yoruldum .. ruhumda kafamda çok yorgun .. affettim diye eleştirmeyin beni gerçekten başına gelmeden anlayamiyor insan öyle kolay değilmiş.Simdiden teşekkür ederim hepinize..