ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Kizlaro kadinmis.oglumla ayni kulupteydi.kadinda bir akrabamizla ayni yerdecalisiyordu.aradim cocugu.oglum arkadasina ulasmak istiyor.adineydi annesinninemel dedi.veben yikildim.telefon num.sorguladigimiz kisininde adi emel.

Artık daha fazla insanları aramayın bence. Eşiniz zaten itiraf etmiş. Aileleri arama vakti artık.

Bence gitme kadının yanına ne değişecek gidince
Kadına dava açabilirsin ama muhattap olma kesinlikle eşine kadını bulduğunu Söylemek istiyorsan söyle tabi
Allah yardım etsin inşallah mutlu olacağın şekilde çözülür herşey

Kizlaro kadinmis.oglumla ayni kulupteydi.kadinda bir akrabamizla ayni yerdecalisiyordu.aradim cocugu.oglum arkadasina ulasmak istiyor.adineydi annesinninemel dedi.veben yikildim.telefon num.sorguladigimiz kisininde adi emel.

tahmininizin doğru çıkmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim:KK43:
neye dayanarak ilk başta ondan şüphelenmiştiniz?

Ve kizlar esim cok israr etti bir gun gittim.demek beni ona gosterecekti...kadin bacagim kadar...onun ogluna birdavranisi vardi ki cok ilgimi cekti..sordum,o kadinla konusuyormusun.hayir dedi..kizlar dustugum duruma bakin.ve yine israr ettiii.belkide bizi arkadas yapacakti.sonra oglum dedi ki anne o kadinin calistigi yere gittikkk...x abinin yaninda calisiyor dedi.simdi cok saskinim.bunlari benim kocam ban mi yapti?

bence hiç konuşmaya gerek yok. eve alma açma kapıyı yüzünü bile gösterme, güçlü olmaya çalış. Konuşsan ne olacakki zaten ıspatlamışsın.

Kadın o kadın.
Fakat gitme, şu an olay çok taze ve ellerinin titrediği buradan bile belli oluyor.
Sessiz sakince normal prosedürü izle. Kendi aileni, onun ailesini ara, adama koca bi valiz hazırla kapıya koy falan gibi.
Sana cok tesekkur ederim cnm.iki cihanda da rabbim yuzunu guldursun...hic boyle acilarla karsilasma..sizlerde arkadaslarim.

Çıldırmamak elde değil ALLAH ım bian önce seni bu durumdan çıkarsın başka ne denebilir ki...
o kadın eminmisin tanıdığına acaba oda evli mi ?
kocan nasıl böyle işe gitti çalısıyor sasırdım
Yazdim assagiya mi sonraki sayfayami.bak cnm.

Menesaol
Canimm cok üzüldüm okudugumda , bide bu adam 3. Cocugu istiyordu senden .
ne yapacaksin simdi ?
[/QUOTEoluyorummmm.oluyorum.evde farezehirivar.bahce icin alinmisti....cocuklarimla birlikte yesek uyusakkkk.olsek.bir daha hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

senınle o kadını arkads yapıp rahat gırıp cıkıcaktı evıne yanı sanırım esın onu planlamış...
aaşşagılık adam...
yaptığını yanına bırakma her ıkı mahlukunda..

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

utanmaz adam bıde tuzak kuruyor sana....allahım nasıl ınsanlar var yaaa

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Sizin metanetle ayakta durma vaktiniz şimdi.
Sakın böyle bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin, çocuklarınızın ne suçu var, sizin ne suçunuz var?

Bu ne ya bir adam için çocuklarına kıymayı düşünmek iyi misin sen??

Ya olur mu öyle seyyyyy

Adam ne yapıyor şimdi evde mi ?
arıyor mu

X