ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Ha evet, konunun başında konu sahibi numarayı bana attı, ben de bulup diğer kadının kim olduğunu konu sahibine ilettim, çalıştığı yeri falan. Emindik, fakat konu sahibi gözüyle görüp teyit etmek istiyordu, şimdi etmiş sanırım.
sizin yaptığınız normal mi?
İnsanlara ses kaydı yapma diye akıl verirken kişiye özel bilgileri üçüncü bir şahsa veriyorsunuz .
Bu yaptığınız çok ağır bir suç farkındasınız değil mi?

O ilaclari bilen biri daha kötü degil kesinlikle daha iyi duruma sokacagini bilir zaten. Emin olmasam söylemem. Yardimci olmak istiyorum ve böyle durumlarda bu verilir zaten. (Arkadasim doktor)
İlaç tavsiyesi yasak birincisi, ikincisi ise konu sahibine iyi geleceğinden nasıl emin olabiliyorsunuz da bu kadar net konuşuyorsunuz. Her bünye farklıdır nihayetinde.

Ben yazayım, gidicem çünkü. İhtiyacın olduğunda okursun.
Çalışmadıgını biliyorum, sıkıntı değil.
İkametgahın nereye kayıtlı? Şu an oturdugun mahalleye değil mi?
Bugün çık, mahallenin muhtarlığına git. Muhtardan ikametgah belgesi ve birkaç belge daha alacaksın.
Barodan ücretsiz avukat talep edeceğini muhtara söyle, o gerekli belgeleri sana verir. Ha evet, baro'dan ücretsiz avukat talep etme hakkın var.
Muhtarın verdiği belgelere ek olarak şu linki mail adresine falan bi yere kopyalayıp kaydet, yazıcın varsa evden veya bi internet kafeden kağıda bastırıp doldur.
http://web.e-baro.web.tr/uploads/41/ADLI YARDIM BASVURU FORMU.pdf
Bu form ve diğer belgelerle beraber bulundugun şehrin barosuna gidicen, beş dakka teslim edip çıkıcan.
On gün içinde talebin cevaplanır, telefonla arayıp sorarsın cevabını. Çalışmadıgından ve aldatılma durumundan (verdiğim linkteki formda bunları yazacağın yerler var) kabul edecekler zaten.
Böylece en geç on güne ücretsiz avukatına kavuşacaksın. Diğer her şey için o seni yönlendirecek.
Kocana boşanma davası açacaksın, maddi ve manevi tazminatlar ve nafaka talep edeceksin. Aldattıgını kendisi itiraf etmiş, bu başlı başına kanıt sayılıyor zaten. Sonradan inkar ederse falan da endişelenme. Savcılıktan telefon dökümleri çıkartılır, kanıtlanmış olur dava esnasında.
Ayrıca o kadına da tazminat davası açma hakkın var.
Umarım her şey yolunda gider.
:KK9::KK9::KK9:

arkadaşlar bu konu dün evin civarından otel bakma konusuyla bağlantılı mı?
hani patronu için bakmış falan??

İlaç tavsiyesi yasak birincisi, ikincisi ise konu sahibine iyi geleceğinden nasıl emin olabiliyorsunuz da bu kadar net konuşuyorsunuz. Her bünye farklıdır nihayetinde.

Valla ben 100% degil, 1000% eminim diyorum. Emin olmadigim tavsiyeyi ASLA vermem ben. Dedigim gibi bu konuyu cok merak ediyorsaniz bir doktorla konusun. Bu ilaclar asiri korku, asiri üzüntü durumlarinda hayat kurtariyor.

Nice...onsuz da var olursun....
ve bunu öyle güzel başarırsın ki kendine hayran kalacaksın....
nice...kim ki o ?
yüce ve büyük anlamlar katan sensin ona...
o anlamları yok eetiğinde huzuru bulacaksın..
sınanıyorsun canım hemde en güvendiğinle...
sadece ve sadece kendini sev...ona yüklediğin o büyük anlamları kendine yükle ki huzurlu olasın...
şu an yapamazsın bunu,evet
ama zaman canım sadece birazcık zaman tanı kendine...
kendine bir şans daha tanı!

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

haydaaaaaaaaaaa
yahu siz deli misiniz
çıldırdınız mı
ilk aldatılan ve son aldatılacak olan siz misiniz?
ne demek çocuklara kıymak
site yetkililerine haber verelim polis gelsin eve
allah korusun yazık değil mi o sabilere ohooooooooooooooo

Offf yine zipzip yine saçma soruları. Ciddiye almayın şunu Allah aşkına.
Konu sahibi inşallah çabuk atlatırsınız bu kötü günleri. Rabbim yardımcınız olsun

Yapılan iyiliği baltalamaya çalışmış bazıları, kadın dayanışmasıdır bunun adı bilmem daha önce böyle bir deneyimin oldu mu :KK14:
he kadın dayanışması .benim uyarım da kadın dayanışması .Başı belaya girerse görürüm kadın dayanışmasını

Valla ben 100% degil, 1000% eminim diyorum. Emin olmadigim tavsiyeyi ASLA vermem ben. Dedigim gibi bu konuyu cok merak ediyorsaniz bir doktorla konusun. Bu ilaclar asiri korku, asiri üzüntü durumlarinda hayat kurtariyor.
İlaç konusunda emin olabilirsiniz ama ben diyorum ki buradan ilaç tavsiyesi vermek doğru değil.
Anlatamıyorum sanırım.

Yıkılmakla böyle melankolik hallere girmekle ne olacak?
Seni aldatan üstelik uzun zamandır sürdüren bir adam için değil canından vazgeçmek döktüğün göz yaşı bile çok.
Şimdi kendine gelip adamı da kadını da donuna kada soyman lazım.
En kötü sürünsünler, rezil olsunlar. Eminim kafalarını çok taşlara vuracaklar ama artık acı çekme zamanı onların.

Zaten öyleleri yüzünden bu hallere düsüyo kadinlar, kötü olanlari savunup, yanlis yapanlari kayiranlar yüzünden!!
bir insan bu kadar samimiyetsiz olur. Yuhhhh!!!!!numarayı bulan kişiden sizin içinde birini bulmasını istemişsiniz. O yüzden savunuyorsunuz.

X