ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Geçen açtığın konuda o kadar belliydi ki kırılma diye yazmadım açıklamasından o kadar belliydiki
bir kere şirket müdürü ile aynı odayı paylaşmak değilde yatakları birleştirmek birlikte yatmak gibi aptalca bir yalan ben daha önce duymamıştım
hiçbir iş yeri aynı şehirde yapılacak iş toplantıları için yatılı otel ayarlamaz yemekli toplantı olur en fazla yada kokteyl gibi bişi
üzüldüm adına Allah yardımcın olsun affetme sakın

O adamın donuna kadar al. O kıza da tazminat davası aç. Çok üzülüyorum. Ben o otel konununda anlamıştım ama hiç bir şey diyemedim sana. Adam otelden neden yer ayırtsın ki.

Geçen açtığın konuda o kadar belliydi ki kırılma diye yazmadım açıklamasından o kadar belliydiki
bir kere şirket müdürü ile aynı odayı paylaşmak değilde yatakları birleştirmek birlikte yatmak gibi aptalca bir yalan ben daha önce duymamıştım
hiçbir iş yeri aynı şehirde yapılacak iş toplantıları için yatılı otel ayarlamaz yemekli toplantı olur en fazla yada kokteyl gibi bişi
üzüldüm adına Allah yardımcın olsun affetme sakın

Bende aynen öyle düşündüm ama yazamadım bir şey, kaç kez otelde iş için eğitim aldım öyle saçma şey olabilir mi yatılı kalmak aynı odada kalmak gibi. Ayrı şehirde olsalar neyse.

Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.
o kim ki imiş .O kadını öperken severken de desin bakalım .Sen kimsin ki desin de göreyim ne kadar erkek olduğunu .
Erkeklerin çoğu iğrenç ya şuna bak .İnsanı aptal yerine koymaya bayılıyorlar .

ikisinede dava aç.. kızada dava aç öğrensin herkes ikisininde yediği haltları..
kadını görmeyede gitme dik dur nasılsa öğreneceksin... hem görüp napacaksın daha kötü hissedeceksin..
Allah yardımcın olsun..

Arkadaşımm.. belki bana kızıcaksın. ama dayanamıyorum kadınlarımızın ağlamalarına neden güçsüz olacaksın,, neden ezik olacaksın,,bir yaşamı paylaşmak için adım atılır.. çocuklar olur.ve hayat mücadelesi devam eder. sevgi saygı aşk çerçevesinde kimki bu kuruma zarar verirse aşkta biter,,sevgide biter,,saygıda biter,,yemin ediyorum benim başıma böyle bişi gelse .asla ağlamam üzülmem ,gururumu ayaklar altına aldırtmam duyduğum an biter..ona dicem bir kaç lafım olur..her şeyi öğrendim seni çocuklarımın babası,gönlümün sahibi yapmıştım ama değilmişsin,,başka yolu tercih ettin ve ben seninle bu kurduğumuz yuvayı sürdürmek istemiyorum git boşanmadavası aç çocuklar bende kalır,hak hukukta nafaka neyse isterim.de.lütfen arkadaşım

Allahım acını hissedebiliyorum Rabbim yardımcın olsun... CIA diye bir program var numarayı yazıyorsun kim olduğu çıkıyor dene istersen

Çıldırmamak elde değil ALLAH ım bian önce seni bu durumdan çıkarsın başka ne denebilir ki...
o kadın eminmisin tanıdığına acaba oda evli mi ?
kocan nasıl böyle işe gitti çalısıyor sasırdım

Su telefon gorusmelerinin icerigi ne kardes ayrica yanlis bisy yapmamak icin olabildigince sakin ol.ya otelde kalmis tamam da acaba kadinla mi onu netlestir. Kadin sa evliyse mutlaka esi duysun ondan da tazminat al.

Adam aldatanlar nasil cocuklarina kiyiyor oyy kurban olurum ben size diye sariliyor.
Birde 2 senedir aldatiyormuss.
Allahimm bu erkekler seytannnnn.
Nasil guzel senaryolar yaziyorlar oyle Allah onlari bildigi gibi yapsin..

Canimm cok üzüldüm okudugumda , bide bu adam 3. Cocugu istiyordu senden .
ne yapacaksin simdi ?

Ses kayidi degil.telefon gorusmaleri olmaz mi.

olmaz. kişilerin rızası dışında ne ses kaydı ne de video kaydı yapamazsınız. özel hayata saldırı sayılıyor ve aleyhinize bir durum.
ek olarak neden şu kadının yanına gitmeyi istiyorsunuz, planınız nedir?
şahsi fikrim gitmenin bir anlamı olmadığı yönünde. kim olduğu zaten çıkacak meydana.

sımdılık gıtme oyleyse aksam esınle konuş....
zarf at esıne o kadın gordum fılan dıye...
bakalım zarfa dusecekmı..
eger oysa ertesı gun gıt
Kizlaro kadinmis.oglumla ayni kulupteydi.kadinda bir akrabamizla ayni yerdecalisiyordu.aradim cocugu.oglum arkadasina ulasmak istiyor.adineydi annesinninemel dedi.veben yikildim.telefon num.sorguladigimiz kisininde adi emel.

Neden kadına gideceksin ki . Önce bir sakin ol . o kadın senin ayağına gideceğin bir şahsiyet değil . Sen üzüldüğünle kalacaksın onlara bir şey olduğu yok . Hatayı bu rezilliği yapan onlar . Kendini böyle perişan etme . Nefret ediyorum böyle insanlardan . Karını iki çocuğunu evde bırakıp otele gideceksin sonra geleceksin o kim diyeceksin . Konu sahibi arkadaşım tekrar söylüyorum bak senin suçun yok üzülme onlar üzülsün . Sen yeniden başlarsın ama onlar bu rezillikleri ile yaşarlar .

X