- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Sen telefonda konuşturup kayıt yapmaya çalıştın di mi? Yasal değil işte o, suç.Ses kayidi degil.telefon gorusmaleri olmaz mi.
"Haberim olmadan konuşmamı kaydetmiş" diyerek sana karşı dava açabilirler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen telefonda konuşturup kayıt yapmaya çalıştın di mi? Yasal değil işte o, suç.Ses kayidi degil.telefon gorusmaleri olmaz mi.
Kizlar cvp verin.kizi gormeye gidiyim mii.o tanidigim kisimiiii.diye.oglumun futbol kulubunden birinin annesi diye dusunuyorum.
İçimde bir öküz oturdu şu an....
se.i tahmin dahi edemiyorumm..
resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.o nuyu vatsapa yazdığında resım fılan cıkıyormu resımdende tanıyabılırısn belkı
sımdılık gıtme oyleyse aksam esınle konuş....resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.
Ise nasil gitmis bu okuz yaaa ben erkeler yapar normaldir ne var canim bunda diyip rahat olan erkekleri anlamiyorum yaaaaaKadini gorsen ne olacak.Susacak o da.
Madem bu is biticek ailesini ara oglunuz boyle boyle yapti de.Eve almiyorum ve bosanacagim diye belirt.Su an yapmazsan su andaki cesaretin esin olacak hayvan eve gelince soguyabilir.Ayrica su durumda nasil ise gider.Bir ihtimal o da diger delilleri kaldiriyordur ortadan.Itiraf etmisken ailesi bilsin.
Bankadan istenecek o da.belgeye şu an için gerek yok .İleride hakime beyan edilirse hakim müzekkere yazdırıp otelden teyit ettirebilir .Gerçi kredi kartı sliplerinde bile gözükür zaten de vermez adam bu aşamada .
iş içinde otellerde kalıyor demiştin iş için kalmış olabilir mi?Esimin adini..evet iki kisi kalmislar dedi.
Arkadaşım sana bu kaydetme fikrini kim verdiyse hata etmiş. Mahkeme kararı olmadan yapılan kayıtlar delil olarak kullanılamıyor. eşin özel hayata müdahale nedeniyle suç duyurusunda bulunursa da ceza alırsın. Lütfen yanlış iş yapmaya devam etme.Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.
Hiçte acı durumda değilsinnnn.niye bunu kendinize yapıyosunuzzz.amlamıyorum kendinizi niye ezik hissediyosunuz yapmayın böyle aldattımı koyacaksın postayı ağlamadan .. alıcaksın karşına ve gururla her şey ortaya çıktı inkar etme ve dahada küçülme diceksin..şimdiden sonra ne yapabiliriz çocuklar var diceksin boşanmayı en medenice halledelim diceksin arkana bakmadan. vakurlu olacaksın gururlu olacaksın..çocuklarımın babasıydın,,benim sevdiğim erkektin güvendiğim sırtımı dayadığım,,hayat arkadaşımdın ama artık değilsin diceksinnn..öğrendiğim andan itibaren sevgim saygım aşkım sana karşı bitti diceksin..Ne aci.,durumdayim degilmi? arkadasim.
peki tahmin ettiğin ucubeyse...resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.
İşte bu sakın çıkma evden o gitsinn..Ailem cok yakin.ben eviterk etmem..gidecek olanvarsa ooo...buyuvayimahveden kimse o gider.ben cocuklarimi alip nereye sigacagim ki...ev bizim..defolup gitsin.annesiyle babasiyla sevgilisiyle otursun.