- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sacmalama ne fare zehiri felan , sen ölüyosun , allah dana ve cocuklarina uzun ömür ler versin.Menesaol
Şakamı buuu...Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Şahsen hayır?
Arkadasim ne diyorsun ya? Allah seni sadece o adama kari ol diye mi yaratmis, onsuz varliginin hic bir anlamimi yok da surekli kendini oldurmekten bahsediyorsun?!Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
aynenn şaka gibiSaçmaladığının farkında mısın
Sok halinde kadın ne dediğini bilmiyor üstüne gitmemek lazımŞakamı buuu...
Evet.birkez gordum.o da esimmegersem bana tuzak kurmus.goturmus..ki o kadina beni gosteriyor.
Kadin o kadin diyosunda emin bi sekilde. Aldatan kadindan bahsediyorum onu taniyomusun ya da nasil böyle emin konusuyosun
şuan kendini acındırıyorsun farkındasın değilmi..Sana cok tesekkur ederim cnm.iki cihanda da rabbim yuzunu guldursun...hic boyle acilarla karsilasma..sizlerde arkadaslarim.
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Zipzip iyice doldurusa getirme kadini ya. Pis hayvan uckurunun derdindedir o, sanmam kadina deger falan verdigini.Inanamiyorum o kadina seni göstermek icin sana tuzak kuruyor öyle mi??? Yani o kadin istemis esinden bunu yapmasini ve esin resmen seni satmis onun icin. Demekki o kadinla arasindaki bag baya kuvvetli. Allah cezalarini versin!!
Ha evet, konunun başında konu sahibi numarayı bana attı, ben de bulup diğer kadının kim olduğunu konu sahibine ilettim, çalıştığı yeri falan. Emindik, fakat konu sahibi gözüyle görüp teyit etmek istiyordu, şimdi etmiş sanırım.Kadin o kadin diyosunda emin bi sekilde. Aldatan kadindan bahsediyorum onu taniyomusun ya da nasil böyle emin konusuyosun
Ve kizlar esim cok israr etti bir gun gittim.demek beni ona gosterecekti...kadin bacagim kadar...onun ogluna birdavranisi vardi ki cok ilgimi cekti..sordum,o kadinla konusuyormusun.hayir dedi..kizlar dustugum duruma bakin.ve yine israr ettiii.belkide bizi arkadas yapacakti.sonra oglum dedi ki anne o kadinin calistigi yere gittikkk...x abinin yaninda calisiyor dedi.simdi cok saskinim.bunlari benim kocam ban mi yapti?
Ha evet, konunun başında konu sahibi numarayı bana attı, ben de bulup diğer kadının kim olduğunu konu sahibine ilettim, çalıştığı yeri falan. Emindik, fakat konu sahibi gözüyle görüp teyit etmek istiyordu, şimdi etmiş sanırım.
İlaç ismi vermek yasak bilmiyor musunuz?Bence hemen bi doktora git ve diazepam ya da lorazepam iste. Bu ilaclarla cok rahat kafayla hareket edersin ve bu kötü düsünceler yani kendine bisey yapma gibi sacma ve cok yanlis düsünceler hemen uzaklasir senden. Ki bunu kendin ve cocuklarin icin yapmak zorundasin. Sakin pislikler icin kendine ve cocuklarina kiyma. Lütfen dedigimi yap. O ilaclardan herhangisini iki hafta boyunca kullanabilirsin, iki-üc haftayi gecmedigi sürece bagimlilik yapmaz kesinlikle. Zararlarida yok. Bende kullandim, hamilelere bile veriyorlar gerektiginde yani zararlimidir vs, gibi düsünmene gerek yok, ben bile aldiysam zaten zarari yoktur yani ben cok dikkat ederim böyle seylere
İlaç ismi vermek yasak bilmiyor musunuz?
Kadın zaten kötü durumda, daha da beter bi hale sokacaksınız.
Kendinize gelin lütfen.