ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

O kim yaa ölmeyi düşünyorsun asıl şimdi daha güçlü olman lazım çocuklarının ne suçu var yaa saçma sapan düşüncelere kapılmayın canı yaan herkes çocuğunumu öldürsün bir insnaın aklından bunu gerçirmesi bile kötü ellerim titriyor şua nda yzamıyorum bile

Ay sacmalama ne fare zehiri felan , sen ölüyosun , allah dana ve cocuklarina uzun ömür ler versin.
Dik dur canim ..
Hirpalama kendini bukadar ne okur , bak cocuklarinda korkmus cok uzuluyorlar seni oyle gorunce.
Nice sen mukemmel bir anne ve essin , sana bunu yapan kocan ceksin aciyi ..
Lutfen boyle seyler yazma birdaha ölmek felan yakismiyor senin agzina .
Biraz sakin ol !!
Ailenden birilerini yanina cagir yalniz kalma..
Sakinless cocuklarini al sim SIKI saril ..
Onlarin sana ihtiyaci var .

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Arkadasim ne diyorsun ya? Allah seni sadece o adama kari ol diye mi yaratmis, onsuz varliginin hic bir anlamimi yok da surekli kendini oldurmekten bahsediyorsun?!
Kac yasindasin sen? Nolur bi kendine gel, bir arkadasini falan yanina cagir. Bir nefes al.

Evet.birkez gordum.o da esimmegersem bana tuzak kurmus.goturmus..ki o kadina beni gosteriyor.

Inanamiyorum o kadina seni göstermek icin sana tuzak kuruyor öyle mi??? Yani o kadin istemis esinden bunu yapmasini ve esin resmen seni satmis onun icin. Demekki o kadinla arasindaki bag baya kuvvetli. Allah cezalarini versin!!

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

lutfen sakin boyle birsey yapmayin..cocuklarinizin ruh durumu altust olur boyle seylerden bahsetmeyin bile..
yalniz kalmayin evde,mumkunse acilen ailenizin yanina gidin ya da onlar gelsin..

Inanamiyorum o kadina seni göstermek icin sana tuzak kuruyor öyle mi??? Yani o kadin istemis esinden bunu yapmasini ve esin resmen seni satmis onun icin. Demekki o kadinla arasindaki bag baya kuvvetli. Allah cezalarini versin!!
Zipzip iyice doldurusa getirme kadini ya. Pis hayvan uckurunun derdindedir o, sanmam kadina deger falan verdigini.

şoktayım ya resmen şok (dün şüphelendiğiniz konuyuda okudum)
konuyu okuyorum ama yorum yapacak tek söz bile bulamıyorum...
ne kadar empati yapmaya çalışsamda suanda sizin gibi iliklerime kadar acı ve üzüntü hissetmediğimden doğru şeyler söyleyebileceğimi zannetmiyorum...
allah yardımcınız olsun...evlatlarınız için dik durmaya çalışın dualarım sizinle....

Kadin o kadin diyosunda emin bi sekilde. Aldatan kadindan bahsediyorum onu taniyomusun ya da nasil böyle emin konusuyosun
Ha evet, konunun başında konu sahibi numarayı bana attı, ben de bulup diğer kadının kim olduğunu konu sahibine ilettim, çalıştığı yeri falan. Emindik, fakat konu sahibi gözüyle görüp teyit etmek istiyordu, şimdi etmiş sanırım.

Ve kizlar esim cok israr etti bir gun gittim.demek beni ona gosterecekti...kadin bacagim kadar...onun ogluna birdavranisi vardi ki cok ilgimi cekti..sordum,o kadinla konusuyormusun.hayir dedi..kizlar dustugum duruma bakin.ve yine israr ettiii.belkide bizi arkadas yapacakti.sonra oglum dedi ki anne o kadinin calistigi yere gittikkk...x abinin yaninda calisiyor dedi.simdi cok saskinim.bunlari benim kocam ban mi yapti?

Bence hemen bi doktora git ve diazepam ya da lorazepam iste. Bu ilaclarla cok rahat kafayla hareket edersin ve bu kötü düsünceler yani kendine bisey yapma gibi sacma ve cok yanlis düsünceler hemen uzaklasir senden. Ki bunu kendin ve cocuklarin icin yapmak zorundasin. Sakin pislikler icin kendine ve cocuklarina kiyma. Lütfen dedigimi yap. O ilaclardan herhangisini iki hafta boyunca kullanabilirsin, iki-üc haftayi gecmedigi sürece bagimlilik yapmaz kesinlikle. Zararlarida yok. Bende kullandim, hamilelere bile veriyorlar gerektiginde yani zararlimidir vs, gibi düsünmene gerek yok, ben bile aldiysam zaten zarari yoktur yani ben cok dikkat ederim böyle seylere

Önce şu saçma düşünceni kafandan at. Sen kendini öldürünce 2-3 gün üzülür sonra hayatına devam eder. Kendine yaparsın. Senin sınavın bu demek ki. Acıların seni daha güçlü yapması lazım. Sen bu dünyayı onun için mi yaşıyorsun o yok diye son veresin. Seninle tanıştıracak kadar zavallı bir adammış.

Bol bol kanıt topluyorsun. Arkadaşımın başına geldi. Avukat resmi kanıtlar lazım dedi. Arkadaşım o kadınla mesajlaşıp konuşturdu. Hepsini delil olarak sundu ve o kadına da tazminat davası açtı.
Git otelden onların orada kaldığına dair kağıt al. Sanırım verirler. Delil topla ikisininde donuna kadar al. Kocan zaten seve seve verecek ama o kadınada dava aç.

Ha evet, konunun başında konu sahibi numarayı bana attı, ben de bulup diğer kadının kim olduğunu konu sahibine ilettim, çalıştığı yeri falan. Emindik, fakat konu sahibi gözüyle görüp teyit etmek istiyordu, şimdi etmiş sanırım.

Nasil buluyosun peki? Benim icin de birini bulman mümkün olabilir mi?

Bence hemen bi doktora git ve diazepam ya da lorazepam iste. Bu ilaclarla cok rahat kafayla hareket edersin ve bu kötü düsünceler yani kendine bisey yapma gibi sacma ve cok yanlis düsünceler hemen uzaklasir senden. Ki bunu kendin ve cocuklarin icin yapmak zorundasin. Sakin pislikler icin kendine ve cocuklarina kiyma. Lütfen dedigimi yap. O ilaclardan herhangisini iki hafta boyunca kullanabilirsin, iki-üc haftayi gecmedigi sürece bagimlilik yapmaz kesinlikle. Zararlarida yok. Bende kullandim, hamilelere bile veriyorlar gerektiginde yani zararlimidir vs, gibi düsünmene gerek yok, ben bile aldiysam zaten zarari yoktur yani ben cok dikkat ederim böyle seylere
İlaç ismi vermek yasak bilmiyor musunuz?
Kadın zaten kötü durumda, daha da beter bi hale sokacaksınız.
Kendinize gelin lütfen.

İlaç ismi vermek yasak bilmiyor musunuz?
Kadın zaten kötü durumda, daha da beter bi hale sokacaksınız.
Kendinize gelin lütfen.

O ilaclari bilen biri daha kötü degil kesinlikle daha iyi duruma sokacagini bilir zaten. Emin olmasam söylemem. Yardimci olmak istiyorum ve böyle durumlarda bu verilir zaten. (Arkadasim doktor)

X