- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem cok yakin.ben eviterk etmem..gidecek olanvarsa ooo...buyuvayimahveden kimse o gider.ben cocuklarimi alip nereye sigacagim ki...ev bizim..defolup gitsin.annesiyle babasiyla sevgilisiyle otursun.Ailen nerde senin ayni sehirde misiniz. Bekleme artik o evde toplayin hemen esyalarinizi kurtulun bu ahlaksiz adamdan bak benim annem yillarca babamsan siddet gordu defalarca aldatildi annem bunlari bildigi halde eko ozgurlugu yoktu kendi ailesi fakirdi 7 bogaz var derdi annem hep aglardi canim annecigim benim biz bile ayril derdik babamizi hic affetmedik hic annem biz ayaklarimizin uzerinde durana kadar o adami cekti ama genvlik gitti gencligimi yasayamadim kadinligimi bilmedim hic der uzulur aglar keske siz kucukken ilk aldatildigimda ilk siddetimde bitirseydim cok pismanim der halaaaaaa ve bana annem kizim tum kadinlik vazifelerini yap sma sana el kaldirisa seni aldatirsa 1 dk sakin durma ardina bakma der her zaman cok vardir boyle hanimlarimiz analarimiz
Size davranışları nasıl peki ?Ise gitti.
Sen ona bi valiz yap akşamda eline tutuştur bence. Herhalde bunca rezaletten sonra o evde kalmayı düşünmüyor paşa hazretleri
Ailem cok yakin.ben eviterk etmem..gidecek olanvarsa ooo...buyuvayimahveden kimse o gider.ben cocuklarimi alip nereye sigacagim ki...ev bizim..defolup gitsin.annesiyle babasiyla sevgilisiyle otursun.
Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.
O zaman hemen savciliga git uzaklastirma versinler 6 ay. Eve yaklasamaz defolsun gitsin haklisin niye evden sen gidiyosun ki bende sinirden sacmalamisim. Calismiyorum diyince nasil hecineceksin durumu yuzunden oyle yazmistim tabi tabi gitme git savciya hemen sana ve cocuklariniza nafaka baglanicak o uzaklastirma alsa daAlviana ya katılıyorum. Tüm aileni topla olanı biteni anlat. Kocan da toplasın valizini gitsin nereye gidiyorsa. Sen elbette gitme bir yere. Bütün belgelerle de hem kadına tazminat davası aç hem de eşine.
Neden aradin ki niye konusuyosun aksamne konusucaksin gelip ozurler dilicek soyle boyle affet dicek affediceksin eeeee sonra yine yapicak yaaa yapacak hem de ayni kadinla
Biriniz dediki ara,simdi itirafetmesini sagla....birde otelde bulustuklarini bildigimi...resepsiyonun teyit ettigini soyledim.Neden aradin ki niye konusuyosun aksamne konusucaksin gelip ozurler dilicek soyle boyle affet dicek affediceksin eeeee sonra yine yapicak yaaa yapacak hem de ayni kadinla
Canım.Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.
Kizlar cvp verin.kizi gormeye gidiyim mii.o tanidigim kisimiiii.diye.oglumun futbol kulubunden birinin annesi diye dusunuyorum.son durum nedır canım Allah yar ve yardımcın olsun butun yazılarını okudum
bu eşinin ilk hatasımıydı bu arada?
Ses kayidi degil.telefon gorusmaleri olmaz mi.Canım.
Gizli ses kayıtları filan yasal değil, mahkeme kanıt olarak kabul etmiyor onları. Yasal değil, suçlanırsın.
Herhangi birşey yapmana gerek yok, kanıt toplama durumu kocası itiraf etmemiş olan kadınlara tavsiye ediliyor, sen direkt davanı açıcan.
Gitsen ne diyeceksin ki? Suçun çoğu kocanda kız kendini gümüş tabakta da sunsa kocan suçlu. Bence sen biraz kabuğuna çekil ne kocanla görüş ne o kadının peşine takıl. Biraz sakinleş aklı selim düşünmeye başladığın zaman görüş.Kizlar cvp verin.kizi gormeye gidiyim mii.o tanidigim kisimiiii.diye.oglumun futbol kulubunden birinin annesi diye dusunuyorum.