ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

bence gitme canim gidipte moralini bozacaksin. olan oldu gidip görsen napcaksin.
simdi sakince bi düsün bi plan yap biliyorum kafan suan cok dolu.
ya hayret ya su cektiklerine bak... daha dün adama inanmaya calisiyordun bugün olanlara bak.
allah iste bi kadin hissederse önüne mutlaka delileri cikartiyor.
gözümüze gözümüze sokuyor.
otel teyit etti gitmissiniz deyince esin ne dedi merak ettim?

Kizlar cvp verin.kizi gormeye gidiyim mii.o tanidigim kisimiiii.diye.oglumun futbol kulubunden birinin annesi diye dusunuyorum.

Bence gitmeyin, hele bu ruh halinde hiç gitmeyin. Kendinizi zor duruma düşürmüş olursunuz. Avukat talebi için burdan verilen tavsiyeleri yapın. Muhtarlığa falan gidin.

Kadini gorsen ne olacak.Susacak o da.

Madem bu is biticek ailesini ara oglunuz boyle boyle yapti de.Eve almiyorum ve bosanacagim diye belirt.Su an yapmazsan su andaki cesaretin esin olacak hayvan eve gelince soguyabilir.Ayrica su durumda nasil ise gider.Bir ihtimal o da diger delilleri kaldiriyordur ortadan.Itiraf etmisken ailesi bilsin.

Neden gideceksin kikim icin gideceksin okadinmidegil mi diye bosver ne de olsa bu suracta kim oldugu cikar sen simdi esini nasil. Tepetaslak edecek bu yaptiklarini manevi olarak vicdan yapar mi v
Bilmiyorym ama ki sanmiyorum kesinlikle amamaddi yonden oyle coksun ki cocuklarini bile o kadini tercih etti bakalim parasiz culsuz kalinca o kadin ne yapacak

Bence biraz sakin olun. Bir kaç kere düşünmeden adım atmayın.
Gidersiniz sakince ama olay düşünmediğiniz boyuta taşınır, kavga edersiniz, hakaret edersiniz kadın size dava açar neme lazım.
Hassas zamanlarınızda fevri davranmayın derim ben.

resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.
sımdılık gıtme oyleyse aksam esınle konuş....
zarf at esıne o kadın gordum fılan dıye...
bakalım zarfa dusecekmı..
eger oysa ertesı gun gıt

Ise nasil gitmis bu okuz yaaa ben erkeler yapar normaldir ne var canim bunda diyip rahat olan erkekleri anlamiyorum yaaaaa

Arkadaşım sana bu kaydetme fikrini kim verdiyse hata etmiş. Mahkeme kararı olmadan yapılan kayıtlar delil olarak kullanılamıyor. eşin özel hayata müdahale nedeniyle suç duyurusunda bulunursa da ceza alırsın. Lütfen yanlış iş yapmaya devam etme.

Hukuki bilgisi ordan burdan duyduğu kadar olan şahısların söylediklerini de birebir yapma. Durumun yoksa barodan avukat talep et, verirlerse ne iyi vermezlerse yine maddi durumuna göre temin etmen gerek.

İnanmıyorum yaa.
Allah yardımcın olsun canım.
Dik dur, ne olursa olsun, sen başını eğme, o kahrolsun bırak.

Niceee canımmm çoook üzüldümm konunu görünce gerçekten inanamıyorumm , o çocuklarının vebalini nasıl alacak o adam! Kadın da evli mi acaba?? Sana bunları yaşatanlar inşallah doğrulamasınlar , kendi iğrençliklerinde boğulsunlar! Lütfen üzülme rabbim sana güç ve sabır versin inşallah gerçekten çok üzüldüm

Ne aci.,durumdayim degilmi? arkadasim.
Hiçte acı durumda değilsinnnn.niye bunu kendinize yapıyosunuzzz.amlamıyorum kendinizi niye ezik hissediyosunuz yapmayın böyle aldattımı koyacaksın postayı ağlamadan .. alıcaksın karşına ve gururla her şey ortaya çıktı inkar etme ve dahada küçülme diceksin..şimdiden sonra ne yapabiliriz çocuklar var diceksin boşanmayı en medenice halledelim diceksin arkana bakmadan. vakurlu olacaksın gururlu olacaksın..çocuklarımın babasıydın,,benim sevdiğim erkektin güvendiğim sırtımı dayadığım,,hayat arkadaşımdın ama artık değilsin diceksinnn..öğrendiğim andan itibaren sevgim saygım aşkım sana karşı bitti diceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…