Yaptim simdi cnm...otelide aradim orda kaldiklarinida teyit ettiler.Sana tavsiyem telefonun kayıt düğmesine bas ve kocanla dertleşir gibi konuş. Kendini acındır, bu merakla yaşayamam hadi şimdi herşeyi konuşup sünger çekelim her insan hata yapar, ne kadar acı da olsa ne yaşandıysa anlat ki bana sana tekrar güvenebileyim falan de yarın birgün bir kelime daha öğrenirsem dünyam yıkılır falan de, İtiraf etmesini sağla. Kocan konuşurken de kayıda al, kadının adını falan da söylettir. Ne yaptıklarını ne ettiklerini söylettir. Delilleri topla önce. Sonra icabına bak.
Esimin adini..evet iki kisi kalmislar dedi.eşinle o kadının adını mı söyledin? yoksa sadece eşinin adınımı?
bunu belgeleyebiliyormusunuz.Esimin adini..evet iki kisi kalmislar dedi.
kizlar kizi gormek istiyorum.gidiyimmi calistigi yere...sadece tanidigim kisi o mu diye.....oglumun spor kulubunden birinin annesi olabilir.arastirmalarima gore.Canim Rabbim sana guc versin cok zorama dik dur dik cocuklarin icin kendin icin sakinol once nasil bitti nasil olur deme neler olmuyor ki hayatta olum var ne ayriliklar Rabbim sana cocuklarina saglik uzun omur versin evet haklisin keske eslerimiz bize sadik bizim gibi onlarda bizi sevseler ilgilenseler ama degiller olmayan seni dusunmeyen colugunu cocugunu duaunmemis adam cocugunun rizkini almis kadinla otellerde yemis ahlaksiz adam seni mi dusunur cocuklarini dusunmemis seni mi dusunucek uckurlari icin her seti goze almis o pis adam yikilma hemen oncelikle ayrilicaksan kesin ki ayril zaten kesinlikle delilleri topla bir an once o evi terk et al cocuklari da ailenle gorus mahkemeni ac maddimanevi tazminatini hemen git bir avukatla gorus nette arastir oyum oyum otnatmis sizi ahlaksiz ne uzuluceksin o pisafam icin daha yasin gec olmek istiyorum vs vs cocuklarin var guclu ol biraz artik o dusunsun sonunu sen degil nasil delirdiiimmmmmm yaaaaaaa simdi nerdesin aulen yakin mi ne yapicaksin opis adam nerde ararsa acma gelip yalvaricak sana sakin kanma bacim sakinnnnnnnn
Evet.oteli tekrar aradim...bana yardimci olun dedim..seskayidi da telefon kayidimdavar....evet oluruz dediler.mahkeme karariyla gelindediler.bunu belgeleyebiliyormusunuz.
belgeye şu an için gerek yok .İleride hakime beyan edilirse hakim müzekkere yazdırıp otelden teyit ettirebilir .Gerçi kredi kartı sliplerinde bile gözükür zaten de vermez adam bu aşamada .bunu belgeleyebiliyormusunuz.
Kizim geldi duymus konusmalarimi.annecigim cok ozur dilerimmm dedi.o da agliyor.....kizlar cok kotuyum.bu neydi rabbim.Bunun geri dönüşü yok artık.Hazır olun eşeledikçe daha ne ayrıntılar elde edeceksiniz. Bu üzüntülerin üstüne affetmek o kdar da basit olmayacak.
Size düşen gereken neyse onu yapmak. Gerekende boşanmak. Avukatsız adım atmayın. Zaten arkadaşlar yol göstermişler.
Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Kendine hakim ol, çocuklarını düşün.
Banka bu durumlarda mahmeke istegi oldugunda oyle belgeler sunuyor ki akliniz hayaliniz dururbelgeye şu an için gerek yok .İleride hakime beyan edilirse hakim müzekkere yazdırıp otelden teyit ettirebilir .Gerçi kredi kartı sliplerinde bile gözükür zaten de vermez adam bu aşamada .
Cocuklara belli etme nerdesin evinde mi o pislik nerde domuzzzKizim geldi duymus konusmalarimi.annecigim cok ozur dilerimmm dedi.o da agliyor.....kizlar cok kotuyum.bu neydi rabbim.
banka vermez demedim ki adam vermez dedim .Mahkeme istesin yeter ki her şey meydana çıkarBanka bu durumlarda mahmeke istegi oldugunda oyle belgeler sunuyor ki akliniz hayaliniz durur
Ise gitti.Cocuklara belli etme nerdesin evinde mi o pislik nerde domuzzz
Aynen canimbanka vermez demedim ki adam vermez dedim .Mahkeme istesin yeter ki her şey meydana çıkar
Ailen nerde senin ayni sehirde misiniz. Bekleme artik o evde toplayin hemen esyalarinizi kurtulun bu ahlaksiz adamdan bak benim annem yillarca babamsan siddet gordu defalarca aldatildi annem bunlari bildigi halde eko ozgurlugu yoktu kendi ailesi fakirdi 7 bogaz var derdi annem hep aglardi canim annecigim benim biz bile ayril derdik babamizi hic affetmedik hic annem biz ayaklarimizin uzerinde durana kadar o adami cekti ama genvlik gitti gencligimi yasayamadim kadinligimi bilmedim hic der uzulur aglar keske siz kucukken ilk aldatildigimda ilk siddetimde bitirseydim cok pismanim der halaaaaaa ve bana annem kizim tum kadinlik vazifelerini yap sma sana el kaldirisa seni aldatirsa 1 dk sakin durma ardina bakma der her zaman cok vardir boyle hanimlarimiz analarimizIse gitti.
Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.ya cok üzüldüm. nlcak simdi böyle. napcaksin canim bi karar verebildin mi?
ilk asama ne simdi?
esine bisey dedin mi?
ayrilcam falan dedin mi?