- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
faceden de bi numarayı yazıp arattır bakalım belki face. e telefon numarasını eklemiştir.resimde kuaforde sacini yaptirmis.arkadan sac resimleri dort tane birbirine ekli.
Geçen açtığın konuda o kadar belliydi ki kırılma diye yazmadım açıklamasından o kadar belliydiki
bir kere şirket müdürü ile aynı odayı paylaşmak değilde yatakları birleştirmek birlikte yatmak gibi aptalca bir yalan ben daha önce duymamıştım
hiçbir iş yeri aynı şehirde yapılacak iş toplantıları için yatılı otel ayarlamaz yemekli toplantı olur en fazla yada kokteyl gibi bişi
üzüldüm adına Allah yardımcın olsun affetme sakın
o kim ki imiş .O kadını öperken severken de desin bakalım .Sen kimsin ki desin de göreyim ne kadar erkek olduğunu .Evet.az once tlf.bosanalimdedimm.hic bagirmadim.haniteslim olurya insan aksamdanberi hic kizmadimona.gelbuaksam benim arkadasim ol vebeni dinlededimmm..cektigim aciyi dinlededimmm...az oncede konustum.kayita almak icin.ve soyledim bosanacagimi...bizyokuz artikdedimmm.o da sizbenim herseyimsiniz.o kimkidedi..o kim ...evet okimmmm..beni mahvedensen veo kim.yuvamimahvedensenve o kim.kadina suc bulmuyorum dedim..belki kandi.ama senevliydin.senin bizlerin vardi...ailen.sennasilyaptin yaaaaaaa.
Kadın o kadın.
Fakat gitme, şu an olay çok taze ve ellerinin titrediği buradan bile belli oluyor.
Sessiz sakince normal prosedürü izle. Kendi aileni, onun ailesini ara, adama koca bi valiz hazırla kapıya koy falan gibi.
Ses kayidi degil.telefon gorusmaleri olmaz mi.
Kizlaro kadinmis.oglumla ayni kulupteydi.kadinda bir akrabamizla ayni yerdecalisiyordu.aradim cocugu.oglum arkadasina ulasmak istiyor.adineydi annesinninemel dedi.veben yikildim.telefon num.sorguladigimiz kisininde adi emel.sımdılık gıtme oyleyse aksam esınle konuş....
zarf at esıne o kadın gordum fılan dıye...
bakalım zarfa dusecekmı..
eger oysa ertesı gun gıt