ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Tanidik cikti.bakalim gorunce anliyacagim.okisiyibir kez gordummm.isminide ogrendim.tahminim o.
Kesin o, emin olabilirsin.
Şimdi, boşanmaya karar verdiysen, harekete geçmek için acele etmen gerek. Çünkü zamanla yumuşama ihtimalin var.
Hem adama hem de kadına tazminat davası açabilirsin.
Kadın kocanın evli oldugunu bilmiyordu gibi bir savunma da yapamaz çünkü oğlunu biliyor.
Yapman gerekenleri adım adım yazabilirim hukuki süreç için.

Ben yazayım, gidicem çünkü. İhtiyacın olduğunda okursun.
Çalışmadıgını biliyorum, sıkıntı değil.
İkametgahın nereye kayıtlı? Şu an oturdugun mahalleye değil mi?
Bugün çık, mahallenin muhtarlığına git. Muhtardan ikametgah belgesi ve birkaç belge daha alacaksın.
Barodan ücretsiz avukat talep edeceğini muhtara söyle, o gerekli belgeleri sana verir. Ha evet, baro'dan ücretsiz avukat talep etme hakkın var.
Muhtarın verdiği belgelere ek olarak şu linki mail adresine falan bi yere kopyalayıp kaydet, yazıcın varsa evden veya bi internet kafeden kağıda bastırıp doldur.
http://web.e-baro.web.tr/uploads/41/ADLI YARDIM BASVURU FORMU.pdf
Bu form ve diğer belgelerle beraber bulundugun şehrin barosuna gidicen, beş dakka teslim edip çıkıcan.
On gün içinde talebin cevaplanır, telefonla arayıp sorarsın cevabını. Çalışmadıgından ve aldatılma durumundan (verdiğim linkteki formda bunları yazacağın yerler var) kabul edecekler zaten.
Böylece en geç on güne ücretsiz avukatına kavuşacaksın. Diğer her şey için o seni yönlendirecek.
Kocana boşanma davası açacaksın, maddi ve manevi tazminatlar ve nafaka talep edeceksin. Aldattıgını kendisi itiraf etmiş, bu başlı başına kanıt sayılıyor zaten. Sonradan inkar ederse falan da endişelenme. Savcılıktan telefon dökümleri çıkartılır, kanıtlanmış olur dava esnasında.
Ayrıca o kadına da tazminat davası açma hakkın var.
Umarım her şey yolunda gider.

Kabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.
Bu yalanlara da inanmayacaksin di mi? 2 senedir aldatiliyosun iste. Istersen sakince kadinla bulus anlatir sana o zaten istiyodur kocanin bosanmasini isine gelir

Ögrenmen birsey degistirmez ama kim oldugunu meraketmeni ben doğal buluyorum önemli olan bundan sonrası ne yapacaksın ..
Kadınlar gecmis odaklı oluyor hernedense "boyle guzeldi,boyle asiktik" diye şans tanıyabiliyor yada gecmis hatrina gormezden gelebiliyor her ne derseniz artık ama yanlış oldugunu dusunuyorum bence "aldatılma" durumu icin
Suana ve onumuze bakmak lazım cunku aynı tekrar yasama ihtimalin artar bilip kabul edersen

Her seyi ortaya cikarmissin su asamada zaten aldatilmayi kabul edersen esin arsizlasir ve hayat boyu aldatilirsin o rahatlikla, eger kabul edecektiysen gizlemen lazimdi bildigini. Bosan bosanma diyemem senin hayatin senin kararin. Ama herseyi ifsa ederek oku yaydan cikardin artik bunu bil ona gore hareket et

canım şok oldum konunu görünce Allah yardımcın olsun. Boşan ya da boşanma diyemem çok sevmişsiniz belli. Allah bir çıkar yol gösterir inşallah

Demek ki otel de yalandı. Allah sabır ve bunu atlatacak irade versin sana.
Boşanacaksan aldatıldığına dair kanıtları toplaman gerekli. Eşin işe gittiğinde mesaj at ona nasıl yaparsın nasıl beni aldatırsın gibisinden verdgi cevapları silme sakla. Kıza kendi telefonundan mesaj at evli olduğunu biliyor muydun gibi sorularla ağzından laf almaya çalış. O mesajları da sakla. Eşinin telefonunda yazışmaları varsa kendi telefonuna ekran goruntusu alıp gönder. Blgisayarını iyice kurcala bakalım fake hesapları var mı sitelerde. Tabi öncelikle avukat bulmalısın.

off Geçen açtığın konudan belliydi zaten olayın buraya varacağı .
Ama ben devam eden bir ilişki olarak düşünmemiştim .
Bu daha kötü ..
Allah yardımcın olsun ..

Çekişmeli bossanacaksan once aldatıldığına dair kanıt toplaman gerek hatta bosanacağım bile deme eşine. Hukuki sureci hemen başlatma elinde delil yoksa. O sureç başlarsa zor bulursun.

Hurremin dedigi gibi sadakat herseyden muhimdir arkadasim.umarim bu kararliligini kaybetmezsin cunku ogrendikten sonra baska yol yok artik...yuvani dagitan kocan sen degilsin.Allah yardimcin olsun Ne diyeyim kolay degil yasadiklarin bu gunlerde gecicek HIC uzulme birak esin olacak sahsiyet uzulsun haysiyetsiz kadinin birine cocuklarindan esinden oldu.simdi vursun basini duvarlara

Abla, geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Sakın tazminatsız ayrılmaya kalkma bir anlık öfkeyle. bogurtlenkusu bogurtlenkusu çok güzel yazmış; onun yazdıklarını takip et olur mu?

ya daha dün okudum otel meselesini ve bende esin dogru söylüyor is icin bakmistir diyordum.
sabah ise geldim bi actim senin yeni konun... tüylerim diken diken oldu....
esin degilmiydi cocuklara nasil kiyarlar adamlari anlamiyorum nasil aldatirlar diyen!!!!! ben mi yanlis hatirliyorum.
ya yeminle kimseye güvenemicez.

X