ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Sana tavsiyem telefonun kayıt düğmesine bas ve kocanla dertleşir gibi konuş. Kendini acındır, bu merakla yaşayamam hadi şimdi herşeyi konuşup sünger çekelim her insan hata yapar, ne kadar acı da olsa ne yaşandıysa anlat ki bana sana tekrar güvenebileyim falan de yarın birgün bir kelime daha öğrenirsem dünyam yıkılır falan de, İtiraf etmesini sağla. Kocan konuşurken de kayıda al, kadının adını falan da söylettir. Ne yaptıklarını ne ettiklerini söylettir. Delilleri topla önce. Sonra icabına bak.

Lütfennnn lütfen dik dur ve eşini affetme...burda en sinir olduğum konular eşi aldatıp kadınlarımızın buna boyun eğmesi...affetmek için çocukları,onsuz yapamayacaklarını vs bahaneler bulmaları..lütfen sen dik dur.allah yardımcın olsun

genelde zaten affedılen erkeklerde nasıl olsa affettı dıye bunu tekrarlıycaklar bence oyle bır yumusama olmadan ayrıl derım sonra daha cok uzulursun cevremde cok gordum sahıt oldum

Ben bunlarida mi yasayip,konusacaktim.benim canim yuvamma ne oldu.ne.gecen gun daha b
cnmmm.cok yaniyor.icimde bir ates...bunlar benim icinmi yazildi,allahim.

Ne aci.,durumdayim degilmi? arkadasim.

İşte bu da bir şiddet, bir hayatı altüst ediyorlar
Nice adını görünce çok üzüldüm, çocuklarında vardı değil mi ?
Ne denilir ki buradan, acın dinmez ne denilirse denilsin.
Eşinin itirafı nasıl oldu ? Ne dedi ?

Bir kadın, hemcinsine bu pisliği nasıl, ne amaçla yapar aklım almıyor. Sokakta bir sürü bekar adam varken, evli üstelik de çocukları olan bir adama nasıl yaklaşabilmiş, midesiz, ahlaksız şey. Eşine hiç değinmiyorum, bir ahlaksız da o.

Ne derse desin kararından vazgeçirmesine izin verme, nasıl da güvenmiş yıllarını vermişsin, süründür, affetme huylu huyundan vazgeçmez.

su erkekler ne zaman sadık kalmayı ogrenecekler bılmıyorum hıc bır kadın bunu hak etmıyor eger bunu kabul edersen bence hak etmıs olucaksın

ahh canım allahım yardımcın olsun..
çok zor bir durum.

Az once oteli aradim.telefonumda dinleme programi var.kayit yani..kaydetti..annem ve babam daha once otelde kalmislar.cok begenmisler dedim.ayni odayi tahsisis etmek istiyorum.isim sordu..soyledimm.evet kalmislar dedi..kizlaaaaarrrrrrrrrrr olmek istiyorum.disarida kar var goturup gomsunler o karin icine beni...

Sizi hatırlıyorum kızınızın sıkıntıları vardı şimdi üstüne böyle bir olay
Belki normal arkadaşıdır eşimin whats up konuşmalarını çok takip etmem siz bir anda nasıl buldunuz
Nasıl bşr anda çözüldü düğüm

Tamam lütfen sakin olmaya çalışın, yanınıza annenizden ya da babanızdan birini çağırma şansınız var mı? Yalnız kalmasanız iyi olur. Hem ağlayacak bir omuz olur. Allah yar ve yardımcınız olsun.

eşinle o kadının adını mı söyledin? yoksa sadece eşinin adınımı?

Kıyamam ya of... Çok çok üzüldüm yemin ediyorum gözlerim dolu dolu şu an... Ahh şu erkekler ahhh her çektiğimiz sizin elinizden ahhh!! Taciz aldatma şiddet tecavüz aahh... Canım yine de sakin olman lazım iki çocuğum var diyorsun onları düşün... Burada bir arkadaş çok güzel bilgiler vermiş sana yapılması gerekenlerle ilgili hemen adım at... Ama önce biraz daha delil topla ki ileride sana kolaylık olsun... Çocuklarınla beraber yeni ve mutlu bir hayata hazır ol canım...

Offfff offffff !!!!
Cnm bence o adamı ewe alma senden boşanacağım de bitti de....
Sizsizliğin acısını ona göstermeye başla...
Hatta aileleri bile ayağa kaldır reziL olsun yaptığıyla reziL...

KIZLAR COK KOTUYUM.BENI KANDIRMIS..YAKALDIM KONUSMALARINI. KIZIN TELEFONU NO...BENDE.NASIL OGRENEBILIRIM KIM DIYE...COK KOTUYUM...COK.

kızın numarasını ne yapacaksınız?
yanınızdaki kişiye bir hesap sorsanıza önce.

ayrıca hiç ölüdm bittim demeyin. siz edebinizle oturmuşsunuz ihanete uğramışsınız. o rezilliğe bulaşanlar düşünsün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…