- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
İçimden bir ses boşuna telaşlandığınızı söylüyor, umarım yanılmam.
İnşallah öyledir .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya lütfen şu ilaç önerme meselesini ( ki açık açık doktora gidin yazmış zipzip) ve kişinin isimini verme meselesini artık kapatabilir misiniz. Anladık aramızda çok vicdan sahibi steril ahlaklı dedeftikçiliği sevmeyen insanlar var süper kendilerini tebrik ediyoruz.
Ama can havliyle karışık duygular yaşayan ve evlatlarının canına mal edebilecek kararlar alma ihtimali olan bir anne var ortada . Bu konuya odaklansak daha iyi olmaz mı?
Konu sahibi arkadaşım ne olur ses ver.
Site yetkilileri lütfen bu anneye ulaşabilmenin bir yolunu bulun.
mune ı arıyorum. şimditeli var mı sende canım? msjı görmesi uzun zaman alırsa ne bileyim ya,konu sahibi bi ses verse keşke.off
ilaç öneren mi dersiniz kadının bilgilerini ifşa eden mi dersiniz .Konu sahibinin biraz telkine ve belki de bir avukata ihtiyacı var. Herkes doktor herkes hafiye olmuş .
Ben bosuna okudum desene,doktor tanıdıklarım olsa yeter herkese tavsiye veririm.ucak korkusu icin ekstra ilaçlar var bu bahsettigin ilaçlar ağır depresyon geçirenler icin sakinleştirici ve genelde yaşlı insanlara verilir ama genc bir insandaki yan etkisini tahmin edemezsin.bunuda normal bi doktor değil anca psikiyatr yazabilir.
neden üzerinize alındınız ? öleceğim diyen kadına ilaç tavsiye etmek üçüncü şahsın bilgilerini verip kışkırtmak çok mu iyi bir şey ?AAAAAA
hafiyelikle ne alakası var
alt tarafı bir numaranın kime ait olduğunu buldu bir üye yahu
taktınız
konuyu dağıtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz
118 80 den buldular numarayı
bunu böyle kabullenin
yeter ya
ona buna laqf yetiştirmeye çalışıyorsunuz kendinizi haklı çıkarmak için
ama pes
kadın öleceğim diyor
siz hala telefon numarası verilmez derdindesiniz
tamam etik değil
ama oldu işte, kapatın ya, dağıtmayın konuyu
siz şikayet etmezseniz hiç ortaya çıkmaz merak etmeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT: PUBLIC MİŞ İŞTE NUMARALAR!
Konu sahibini eski konulardan tanıyorum. Aşırı dramatik söylemleri vardır, ama bu söylemlerle öfkesini, hayalkırıklığını attıktan sonra gidip mantıklı ve serinkanlı davtanışlar sergiler. Bence fare zehri olayı da yine öyle bir söylem ciddi ciddi tasarladığı birşey değil, ama çocukların velayetini almayı düşünüyorsa söylemlerinde de daha serinkanlı olmayı tavsiye ederim kendisine.
Cok cahilsin,Keşle banlansan! Daha fazla mesajlarıma alıntı yapma,arkadaşım mafya,bende onun tavsiyelerini uygulamak istemiyorumValla bosuna okumussun.
konu sahibi şüphelerini hemen küçücük çocuklarına anlatmış ne kadar düşüncesiz bir davranış.daha fazla yazmak istemiyorum yoksa ban gelecek
Valla bosuna okumussun.
höh be arkadaş, öf!Valla bosuna okumussun.