ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Yaşadığı yeri bildiğim için polisi aradım., ilettim durumu. Kazen'de daha çok bilgi vardır, o da hızlı tepki verir umarız.

Bu arada, herhangi bir sistemi suistimal etmiş değilim imagemaker imagemaker , önceki yorumumu atladın. Özel hayat ifşası falan söz konusu değil, dediğim gibi zaten public olan bilgilerdi, rahat olunuz. Bu açıklamayı konu sahibi de zan altında kaldığı için yapıyorum. Özetle, sıkıntı yok.
inşallah iyi haber verirsiniz .

KONU SAHİBİ ARKADAŞIMM KIZZZZZ YAZ BİŞEYLER.. BAK POLİSİ ARAMIŞ ARKADAŞIN BİRİ
(yanlış anlaşılmasın konu sahibi geldiyse her sayfayı tek tek okuyacak durumu olmayabilir)

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
ayyy hayır yaa ne ölümü !. sen güçlü olmak zorundasın 2 tane çocuğun var senin. hayat devam ediyor. tamam yaşadığın yenilir yutulur birşey değil ama lütfen bunu kendine yapma. bu dünyada senden daha kıymetli hiçbirşey yok. lütfen mantıklı kararlar ver ve bu düşünceleri aklındAN UZAKLAŞTIR.

konu sahibi bu kadar kişiyi telaşa sokmaya hakkın yok.

çocuklarına anlatmış, duyulan şeyleri inkar edebilirdi o ise bunu çocukları ile konuşup kadının kim olduğuna emin olmak istemiş.
her aldatılan kadın intihar etseydi ve onun gibi en masumu çocuklarını öldürmeyi düşünseydi dünyada kadın ve çocuk nüfusu ne olurdu
bu kadar kişiyi endişelendirmeye hakkı yok
her gün kaç konu açılıyor aldatma üzerine, boşanıp hayatlarına devam eden güçlü kadınlarla dolu burası.

Herkes güçlü olamaz öyle değil mi?
İntihar edeceğini sanmıyorum ama velev ki düşünüyor ne olacak o zaman?
Ölse aa bu dik duramadı haketti mi diyeceğiz?
Kimsenin duygusal sınıralrını hislerini bilemeyiz.

Teleşlandık evet ve bu durumda en son yapacağımız şey olumsuz yorum yapmak.
Umarım kendisi ve çocukları iyidir.

konu sahibinin panigini, farkında olmadan yazdıklarını uzuntusunden der anlarım da...
diger uyelere noluyor?
herkes tam gaz birbirine laf soyleme yarısına girmis. bu nasıl bir telasedir, paylasılamayan nedir hakkaten anlamıyorum.

konu sahibi,
aglayın, dus alın, sonra da bir avukatın yolunu tutun.
baska cozum yok.
eger affetme ihtimaliniz icin acık kapı bırakıyorsanız esinizin yalvardıgı gunu bekleyeceksiniz.
ancak bu kadar sinsice planlar yapıp kadınla sizi tanıstıran birinin bos duracagını sanmıyorum, yol yakınken kurtulun bence.

Herkes güçlü olamaz öyle değil mi?
İntihar edeceğini sanmıyorum ama velev ki düşünüyor ne olacak o zaman?
Ölse aa bu dik duramadı haketti mi diyeceğiz?
Kimsenin duygusal sınıralrını hislerini bilemeyiz.

Teleşlandık evet ve bu durumda en son yapacağımız şey olumsuz yorum yapmak.
Umarım kendisi ve çocukları iyidir.

Kesinlikle katılıyorum ..
Herkesin olaylar karşısındaki durumu, tutumu, hissettikleri bir olamaz .

arkadaşlar munela konuştum. kazene hepimiz mail atarsak bize ulaşından bakarmış ipye falan. çünkü şu an sitede değil

zipzipin yaş ve burç sorduğu yorumlarını özledim yeminle,şu konuyu alt üst etti ya helal olsun.

sanırım mune yi aramış okypete,bundan sonra onlardan haber bekleyeceğiz.belkide konu sahibi o zamana kadar gelir.

Ben etmedim. Edenler belli. Ben verilebilecek en dogru tavsiyeyi verdim sadece.

Ya kadın anlık panikle bir şey yazmış
Nasıl telaşa verilmiş ortalık
ben ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum

Öylesine bilinç akışı anında yazmış

Ay daha kadının anneligini sorgulayacak olanlar var değil mi sırada ?

Birazdan onlar da sahneye çıkar

arkadaşlar munela konuştum. kazene hepimiz mail atarsak bize ulaşından bakarmış ipye falan. çünkü şu an sitede değil
aşağıdaki mesajı beğenmiş ama, sitede olması lazım, en azından 9 dakika önce öylemiş
Yaşadığı yeri bildiğim için polisi aradım., ilettim durumu. Kazen'de daha çok bilgi vardır, o da hızlı tepki verir umarız.

Bu arada, herhangi bir sistemi suistimal etmiş değilim imagemaker imagemaker , önceki yorumumu atladın. Özel hayat ifşası falan söz konusu değil, dediğim gibi zaten public olan bilgilerdi, rahat olunuz. Bu açıklamayı konu sahibi de zan altında kaldığı için yapıyorum. Özetle, sıkıntı yok.

X