Yav he he Haklısın
Evet hakliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav he he Haklısın
sakınnn. şaka yapıyorsun değilmi
arkadaşlar şu yazılan olursa. ne yapacağız. çocuklarda var işin içinde
Bence hemen bi doktora git ve diazepam ya da lorazepam iste. Bu ilaclarla cok rahat kafayla hareket edersin ve bu kötü düsünceler yani kendine bisey yapma gibi sacma ve cok yanlis düsünceler hemen uzaklasir senden. Ki bunu kendin ve cocuklarin icin yapmak zorundasin. Sakin pislikler icin kendine ve cocuklarina kiyma. Lütfen dedigimi yap. O ilaclardan herhangisini iki hafta boyunca kullanabilirsin, iki-üc haftayi gecmedigi sürece bagimlilik yapmaz kesinlikle. Zararlarida yok. Bende kullandim, hamilelere bile veriyorlar gerektiginde yani zararlimidir vs, gibi düsünmene gerek yok, ben bile aldiysam zaten zarari yoktur yani ben cok dikkat ederim böyle seylere
konu sahibi şüphelerini hemen küçücük çocuklarına anlatmış ne kadar düşüncesiz bir davranış.daha fazla yazmak istemiyorum yoksa ban gelecekAslında konu sahibi oğlunun arkadaşının annesi mi değil mi onu öğrenmek istedi ve şühpelerinde haklı çıktı.
kazene mesaj yazdım. muneda yazyımOkypete Nica o intiharı düşündüğü mesajdan beri hiçbirşey yazmıyor ..
Bekleyecek misiniz daha .
aynen şu an tartşmanın sırası değil.konu sahini pc başındamısınYa işte onu diyorum.Yazmıyor da.Endişe ediyoruz. çok.
Bayanlar tartışmanızı özelden yapsanız ???
Bu durumda konu sahibine "canimin ici" bilmem ne demek ise yaramaz, hemen polisi aramalisiniz ben yurtdisindayim burdan bisey yapma imkanim yok!!!
zipzip bence sen yaş sormaya devam et! uzun yorum yazma
hem yangına körükle gidiyorsun
hem de zaten kendimi öldüreyim mi diyen kadıncağıza ilaç iç diyorsun
yapma böyle!
mesaj yazdım. mune ada yazdım.oky kazene ulaştınız mı? kişisel bilgilerimiz var onda,konu sahibine ulaşabilir.
mesaj yazdım. mune ada yazdım.