valla ben bu düşünceden korkarım. kimin aklına gelir bubence de, bugün eyleme geçmese bile bir annenin çocuklarını öldürmekten bahsetmesini anlayamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben bu düşünceden korkarım. kimin aklına gelir bubence de, bugün eyleme geçmese bile bir annenin çocuklarını öldürmekten bahsetmesini anlayamam
İLAÇLARA DA TEPKİ VERDİM!neden üzerinize alındınız ? öleceğim diyen kadına ilaç tavsiye etmek üçüncü şahsın bilgilerini verip kışkırtmak çok mu iyi bir şey ?
Neden ısrarla uzatıyorsunuz?neden üzerinize alındınız ? öleceğim diyen kadına ilaç tavsiye etmek üçüncü şahsın bilgilerini verip kışkırtmak çok mu iyi bir şey ?
valla ben bu düşünceden korkarım. kimin aklına gelir bu
Cok cahilsin,Keşle banlansan! Daha fazla mesajlarıma alıntı yapma,arkadaşım mafya,bende onun tavsiyelerini uygulamak istemiyorum
lütfen alıntı yapmayın allah rızası için oldu mu?İLAÇLARA DA TEPKİ VERDİM!
HALA KENDİNİZİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ!
KENDİNİZİ UNUTUN
KONUYA ODAKLANIN
OLAN OLDU
SORU ŞU: BUNDAN SONRA NE YAPMAK LAZIM!!!
bu ne demek şimdi. tehditmi ediyorsunuz insanlarıCok cahilsin,Keşle banlansan! Daha fazla mesajlarıma alıntı yapma,arkadaşım mafya,bende onun tavsiyelerini uygulamak istemiyorum
Cok cahilsin,Keşle banlansan! Daha fazla mesajlarıma alıntı yapma,arkadaşım mafya,bende onun tavsiyelerini uygulamak istemiyorum
çocuklarına anlatmış, duyulan şeyleri inkar edebilirdi o ise bunu çocukları ile konuşup kadının kim olduğuna emin olmak istemiş.Nerden cikti ki bu? Cocuklarina anlatmamis. Tartisirlarken kizi duymus. Ha daha dikkatli olabilir miydi, su anda intihari dusunen bir insandan bunu beklemek ne kadar mantikli?
höh be arkadaş, öf!
Son lafı söylemezsem ölürüm sendromu mu bu? Yeter anladık, en süperini sen yaptın da laf yetiştirmeni izlemek zorunda mıyız? Git özelden yarış.