Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?