• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Sana ayet inse haşa dönecek diye....sen mutlumu olacaksın.senin yerine başkasını seçen,evladını gözü görmeyen,pislik bir adam için mi döner mi???diyorsun.su an acın yeni anlıyorum.allah yardımcın olsun.allaha onu unuttur diye dua et.beni kurtar diye dua et.

Ya kadınlar aldatılmayi kabul etmeyin.onurlu duralım ki onlar demesin ki kadınlar bize muhtaç.gidemezler.....been gittim mesela.bes kuriş siz.

Bende öyle olacağını düşünüyorum zaten.. düzen tutmayacaktir aileside beddua ediyor zaten.. ama işte mutlu olanlar da var.. hatta annesine de dedim belki allahın sevdiği kulu o ikincide iyi olur.. yok dedi sizin Ahını

Biliyomusun seni sadece allaha havale ediyorum.. yasin durumun nedir bilmiyorum.. ama Allah seni bu alaycı cümlelerinden dolayı bildiği gibi yapsın.. gün gelir sende yaşarsan ama kendin ama evladın ozaman da böyle konuşursun inşallah
Bende eskı esımde yenıden evlendık ve ayrı ayrı mutluyuz
sonrası benı ılgılendırmıyor, ben sevıyorum mutluyum yenı evlılıgımde. Yanı sonrasını bırak zaten mantıklı olan onunla degıl kendınle ılgılenmen

Tam olarak öyle değil bana mesafeliydi, artık erkekliği tuttu diye yaklaştı bi defa orda hamile kaldım. Ben dönsün diye beklemiyorum sadece şuan okadar eminki pişman olurmu yoksa o insanla mutlu olur mu acaba diye merak eso

İstediği yerdeyse tabi ki mutlu
Sizi umursamıyor ve siz şu anda pişman olmasını bekliyorsunuz cidden aklınız başınızdamı. Bırakın bu asla mutlu olamaz yok ah tutar hikayelerini adam bu işi bitirmiş kafasında siz nasıl yedireceksiniz kendinize onunla yaşamayı

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?
Canım seni çok iyi anlıyorum geri dönsün birlikte olalım diye değil seni bu halde bıraktı başka da kimseyle mutlu olamasın pişman olsun sürünsün diye bekliyorsun ki emin ol zaten öyle de olacaktır ama iş işten geçtikten sonra bende 6 aylık hamileyim ilk bebeğim eşimle 1 aydır ayrıyız boşanma davamız açıldı o da bebeğini arayıp sormuyor bile bende seninle aynı şeyleri düşünüp hissediyorum gün geçtikçe nefretim daha da artıyor en beter hallerini göreyim diye dua ediyorum bence biran önce bu adamdan kurtul çocuklarına odaklan böyle bi adamdan ne sana ne de çocuklarına fayda gelmez baksana ailesinin bile başını öne eğen bi adamdan ne beklenebilir ki Allah yardımcısı olsun hepimizin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Ben pişman olurmu mutlu olur mu böyle bu insan diye merak ediyorum...dönerse istiyorum demedim ki.. Böyle olanları biliyomusunuz diye merak ettim.. çünkü bi insan yaptığının yanlış olupta bu kadar emin olmasına şaşırıyorum ben çünkü hiç bişeyin garantisi yok ki

Hayır istemiyorum.. çünkü unutmam şüpheyle de yaşayamam... kendimi biliyorum çok sert karakterde unutmayan bi insanım.. kayınvalidem ler o şekilde istiyo çünkü beni ve çocukları düşünüyorlar. Bende üzülüyorum çocuklarıma ne yalan söyleyim.. ama bizim için çok zor bu saatten sonra güvenim biseyim kalmadı..
Arkadasim sanane kv den cok istiyorsa kendi aldatilirsa affetsin ayrica aldatmayi sindirdin adam seni istemiyor neden boyle yapiyorsunuz evet caresiz kadinlara cok uzuluorum ama baskasinn size bunu yapmasina izin vermeyin nolur artik siz kendinize deger verin s.ktr et nereye giderse gitsin

Bacım sen ne diyorsun ya ? Kocanı ayartmış biri karşındaki de senin kocan da ayartılmaya müsait gönüllü biri. Diğer kadına lafı söyle söyle ama kocana gelince onu seviyorum bana ne zaman geri döner, döner mi sizce de ?!

Siz iyi değilsiniz. Ahınız falan da tutmaz bence. Dik dursanız çok sevgili (!) kocişinizi de silseniz içten ettiğiniz ahlar üzüntünüz belki onlara geri döner bilemiyorum ama bu şekilde ben inanmıyorum.

Aman erkeğinizi hep koruma altına alın.

Ya ben mi yanlış anlatıyorum anlamadım.. dönsün demiyorum ki. Merak ediyorum sadece böyle olupta pişman olanı varmı. Çünkü o çok emin. Ve bende şundan eminim onu kimse çekmez. Ben onun düştüğünü görmek istiyorum maddi manevi. Birde ortaya çıkmışken herşey niye ona gitmiyo da ailesinde kalıyo hala? Çocuklarını niye siliyo aldatan insan bunu anlamıyorum.. ona söyle bişey oluyo ikinci çocuk hesapta yoktu yani maddi açıdan çöküntü onun için.

Içinizdeki acınin ancak o mutlu olmazsa , pişman olursa geçeceğini sanıyorsunuz değil mi ?
Şimdi bunu hissetmeniz çok normal. Zamanla bu bile umrunuzda olmayacak.
Yavrularinizla , onurlu bir şekilde hayat kurmaya başlayacaksınız yaralariniz sarildikca.
Ha evet elbette çok pişman olacaktır insallah

Belki kadın evlidir bu yüzden onda kalmiyordur.

En kısa zamanda boşanma davası açın maddi manevi.Aldatma delilleri var mi elinizde ?

Dünya dönüyor, kocan mı dönmeyecek?
Ama sen en iyisi dur, tek başına doğur büyüt çocuklarını.
Evrene karşı gel ve olduğu gibi dur, döner diye bekle bacım.
Çünkü boşanmak diye bir şey icat edilmedi...

Ortada aldatma varsa 1. sorumlu eştir elbette ama ikinci insanı da masuma çıkaracak yorumlar yapılıyor.

Bu göze kulağa iyice alışır ve o ikinci kişi , " aman banane , ben söz vermedim ki , o düşünsün , ben sadece sevdim " demeye başlar.
..

Bir insan evliyken aldatıyorsa ona ne denilir biliyoruz zaten ama karşısındaki kadın ya da erkek evliyken o kişiye yaklaşan kişide , kapkara kalplidir. Zavallidir.

Sen dönmesini mi bekliyorsun? sen bu adamdan kocalık babalık mı bekliyorsun??? yapma allahaşkına kendini bu kadar değersizleştirme.. Kaldır bi kafanı .. Aldatılıyosun farkında mısın??? Adam olanın sevdiğine reva göreceği bi durum değil bu.. Adam olanın evlatlarının annesine, daha doğmamış bebesine reva göreceği bi durum olamaz bu!!! Oturma arkadaşım hemen kendin için, evlatların için bişeyler yap. Ve annesine güvenme lütfen.. Şu an zaten sen bişey yapma efendi gibi otur kocanı bekle diye gazlıyo böyle

Ortada aldatma varsa 1. sorumlu eştir elbette ama ikinci insanı da masuma çıkaracak yorumlar yapılıyor.

Bu göze kulağa iyice alışır ve o ikinci kişi , " aman banane , ben söz vermedim ki , o düşünsün , ben sadece sevdim " demeye başlar.
..

Bir insan evliyken aldatıyorsa ona ne denilir biliyoruz zaten ama karşısındaki kadın ya da erkek evliyken o kişiye yaklaşan kişide , kapkara kalplidir. Zavallidir.
+1

Kocanız sizden buz gibi soğumuş. Hiç dönmesini falan beklemeyin.
Dönse de 3.çocuğu yapsanız dimi?
Bir de her şeye kader demeyin. İnsan kendi çizdiği yolda gidiyor. Siz de artık lütfen aklınızı kullanın bundan sonra
K.valide ile yorum yapa yapa günlerinizi heba etmeyin, sonuç odaklı davranın

okuyup okuyup şok oldum. sizin gibi 2 üye daha vardı bu sitede. bana onları anımsattınız hatta acaba onlardan biri mi tepki almamak için farklı bir nickle geldi dedim nedense.
burada yurtdışı yurtdışı diyen arkadaşlarım okuyordur umarım. demek ki bu işin mekanla, ülkeyle alakası yok. her yerde böyle karaktersiz adamlar, düşünme yetisini kaybetmiş kadınlar, mağdur-zavallı yavrular olabiliyormuş.
Allah ikinizi de ıslah etsin o çocukları feraha ulaştırsın inş.

Kadının ne kadar üzerine gitmişsiniz. Kadın HAMILE ya. Kimbilir duygusal açıdan ne durumda.

Sana ayet inse haşa dönecek diye....sen mutlumu olacaksın.senin yerine başkasını seçen,evladını gözü görmeyen,pislik bir adam için mi döner mi???diyorsun.su an acın yeni anlıyorum.allah yardımcın olsun.allaha onu unuttur diye dua et.beni kurtar diye dua et.

Ya kadınlar aldatılmayi kabul etmeyin.onurlu duralım ki onlar demesin ki kadınlar bize muhtaç.gidemezler.....been gittim mesela.bes kuriş siz.
Olmiycam o yüzden dönmesinin bi anlamı yok annesine de dedim.. ama o beni ikna etmeye çalışıyo çocuklar var diye.. ama sanki yapan kim ki kabul etmeyin diyosun hem cinsimiz bu olmaz başkasını bulur dünyanın çivisi çıkmış bilerek..
ama büyük konuşmak istemiyorum. Çünkü Allah yanıltır.. onun için hayırlısı neyse o olsun.

Back