Akşama az kaldı

Yemek az çeşit olsun ama janti olsun derim.

Misal janti soslu bir makarna 20 dakikada yapılır, yanında kırmızı şarap da varsa alın size romantik yemek :) Yanına çukur kapta yeşil salata , üstüne tatlı derim. Rakı meze planı yoksa meze işine girmezdim yetiştirmesi stres.

Ben olsam kremalı körili tavuk + Pesto soslu makarna ya da pirinç pilavı yapardım açıkcası tavuk dünyasının lezzetini aratmıyor Yanına salata hafif bir tatlı daha ne olsun İsterseniz diğer seçenek et + patates püresi + pilav + salata da en basitinden olur

Icmem ben ama en çok sevdiğim şey mezedir vallahi mangal olan yerlere gitsem en az 7 çeşit meze isterim etten daha fazla meze yerim offff canım çekti valla yaaa kız sen biliyor gibisin meze varmı denisik

Ben unuttum bile açlığımı İzmir çok fena sallandı Nöbetçiyim çocuklar da yanımda hissetmediler Allahtan

Senin menüyü okurken karnım guruldadı resmen canım tsk ederim

@sibell09 alemsin varya kopardın bugün beni
Kop kop iyidir gülmek stres artırır akşam kocanla daha verimli zaman geçirirsin unutma yemek supriz bahane en güzel hediye bir küçük tebessüm evde saglayabildigin huzurdur huzurunuz daim olsun inşalla h

Icmem ben ama en çok sevdiğim şey mezedir vallahi mangal olan yerlere gitsem en az 7 çeşit meze isterim etten daha fazla meze yerim offff canım çekti valla yaaa kız sen biliyor gibisin meze varmı denisik

Fffff ben de anayemekten çok meze seviyorum hepsine tek tek ekmek banıp yerim daha fazla konuşup canımızı çektirmeyelim

Kop kop iyidir gülmek stres artırır akşam kocanla daha verimli zaman geçirirsin unutma yemek supriz bahane en güzel hediye bir küçük tebessüm evde saglayabildigin huzurdur huzurunuz daim olsun inşalla h
Amin canım cümlemizin

Fffff ben de anayemekten çok meze seviyorum hepsine tek tek ekmek banıp yerim daha fazla konuşup canımızı çektirmeyelim
Sen akşam yemeğini ye sonra bana bildiğin mezeleri söyle olurmu cookkkk seviyorum öyle böyle değil balk sende benim gibisin paylaşalım bildiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…