Balık benimde aklıma geldi ama canım kokusu caydırdı hem ev hem ben kokucam duş dCanım biftek patates püresi falan yapsan en kolayı ?Aklıma bir de balık geldi ama uygun olur mu bilemedim
Olabilir aslında rica etsem tarifi yazarmısın canımBen fırında kremalı peynirli tavuk yapacağım. İlginizi çekerse detayları anlatabilirim. Yanına da salata var. Yeşillik, zeytinyağı, limon suyu, tuz yeterli çok lezzetli oluyor.
Bizim bulunduğumuz yerde hazır olarak kebap tarzı seyler varHazır al geç eve ,olmaz mı?
Zaman sana kalır.
evlilik yıldönümünüz mü :)Balık benimde aklıma geldi ama canım kokusu caydırdı hem ev hem ben kokucam duş d
Sac bas yapma dünya zaman gidecek
Tarifini yazarmısın canımfırında sebzeli, mantarlı tavuk hem çok lezzetli oluyor hem de pratik.
Şöyle bolll soğanlı adanaBizim bulunduğumuz yerde hazır olarak kebap tarzı seyler varo da pek uygun olmaz sanki
Yok canım ona 1 ay var dün bana bi güzellik yaptıda bende bugün ona bi jest yapayım dedim içimden geldievlilik yıldönümünüz mü :)
Yok canım ona 1 ay var dün bana bi güzellik yaptıda bende bugün ona bi jest yapayım dedim içimden geldi
Olabilir aslında ben şöyle bol acılı soğanlı kebap lahmacun siparişi vereyimŞöyle bolll soğanlı adana
Tavuk da mı yok,kızarmış piliç misal.
Yoksa ,tavuk kanat ya da but,soslu fırın ya da tava.
Pilav,salata
Amin cümlemizinkini herkesin Yuvası cıvıl cıvıl olsun herkesin yüzü mutluluktan gülsün inşallah ev huzursuzluğu çok kötü Rabbim kimseye vermesinAllah bozmasın
Tskler tatlımfırında patatesli tavuk yap en kolayı yap at fırına o pişene kadar sen masanı kendini hazırlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?