Akşama az kaldı

sağol tatlım size de nasip olsun inşallah

Fajitayı nasıl yapıyorsun canım

Göğüs eti kullanıyorum ben. Julyen doğruyorum tavukları. 2 yemek kaşığı soya sosu, ezilmiş sarımsak birkaç diş, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, istediğim baharatları karıştırıyorum bir kapta. Dolapta biraz bekleyince daha güzel oluyor ama zaman yoksa hemen de yapıyorum.

Kapya biber, yeşil biber, soğan bunları da julyen doğruyorum. Zeytinyağı, tuz vs baharatlarla karıştırıyorum.

İki ayrı tava çıkartıyorum. Tavalar kızdığında birinde tavuk, birinde sebzeler pişiyor. Tavuklar pişince sebzeleri de aynı tavaya alıp 1-2 dakika karıştırıyorum. Oldu bitti. Tavukların pişmesi on dakika bile sürmüyor.

Soya sosu yoksa bir yemek kaşığı sirkeyle bir tatlı kaşığı toz şekeri karıştırabilirsiniz. Bugün yapmasanız bile bir gün elbet yapın. Çok lezzetli oluyor :)

Maşallah

Mutfaktaki işlerin için 10 dk demene şaşırdım
Ben kendim hazırlanmak istesem en fazla yarım saatte hazır olurum..

Yetistirebilirseniz,
Kremalı mantarlı fesleğenli tavuk
Pilav / tercihe göre spaghetti
Çorba olarak yapmak isterseniz süzme mercimek derim.
Tatlı da hazır pastaneden yaşpasta alabilirsiniz.
Afiyet olsun:)

az önce bir üyeden gördüm kalktım lazanya yapıyorum, kıymalı makarna da yapabilirsiniz

Tarifini yazarmısın canım
havuç ve patatesle yapıyor annem. havucu ve patatesleri yuvarlak doğrayın, mantarları da doğradıktan sonra tavuklarla bir tepsiye koyun, üzerine de salçalı su ekleyin sulu olması için isterseniz sonra fırına sürün, dilerseniz piştikten sonra üzerine rendelenmiş kaşar peyniri de koyabilirsiniz. canım istedi şimdi

Tskler canım muhakkak deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…