• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama az kaldı

eti 1 gece önceden süt ve zeytinyağında bekleteceksin. ben eti bir kaba bir sıra koyuyorum döküyorum zeytinyağını ovuyorum üstüne süt döküyorum.sonra bir kat daha et zeytinyağı süt. etler bitene kadar kat kat koyuyorum. en üste gene yağ süt. kapatıyorum kabın kapagını 1 gece bekletince o et yumuşacık oluyor. birde o bazen olan çiğ et kokusu hiç kalmıyor o zaman :) kaldıki sadece biftek için değil her ete yapabilsin. pirzola vs. yada kavurmalık et mis gibi yumuşacık oluyor et her seferinde :)
Kavurmada deneyecegimm bunu bi türlü yumuşacık olmuyor

Kızlar adam çıktı geldi iş yerine kendisi erken çıkmış eve giderken hanımıda alayım demiş benim süpriz pazar akşamına kaldı yarında yemeğe davetliyiz çünkü ama fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum

Kızlar adam çıktı geldi iş yerine kendisi erken çıkmış eve giderken hanımıda alayım demiş benim süpriz pazar akşamına kaldı yarında yemeğe davetliyiz çünkü ama fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum
Ayy tuh aklima geldin bir bakayim dedim yarin yapacaksin yani canim

canım komik birşey söyleyeceğim sana,evlendik ilk gün menümüz dışarda kelle paçaydı:KK70:
bu sene yıldönümünde ise eşimin işinden dolayı uzaklaşamadık,yine kelle paça yiyelim mi dedi tamam dedim:KK70:
seneye de kokoreç falan yeriz heralde :rolleyes:balık burcuyum ama hiç romantik değilim ya yemek yapmayayım da kellepaça yerim modundayım :KK70::KK70:
Canım son konuma baksana bi olay nerelere geldi

Back
X