- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
istanbul canımSizin ora nere gelicem yemeyebayılırım kelle işkembe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul canımSizin ora nere gelicem yemeyebayılırım kelle işkembe
Ayy kıyamam ben sebep oldum hakkını helal et tatlımhavuç ve patatesle yapıyor annem. havucu ve patatesleri yuvarlak doğrayın, mantarları da doğradıktan sonra tavuklarla bir tepsiye koyun, üzerine de salçalı su ekleyin sulu olması için isterseniz sonra fırına sürün, dilerseniz piştikten sonra üzerine rendelenmiş kaşar peyniri de koyabilirsiniz. canım istedi şimdi![]()
Tamm da nere ora onu söleeee kocamda bayılırbeklerim kız valla çocuğada yarayışlı bol bol yemek lazım![]()
kız olur mu öyle şey senin işine yarasın da:)Ayy kıyamam ben sebep oldum hakkını helal et tatlım
çekmeköy canım kellepaşa adıTamm da nere ora onu söleeee kocamda bayılır
Hep yukardakilerin yuzunden canim bende isten cikayim dogru iskemciyeYaaaaaa ama olmuyo böyle gerçi ben daha akşam yedim ama bak gene canım istedi yaaaaa![]()
Yaaa bu kadarmi olur yaaa napcaz şimdi benim adam kalabalık yer sevmiyo fobi var adamda kizzz göndersene bana canım çekti daha da akşam yedim haaa bu aradaistanbul canım![]()
Sağol canımsınkız olur mu öyle şey senin işine yarasın da:)
afiyet olsun canım yarasın,siz neredesinizYaaa bu kadarmi olur yaaa napcaz şimdi benim adam kalabalık yer sevmiyo fobi var adamda kizzz göndersene bana canım çekti daha da akşam yedim haaa bu arada
Hep yukardakilerin yuzunden canim bende isten cikayim dogru iskemciye![]()
Aydınafiyet olsun canım yarasın,siz neredesiniz
canım konunda biraz geyik yaptık ama kusura bakma,karar verebildin mi senSağol canımsın
abaouuuv uzakmışsın
Bir kaç kaşık hatta bir kase benim içinde ye kız bugün misafirim var gidememHep yukardakilerin yuzunden canim bende isten cikayim dogru iskemciye![]()
Hiç sorun değil canım çok eğlendim bende şekillendi biraz çorba pilav salata ok muhtemelen birde tavuk yemeği ile olayı kapatırımcanım konunda biraz geyik yaptık ama kusura bakma,karar verebildin mi sen