- 1 Aralık 2021
- 13.258
- 46.001
- 548
- 34
Dondurucuyu minik mantı ile doldurdum öyle bir bağımlılık benim kiO çorba senle bütünleşti zaten![]()

Benim gençliğim Adana da geçti ondan olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurucuyu minik mantı ile doldurdum öyle bir bağımlılık benim kiO çorba senle bütünleşti zaten![]()
evet zaten pratik de yapımı. derin dondurucuda haşlanmış nohut oluyor. mantı da oluyor ama bunun mantısını daha küçük yapmak gerekiyor sanırım. küçük mantılar yapıp derin dondurucuya atarım. canım istediği zaman yaparım. güzel olurAma güzel oluyor bir dene bakalımsonra devamlı yapmak istersin
Evet olabilirDondurucuyu minik mantı ile doldurdum öyle bir bağımlılık benim ki
Benim gençliğim Adana da geçti ondan olabilir![]()
Bilgim yok
Her fırsatı değerlendirmek denince de sen
Tmm o zaman nisanBilgim yok![]()
Çaktırmadan aradan kaynatayim dedim,çok mu belli oldu nanemHer fırsatı değerlendirmek denince de sen![]()
Yumurta dedik yaTmm o zaman nisan![]()
Nevos yaa eğri oturalım doğru konuşalım şimdi, bırak yumurtayı falanYumurta dedik ya![]()
Sen de hiçbir şey beğenmiyorsunNevos yaa eğri oturalım doğru konuşalım şimdi, bırak yumurtayı falan![]()
Canım yap artık yaa zaten 14 gün kaldıTüm cesaretimi toplayıp bende önümüzdeki hafta menümü yapacağım kızlar![]()
Yarin eşim 3 yıldır yana yakıla istediği paçayı yapacak kendineCanım yap artık yaa zaten 14 gün kaldısrn yapana kadar yedi gün kalmış olacak demek ki
yapınca alışıyorsun, hatta yarın bile yapabilirsin bence
![]()
İnş sorunsuz halledersin canım, stres yapma hiç. Başlayınca her şey akıyor merak etmeYarin eşim 3 yıldır yana yakıla istediği paçayı yapacak kendinepazartesi veya salı yapayım en geç
çok dolu iftar programları vardı yapamadim
İnşallah öyle olur aslında ben daha önce kanal açmıştım yemek videoları çekiyordum tecrübem var o yüzdenİnş sorunsuz halledersin canım, stres yapma hiç. Başlayınca her şey akıyor merak etmegüzel olacak
![]()
Aaaaa daha ne, sen herseyin içindesin zatenİnşallah öyle olur aslında ben daha önce kanal açmıştım yemek videoları çekiyordum tecrübem var o yüzden![]()
İnşallah rahat hallederim elim ayağıma dolanmaz bakalım neler çıkacakAaaaa daha ne, sen herseyin içindesin zatensenin için sıkıntı yok canım benim, çok rahat halledersin
![]()
Kız sus ne güzel kolay işteNevos yaa eğri oturalım doğru konuşalım şimdi, bırak yumurtayı falan![]()