Akşama az kaldı

Olabilir aslında rica etsem tarifi yazarmısın canım
Tavuk göğsünü ince parçalara ayırıp borcamın tabanına diziyorum.( öncesinde borcamı tereyağıyla yağlıyorum). Tavukların üst üste gelmemesi daha iyi. 100 gram krem peynir, 2 kaşık krema, tuz ve baharatları karıştırıp tavukların üstüne yayıyorum. En üste de kaşar peyniri rendesi koyup 200 derecelik fırında pişiriyorum. Yaklaşık 45 dakika sürüyor sanırım pişmesi ama arada kontrol etmekte fayda var. :)

Tskler tatlım

isten çıkinca bime veya a 101 e git hazır yaprak sarma lahana sarması al börek al pişmiş ısıtmalık yaprak döner al eve gidince süper bir masada süslü puslu hazırla tabaklara bir de salata yap corban da varmış Ohh mis zaten tüm bu saydiklarim az az paketlerde satılıyor fiyatları da çok uygun hem çok çeşit olur hem size yeterlik olur

Olabilir aslında ben şöyle bol acılı soğanlı kebap lahmacun siparişi vereyim şaka bi yana canımda çekmedi değil
canım komik birşey söyleyeceğim sana,evlendik ilk gün menümüz dışarda kelle paçaydı
bu sene yıldönümünde ise eşimin işinden dolayı uzaklaşamadık,yine kelle paça yiyelim mi dedi tamam dedim
seneye de kokoreç falan yeriz heralde balık burcuyum ama hiç romantik değilim ya yemek yapmayayım da kellepaça yerim modundayım

Hiç almadım böyle yemekler tadları nasıl güzelim

Ben 1,5 saatte tavuk, mantı, mercimek çorbası, salata.
meze olarak da; taze fasulye, közde kırmızı büyük biber ve közlenmiş patlıcan yapmıştım eşimin Doğum gününde. 10 dakikada da hazırlanmıştım.
Basit aslında işin içine girerseniz. Yemekler pişerken uçan balonları, mumları gülleri falan hazırlamıştım.

Kelle paça mı

Kızz ben onu sewmiyim ya benimki bayılır

10 dakika

Allah iyiliğini versin emi çok güldüm akşam akşam dikkat et çocuğuda kelle pacacıda doğurma şaka bi yana Rabbim kolay doğumlar versin senin nezdinde tüm hamişlere bir avazda inşallah Allah ım bende dahil tüm isteyenlerede anne olmayı nasip etsin inşallah

Tabi ben her zaman kıyafetimi dolaba düzenli kurarım yemek hazırlarken ne giyeceğimi düşünürüm, saçım çok kısa olduğu için duşum da 5 dakika sürer çünkü her sabah zaten duş alırım akşam da ayrıntısıyla almam gerekmez. Makyaj yapmıyorum bir cushionım var onu sürer gözüme de far sürüp saçlarımı da yapar hazır olurum. 10 dakikamı alıyor hepsi de çok kolay, yılların çabukluğu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…