Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben patlıcanları napcam diye düşünüyordum hee patlıcanlı meze yapayım bari çok iyi oldu meze deninceFffff ben de anayemekten çok meze seviyorum hepsine tek tek ekmek banıp yerimdaha fazla konuşup canımızı çektirmeyelim
![]()
şöyle güzel fasıl olacak,rakı balık yanına çeşit çeşit meze üfffff canım istedi yaFffff ben de anayemekten çok meze seviyorum hepsine tek tek ekmek banıp yerimdaha fazla konuşup canımızı çektirmeyelim
![]()
hııııı sen hamişsin yok sana rakı falanşöyle güzel fasıl olacak,rakı balık yanına çeşit çeşit meze üfffff canım istedi ya
biftek al kızart. üstüne domates sosu dök az daha pişir. yanınada bir patates püresi ayda kızartması. ve birde kırmızı şarap. oh mis...
konu sahibinin vakti yok. yarın yapacağım dese o bifteği bir güzel marine edeceği tarifte verirdim o zaman lokum gibi olurdu :)Valla süper menü
Kız sen ver bizim işimize yararkonu sahibinin vakti yok. yarın yapacağım dese o bifteği bir güzel marine edeceği tarifte verirdim o zaman lokum gibi olurdu :)
Hepimiz açız vallahiHanımlar aramızda aç olanlar varrrrr![]()
Banada yolla bayılırım yogurtlumu ekşilimiKız ben patlıcanları napcam diye düşünüyordum hee patlıcanlı meze yapayım bari çok iyi oldu meze denince![]()
Ayipsin canim hup hup icecegim hepinizin adinaBir kaç kaşık hatta bir kase benim içinde ye kız bugün misafirim var gidemem
konu sahibinin vakti yok. yarın yapacağım dese o bifteği bir güzel marine edeceği tarifte verirdim o zaman lokum gibi olurdu :)
Sirke sarimsakkk ohhhhhAyipsin canim hup hup icecegim hepinizin adina![]()
Ben alayım marine tarifini
eti 1 gece önceden süt ve zeytinyağında bekleteceksin. ben eti bir kaba bir sıra koyuyorum döküyorum zeytinyağını ovuyorum üstüne süt döküyorum.sonra bir kat daha et zeytinyağı süt. etler bitene kadar kat kat koyuyorum. en üste gene yağ süt. kapatıyorum kabın kapagını 1 gece bekletince o et yumuşacık oluyor. birde o bazen olan çiğ et kokusu hiç kalmıyor o zaman :) kaldıki sadece biftek için değil her ete yapabilsin. pirzola vs. yada kavurmalık et mis gibi yumuşacık oluyor et her seferinde :)Kız sen ver bizim işimize yarar![]()
Yoğurtlu :) tamam hemen yoluyorumBanada yolla bayılırım yogurtlumu ekşilimi
eti 1 gece önceden süt ve zeytinyağında bekleteceksin. ben eti bir kaba bir sıra koyuyorum döküyorum zeytinyağını ovuyorum üstüne süt döküyorum.sonra bir kat daha et zeytinyağı süt. etler bitene kadar kat kat koyuyorum. en üste gene yağ süt. kapatıyorum kabın kapagını 1 gece bekletince o et yumuşacık oluyor. birde o bazen olan çiğ et kokusu hiç kalmıyor o zaman :) kaldıki sadece biftek için değil her ete yapabilsin. pirzola vs. yada kavurmalık et mis gibi yumuşacık oluyor et her seferinde :)
Bende açım yemek hazır kocamı bekliyorum :) bide bebek de uyumuyor oynuyorum onla hehehHepimiz açız vallahi![]()
Zaten uyguladığım yöntemmiş, daha değişik birşey sandıydım
Ben tavuğu da bu tarifle yapıyorum, içerisine karabiber ve toz kırmızı biber ekliyorum. Ertesi gün önce kızgın tavada mühürleyip sonra tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum. En son suyunu çekince yine kapağını açıp biraz kızartıyorum iki tarafını da. Çok yumuşak ve lezzetli oluyor.