Akraba Sorunsalı Kafam Çok karışık

G
tGtsende mesafeli ol en azndan kendini kullandrma artk bu insana bundan snra

Gitmem ben..
Hatta hic konusmazdik bile..
Sevgilim derdi de inanmazdim :))) hakkaten kinci bir insanmisim

Ben olsam gitmem. Ve hâlâ utanmadan benimle konuşmasına dahi izin vermem. Senden özür dilemeden gitme bence. Seni davet eden o olsun. Hem gelmemiş, işinden arkadaşlarından sağl8ğından etmiş, bi de hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor. Bi çıkarı olabilir kendine dikkat et. Sonra yine üzer seni.

sizde de peygamber sabrı varmış.ben o kuzeni yolardım.şaka bir yana gerçekten çok kötü biri.
eşin çok haklı.bencede düğününe gitmeyin.sizin özel ve güzel gününüze gelmeyen,yanınızda olmayan birinin düğününe sizde gitmeyin.şimdi sizinle iletişime geçiyor ama bence barışmak için değil muhakkak bir çıkarı vardır,bir istekte bulunacaktır.
konuşmayın gitsin.birazcık sert olun ona karşı.

Kuzeniniz sizin düğününüze gelmediği dönemler küsmüşsünüz, ama şimdi barışmışsınız, gitmezseniz kıskanıyor pozisyonuna düşebilirsiniz. ayrıca madem geçmişte yaşanaları unutamayacaktınız neden muhabbetinizi eskisine yakın hale getirdiniz, çocuk oyuncağı mı

kesinlikle bu kuzen tam akraba akbaba olmuş biri
o şirkette yaşadığın eve ağlayarak geldiğin günleri düşün düğününe gitmeyi düşünürsen

Gitmeyeceğim kızlar yapılanları unutmak yaşanılanları aklıma getirmek istemiyorum ama elimde değil o günler geliyor aklıma buz gibi oluyorum teşekkür ederim hepinize fikirlerinize

Kıskanıyor düşünmesi beni bağlamıyor ki gitsem de öyle düşünür o tanıyorum onu :) ayrıca barışmadık biz kendi beni sosyal medya hesabımdan ekledi bir kaç fotomu beğendi kandil mesajları doğum günü mesajları attı düğün tarihi belli oldu düğünle ilgili sorularını sordu bende cevapladım o kadar muhabbetimizi de yakın hale getirmedik istesemde getiremiyorum sorun orada zaten yapamıyorum

bence eşiniz haklı kız size neler yapmış işi düşünce yanınıza uğramış uzak durun bence böyle tiplerden düğününe ben olsam gitmem ama siz giderseniz eğer 5 dk dan fazla durmayın görenlere gidin yani

Keske zamaninda kizin karsisinda guclu durabilseymissiniz...Ayni tip bir kuzen bende de var.En guzeli mesafeli durup fazla samimi olmamak. Ben olsam dugune giderdim hatta cok eglenmeye calisirdim ondan rol calarmiscasina :)

ben olsam gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…