Arkadaş ve sevgili ile aynı ev! YARDIM :(

şimdiden içinizde şüpheler var.yarın bir gün ikisinin aynı evde olduğu bi vakit siz evde değilken kendinizi yer bitirirsiniz..bu şüpheyle gerçekten yaşanmaz

kesinlikle çooook tehlikelii!!! asla izin verme buna..

diyelimki annene gitmen gerekti. orada bir kaç gün kalacaksın. arkadaşınla sevgilin aynı evdeler. ne yapacaksın bu durumda. birde kızın sevgilisi yoksa o çoktan planını yapıp gelmek istiyor diye düşünürüm ben. :84::84::84:

ben olsaydım ıstemezdım ama belkıde boylesı hayırlıdır senın ıcın evlenmeden once gercek yuzunu gorursun sevgılının en azından kafandakı soru ısaretlerınden kurtulursun :nazar:

ben de kesinlikle yapmayın diyenlerdenim.. öyle bi dünyada yaşıyorus ki insanlar kardeşlerinin karılarına-kocalarına kötü gözle bakabiliyorlar. insanlar ewlerini eş-dosta açıyorlar we olmadık şeyler yaşıyorlar. anneniz de, sewgiliniz de we hatta çelişkide kalsanız bile siz de arkadaşınıza konduramıyorsunuz böyle bişiyi ama zaten sewgiliyle arkadaşını aynı yatakta yakalayanların hiç biri konduramıyor ki yoksa düşünsenize kim azıcık şüphe duyduğu birini ewine alır ki.... hepsi ASLA YAPMAZ dedikleri insanlara ewlerini açıyorlar. belki sewgiliniz de arkadaşınız da asla birbirine kötü gözle bakmayacak ama ya olursa?? bu riski göze almaya değer mi? annem hep der ki "ne şeytanı gör, ne de salavat getir" geri dönüşü olmayan noktalara geldikten sonra pişmanlık fayda etmez, keşke almasaydım ewime dersiniz iş işten geçmiş olur.. o yüzden çok iyi düşünün. umarım sizin için en doğru kararı werirsiniz

bir kaç ay sonra gelip tekrar konu açarsın sevgilim benden soğudu arkadaşımla sevgilimde geldiğimde evde birlikteydiler sevgilim işten erken çıkmış
acaba birşey varmıdır falan die
%100 diyorum sana ihtimal bile vermiyorum
aldatmasalar da senin onları mutfakta bile aynı anda gördüğünde aklına yanlış birşey gelecek
o kız hiç banyoya girmeyecekmi havluyla bornozla çıkmayacakmı
senin sevgilin aynı şekilde girmeyecekmi
karşılaşacaklar
ve şeytan o kadar pis birşey ki eeeeennnnn ufak şeyden insanın aklını karıştır tutki sevgilinle arkadaşın banyodan çıkarken karşılaştılar erkek bu güzelim etkilenir kendi etkilenmese söylemeyim neresi etkilenir ve sonradan rüyasına girer sonradan aklına gelir daha birsürüüüüüüü şey

diyelimki annene gitmen gerekti. orada bir kaç gün kalacaksın. arkadaşınla sevgilin aynı evdeler. ne yapacaksın bu durumda. birde kızın sevgilisi yoksa o çoktan planını yapıp gelmek istiyor diye düşünürüm ben. :84::84::84:

Güven elbette olmalı ilişkilerde ama böyle bir durumda yine her şeyi göz önünde tutmak gerekir..
Ben böyle durumda olsam zaten arkadaşım ve sevgilisinin yaşadığı eve yerleşmeyi düşünmem, rahat edemem..Kızlı erkekli kalınan bir öğrenci evi olsa neyse ama sevgilisiniz sonuçta duygusal bağınız var.
Hem siz de yeri gelir kendinizi rahatsız hissedersiniz.
Bence başka çözüm yolları bulabilirsiniz bu durum için, riske almazdım yerinizde olsam.
Kuruntu yapıyorum diye düşünme sevgilimle aynı evi paylaşıyorken 3. kişiye gerek var mı diye düşünebilirsin:KK9:

X