yeni Bir sayfa ?

benim eşim de başak ama hiç öyle biri deil
çalışmayı sewer çalısmadan duramaz
temiz titizdir
pratik zekadır
espirilidir
hatta 2 iş yapar 3 iş yapar bi ara öyleydi
her vaktini degerlendirir
sıfırdan başlamıştır ve çok güzel noktalara gelmiştir
tam bi ewlenilecek tiptir
dısarı hayatı yoktur gece çıkmaları yoktur bensiz bişey yapmaz
aile hayatını çok sewer
şimdi siz böyle anlatınca çok şaşırdım
bu arada bence yeni tanıstıgınız beyle görüşün ama ani kararlar vermeyin aceleye getirmeyin bazı şeyleri
zamanla hersey belli olur
unutmayın ewlilik çok çok büyük bi karar we geri dönüşü olmayan bi yol

allah eşini hep Bu akılda koysun canım, her insan Bir olacak diye Bi kural yok.. insanları Burçlarına göre kategorize etmek zaten yanlış.. çok şanslısın, allah ömür Boyu mutlu etsin sizi yuvanızda.. huzurunuz eksik olmasın Bitanem.. Benim şanssızlığım diyelim.. ya da ahmaklığım.. Belliydi en Başından.. ne ana sözü ne eş dost sözü dinledim.. kapıldım gittim Bu aşkın peşinden.. pişman mıyım, asla.. iyi ki yaşamışım.. ne istediğimi nasıl Bi adamla evlenip yuva kurabileceğimi anladım Bu sayede.. allahım onu da çok mutlu etsin, yüreğine soğukluk versin, sabır versin..

eski sevgilini geride bırak bence.yeni tanıştığın kişiyide tanımaya çalış.birkac ay daha görüş eğer iyice duygularından emin olursan evlen.her şey gönlünce olsun...

:KK17:Nekadarda yüreği güzel bir insansın..Allahım onun içinede soğukluk versin diyorsun ,üzülmesini istemiyorsun,çnkü okdar iyisinki o zamanında naptıysa yaptı iş bulmadı sorumluluk almadı buna rağmen üzülmesin istiyorsun..tebrik ediyorum bu yüzden senii..Bencede doğru olanı yapıyorsun,son bir şans vermiş bile olsn belki başlarda guzel olucak fakat sonradan hiç birşeyin değişmediğini ikinizde göreceksiniz..Şimdiki görüştüğünüz kişi yasını basını almış olgun bir insan ,sorumluluklrarını bilen birisi anlattığınıza göre,bence şansı bu kişiye vermelisiniz..İnşallah herkes (eski sevgilinz dahil)en hasarsız en mutlu şekilde atlatır bu günleri...

:KK17:Nekadarda yüreği güzel bir insansın..Allahım onun içinede soğukluk versin diyorsun ,üzülmesini istemiyorsun,çnkü okdar iyisinki o zamanında naptıysa yaptı iş bulmadı sorumluluk almadı buna rağmen üzülmesin istiyorsun..tebrik ediyorum bu yüzden senii..Bencede doğru olanı yapıyorsun,son bir şans vermiş bile olsn belki başlarda guzel olucak fakat sonradan hiç birşeyin değişmediğini ikinizde göreceksiniz..Şimdiki görüştüğünüz kişi yasını basını almış olgun bir insan ,sorumluluklrarını bilen birisi anlattığınıza göre,bence şansı bu kişiye vermelisiniz..İnşallah herkes (eski sevgilinz dahil)en hasarsız en mutlu şekilde atlatır bu günleri...

Canım Benimm o senin yüreğinin güzelliği. :KK34: üzülmesini istemem tabiki canım sonuçta o onun karakteri.. elinde değil.. Bile Bile lades diyip devam edersem işte o zaman hatanın en Büyüğünü yaparım.. kendi aBlası, annesi Bile çok söyledi, Bu kız nereye kadar çeker Böyle oğlum dediler, hep stresliydi hep.. Ben ile onu yaşama Bağlayamıyordum.. :KK59: şuan mutsuz olduğunu Bilmek Bile canımı acıtıyor.. ama elimden gelen Bişey yok :KK59: kendi kendini iyileştirip ayağa kaldırmak zorunda.. çünkü anladım ki kimseyi mutlu edemez.. insan anca kendisiyle Bariştiği özüne sarildiği zaman mutlu olur.. sevgiyle kal canımm öpüyorumm

eski sevgilini geride bırak bence.yeni tanıştığın kişiyide tanımaya çalış.birkac ay daha görüş eğer iyice duygularından emin olursan evlen.her şey gönlünce olsun...

o da öyle diyoooor Bi kaç ay daha görüşelim sonra düğün hazırlıklarına Başlayalım diyor.. :44: yeter mi ki bi kaç ay ? en az Bi sene geçsin diyorum Ben, ne gereği var ki neden Beklicez diyor.. 1 sene çok diyor.. Bilmiyorum canım, Bakalım hayırlısı olsun.. sağol güzel dileklerin için öpüyorum

BlackBerry güzel yorumun için gönülden teşekkür ederim.. hakkımdaki düşüncelerin için de ayrıca teşekkürler :KK71: evet dediğin gibi yeterince emek ve sabır gösterdim önceki ilişkimde.. ama artık Ben de verecek Bişey kalmadı.. yoruldum... dönüp kaldığı yerden devam ettirecek gram gücüm yok..

yeni taniştiğim adama gelince.. dün adanaya geldi görüştük.. olur veya olmaz zamana Bıraktım şimdilik herşey yolunda.. niyeti çok ciddi.. Ben de olumlu Bi elektrik aldım, neden şans vermeyeyim ki dedim kendi kendime.. gayet sağlam adımlar atarak temkinli Bi şekilde götürmeye çalişiyoruz.. düşüncelerime isteklerime zevklerime saygı duyuyor şimdilik.. nargileyi seviyorum diye nargilesi olan yerlere gidiyoruz, annesiyle telefonda görüşüyor yanımda, gözlerinde Büyük Bi ışıltıyla Benden Bahsediyor telefonu Bana verip annesiyle konuşturuyor, çok mutluyum anne sanırım aradiğimi Buldum diyor.. aramızda 12 yaş var.. ama onun da çocuksu Bi yanı var.. yeri geldiğinde içindeki çocuğun ölmediğini görmek, yeri geldiğinde de yaşının adamı olup ciddiyetini koruduğunu görmek yani yerine göre davrandiğini görmek Beni ona çekiyor.. geçmişteki Bu ilişkimi ve neden Bittiğini anlatmıştım kısaca.. şuansa Bana Bunlarla ilgili hiç soru sormuyor.. Ben de hiç Bahsetmiyorum artık.. Bayramda tekrar geleceğini söyledi.. sonra istanBula iş seyahetine gideceğini giderken adana üzerinden gideceğini gene gelip Beni Bi iki saatliğine de olsa göreceğini söyledi.. hayırlısı Bakalım canım, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.. Allahım pişman olacağımız giç Bişey yaptırmasın... öpüyorum seni canımm
rıca ederım:KK16:
bıkac ay az gercektende:KK31: cok aceleye gelmesın kı yenıden uzulme artık:KK20:
bencede uzunca bır sure tanımalısın dıye dusunuyorum.
tabıkıkı fıkırlerın oturdukca sende bu sureyı kısaltabılırsın.:KK34:
yas farkı belkı oncekı ılıskınden sonra ıyı gelecektır sana cunku olgun olmak zorunda kalmıssın 3 yıldır.
suanda bu kısıyle huzuru yakalamıssın gıbı duruyor.
eskı sevgılının cok acı cekmesı canının yanması tabıkı uzucu.
ama vıcdanında bır yere kadar:KK31: mutluluklar tekrardan:KK34:

Canım Benimm o senin yüreğinin güzelliği. :KK34: üzülmesini istemem tabiki canım sonuçta o onun karakteri.. elinde değil.. Bile Bile lades diyip devam edersem işte o zaman hatanın en Büyüğünü yaparım.. kendi aBlası, annesi Bile çok söyledi, Bu kız nereye kadar çeker Böyle oğlum dediler, hep stresliydi hep.. Ben ile onu yaşama Bağlayamıyordum.. :KK59: şuan mutsuz olduğunu Bilmek Bile canımı acıtıyor.. ama elimden gelen Bişey yok :KK59: kendi kendini iyileştirip ayağa kaldırmak zorunda.. çünkü anladım ki kimseyi mutlu edemez.. insan anca kendisiyle Bariştiği özüne sarildiği zaman mutlu olur.. sevgiyle kal canımm öpüyorumm

o da öyle diyoooor Bi kaç ay daha görüşelim sonra düğün hazırlıklarına Başlayalım diyor.. :44: yeter mi ki bi kaç ay ? en az Bi sene geçsin diyorum Ben, ne gereği var ki neden Beklicez diyor.. 1 sene çok diyor.. Bilmiyorum canım, Bakalım hayırlısı olsun.. sağol güzel dileklerin için öpüyorum

Sana ne desem az gelecek biliyorum şu 2 cevabın bile şu an % 50 % 50 orta noktada olduğunu gösteriyor bana.
Bak Burcu, sen sonuçta belli yaşa gelmiş, pek çok insanla pek çok tecrübeyi tatmış bir kızsın.
Ne istediğini biliyorsun kararlısın da...
Sevdiğim ve saydığım evli bir arkadaşımın sözünü sana söyliyeyim:
Senelerce çıkarak kimseyi tanıyamazsın.
Aynı evde yaşaman gerekir illa ki...
E bu da şu an mümkün olmadığna göre...
Bırak işler ciddiye binsin, e niyeti zaten açık.
Sen de ondan hoşlanıyorsun sonuçta.
Birbirinizi bu resmi çevçevede tanımaya devam edin hem de hazırlıklarınız başlasın.
Eminim ki karşısında kendisinden çok daha hevesli bir erkek olmadıkça bir kadının mutluluğu imkansızdır.
Bak ne güzel hayaller kuruyor gelecek kuruyor sorumluluk almak istiyor, seni sevdiğini istediğini belli ediyor.
Bundan güzel fırsat olur mu?
Şu sitede ben dahil kaç kadına bunu sorabilirsin, hatta istersen konu aç, senelerce çıkmak mı yoksa işlerini rayına koyarak evlenmek mi diye...
O kadar örneğini gördüm ki bunun...
Haksız çıkarsam gel İstanbul'a hani böyleydi de hesap sor :92:
Hadi bak korkak olmaktan vazgeç de büyük adımlar atmaya başla en azından yeşil ışık yakkkk :81:
Güzel haberlerini bekliyorum canım... :KK3:

burcu canım şimdi görüştüğünüz insanın mesleği nedir merak ettim :) mutluluklr bu arada sen mutlu olmayı çoktan haketmişsin tadını çıkar :KK34:

Sana ne desem az gelecek biliyorum şu 2 cevabın bile şu an % 50 % 50 orta noktada olduğunu gösteriyor bana.
Bak Burcu, sen sonuçta belli yaşa gelmiş, pek çok insanla pek çok tecrübeyi tatmış bir kızsın.
Ne istediğini biliyorsun kararlısın da...
Sevdiğim ve saydığım evli bir arkadaşımın sözünü sana söyliyeyim:
Senelerce çıkarak kimseyi tanıyamazsın.
Aynı evde yaşaman gerekir illa ki...
E bu da şu an mümkün olmadığna göre...
Bırak işler ciddiye binsin, e niyeti zaten açık.
Sen de ondan hoşlanıyorsun sonuçta.
Birbirinizi bu resmi çevçevede tanımaya devam edin hem de hazırlıklarınız başlasın.
Eminim ki karşısında kendisinden çok daha hevesli bir erkek olmadıkça bir kadının mutluluğu imkansızdır.
Bak ne güzel hayaller kuruyor gelecek kuruyor sorumluluk almak istiyor, seni sevdiğini istediğini belli ediyor.
Bundan güzel fırsat olur mu?
Şu sitede ben dahil kaç kadına bunu sorabilirsin, hatta istersen konu aç, senelerce çıkmak mı yoksa işlerini rayına koyarak evlenmek mi diye...
O kadar örneğini gördüm ki bunun...
Haksız çıkarsam gel İstanbul'a hani böyleydi de hesap sor :92:
Hadi bak korkak olmaktan vazgeç de büyük adımlar atmaya başla en azından yeşil ışık yakkkk :81:
Güzel haberlerini bekliyorum canım... :KK3:

"Eminim ki karşısında kendisinden çok daha hevesli bir erkek olmadıkça bir kadının mutluluğu imkansızdır.
Bundan güzel fırsat olur mu? " senin Bu cümlen Benim neden 3 yıllık ilişkimi Bitirdiğimin en net özeti canım... cidden yorumun Bana ayna tuttu.. evet.. o adamda Beni çeken en büyük şey Böylesine net olması, ne istediğini Bilmesi.. kararlı olması.. Annesine " aradiğim kızı Buldum anne" demesi.. evet eski sevgilimin 3 yılda yapamadığını Bu adam 3 günde yaptı.. eski sevgilim " sen Bazı huylarını törpülemedikçe senle evlenmem" derdi.. törpülemem gereken huyumsa kendimi ezdirmemek isteyişimdi.. o kadar geç anladım ki.. dün kapıma geldi.. ağladı.. yalvardı.. ölüyorum Ben kaldıramıyorum Bu acıyı dedi.. inan o kadar soğumuş o kadar acımasızlaşmışim ki sayesinde.. çok haklısın canım.. Bu adam Bugün aradiğinda napiyomuş Benim sülalemin en güzel gelini dedi.. şaşırdım ve çok sevindim.. Ben şundan da çok eminim.. eski aşkımı unutmak için görüşmüyorum Bu adamla.. yani onu Bi avuntu, tutunacak dal olarak görmüyorum.. hoşlanıyorum, yanında huzurluyum , her şeyini Beğeniyorum (şimdilik) ayrıca çoğu hareketi, gülüşü, sesi vs.. Beni etkiliyor.. hayırlısı neyse o olsun..
Bıraktım hayatı bildiği gibi gelsin.. çok saol yorumun için canım ellerine sağlıkkkk

burcu canım şimdi görüştüğünüz insanın mesleği nedir merak ettim :) mutluluklr bu arada sen mutlu olmayı çoktan haketmişsin tadını çıkar :KK34:

ticaretle uğraşiyor canım. gelinlik imalatı yapıyolar.. çok sağ ol canım, umarım hepimiz mutlu oluruz, hakediyoruz canım yaa..

Öncelikle Allah doğru kararlar almanızı nasip etsin inşallah..
3 senelik sevgilinizi anladığım kadarıyla rahat atlatmışsınız yas dönemi hayata küsme vs pek olmadan, şimdi cicim zamanlarında bile böyle olan bi insanla ömrünüz geçer mi sizce? O yüzden hazır atlatıyorken aynı sıkıntıları yaşamayın derim..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Anlattıklarından anladığıma göre pek üzülmüyorsun.Çünkü bu ilişki seni yormuş.Yoran bir ilişki şimdi düzelse yine patlak verirdi. İnşallah hayırlısı olmuştur canım

Yeni birisi var ve sana iyi geliyor. Niyetini zaten anlamışsın. Ve sana mutluluk veriyorsa şans ver ama bence evliliği öyle bir kaç ayda hemen gündeme getirme. Biraz daha tanı keyfini çıkar. Sonra zaten anlaşıyorsanız her şey yoluna girer canım :KK34: Başarılarr :KK71:

"Eminim ki karşısında kendisinden çok daha hevesli bir erkek olmadıkça bir kadının mutluluğu imkansızdır.
Bundan güzel fırsat olur mu? " senin Bu cümlen Benim neden 3 yıllık ilişkimi Bitirdiğimin en net özeti canım... cidden yorumun Bana ayna tuttu.. evet.. o adamda Beni çeken en büyük şey Böylesine net olması, ne istediğini Bilmesi.. kararlı olması.. Annesine " aradiğim kızı Buldum anne" demesi.. evet eski sevgilimin 3 yılda yapamadığını Bu adam 3 günde yaptı.. eski sevgilim " sen Bazı huylarını törpülemedikçe senle evlenmem" derdi.. törpülemem gereken huyumsa kendimi ezdirmemek isteyişimdi.. o kadar geç anladım ki.. dün kapıma geldi.. ağladı.. yalvardı.. ölüyorum Ben kaldıramıyorum Bu acıyı dedi.. inan o kadar soğumuş o kadar acımasızlaşmışim ki sayesinde.. çok haklısın canım.. Bu adam Bugün aradiğinda napiyomuş Benim sülalemin en güzel gelini dedi.. şaşırdım ve çok sevindim.. Ben şundan da çok eminim.. eski aşkımı unutmak için görüşmüyorum Bu adamla.. yani onu Bi avuntu, tutunacak dal olarak görmüyorum.. hoşlanıyorum, yanında huzurluyum , her şeyini Beğeniyorum (şimdilik) ayrıca çoğu hareketi, gülüşü, sesi vs.. Beni etkiliyor.. hayırlısı neyse o olsun..
Bıraktım hayatı bildiği gibi gelsin.. çok saol yorumun için canım ellerine sağlıkkkk

Seni bir nebze olsun aydınlatabildiysem ne mutlu bana...
Kendi yaşadıklarımdan pay çıkararak yazdım tecrübeyle sabit...
Takipçinim ona göre :92:

Burcu merhaba...

Eskiyi silmişsin, olmuyor orası belli de. Benim sana diyeceklerim herkesinkinden biraz farklı olacak. Hemen konuya geçeyim uzatmak istemiyorum.

Bu denizden çıkan adam sana başta "uzatmadan hemen evlenelim" demiş daha sonraysa "sınavdan önce mi sonra mı ne temmuz ayında" demiş. Bir erkek görüştükten hemen sonra evlilik tarihini ileri atıyorsa durup düşünmek lazım.

Sonra da sen ben bir yıl sonra evlilik istiyorum, o hemen diyor filan yazmışsın. Görmezden gelmek istediğin şeyler olabilir mi? Çünkü insan bazen büyük sorun olabilecek olumsuzlukları bile görmezden gelerek kendini eziyetler içinde bırakabiliyor.

Eski ilişkine dair yazdıklarının bazılarını okumuştum, o adamla olmayacağı belliydi bence. Senin çok fazla iyimser ve ilişki bağımlısı olduğunu düşünüyorum. Yani duygusal olarak birinin hayatında olmama ihtimali seni ürkütüyor gibi. Bun kendine lütfen yapma.

Gerçekçi olmanı tavsiye ediyorum umarım anlatabilmişimdir, seni severim, mutlu olmanı isterim.

evet güzel hemcinslerim.. yeni görüştüğüm adam daha yolun başında BinBir kapris yaptı ve görüşmeyi kestim.. kuzenim intihar etti.. daha 18 yasında ve Babası yok.. geçen yıl kayBettik.. neyse kuzenıme hiç Bişey olmadi midesini yıkadılar ve şuan iyi.. Bu süre içerisinde kuzenımın yanında kaldım, onların evinde. çünkü kuzenden öte ablasıyım.. kardeşim canım Benım için çoook değerli Bi insan ve rahmetli dayımın emaneti.. orda kalıyorum diye Bu adam Bana tavır yapti.. evlenmeyi düşündüğü Birinin akraba da olsa Başkasının evinde kalması ona çok tersmiş.. aramız Bozuldu.. soğudum haliyle.. sonra adanaya geldi görüştük ama aramız iyi değildi.. giyimime kuşamıma herseyime laf söylemeye Başladı.. Benı olduğum gibi kabul etmeyeceğini anladım Başlamadan Bitsin dedım.. ısrar etti ama geri dönüş yapmadım.. Bu süre içinde eski sevgilim Beni arayip işe girdiğini söyledi.. ikimiz için yaşicam artık,
bize son defa şans ver, deneyelim olmazsa gene yapamıyorum dersen o zaman Bitirelim ama Bu Bizim ilk ayriliğimiz, yeniden Başlayalım son Bi şans ver dedi.. peki dedim son kez deneyelim.. öyle yani.. yeniden denemeye karar verdik.. sonuçta 3 yıl emek verdim Ben Bu ilişkiye.. Bu arada Benım ayrı olduğumuz dönemde Başka Bi adamla evlilik yolunda görüştüğümü Biliyordu.. tabi Bi çok soru sordu ilişkiniz ne Boyuttaydi kaç kez görüştünüz falan diye.. eğer Bunu sorun edip sürekli önüme sunacaksan hiç Başlamayalım Ben inkar etmıyorum dürüst davranıyorum sana dedim.. gereken şeyleri özetle anlattım.. ilk ve son kez konusup konuyu kapattık.. Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü ettim.. Bilmiyorum.. Bilemiyorum..

Burcu merhaba...

Eskiyi silmişsin, olmuyor orası belli de. Benim sana diyeceklerim herkesinkinden biraz farklı olacak. Hemen konuya geçeyim uzatmak istemiyorum.

Bu denizden çıkan adam sana başta "uzatmadan hemen evlenelim" demiş daha sonraysa "sınavdan önce mi sonra mı ne temmuz ayında" demiş. Bir erkek görüştükten hemen sonra evlilik tarihini ileri atıyorsa durup düşünmek lazım.

Sonra da sen ben bir yıl sonra evlilik istiyorum, o hemen diyor filan yazmışsın. Görmezden gelmek istediğin şeyler olabilir mi? Çünkü insan bazen büyük sorun olabilecek olumsuzlukları bile görmezden gelerek kendini eziyetler içinde bırakabiliyor.

Eski ilişkine dair yazdıklarının bazılarını okumuştum, o adamla olmayacağı belliydi bence. Senin çok fazla iyimser ve ilişki bağımlısı olduğunu düşünüyorum. Yani duygusal olarak birinin hayatında olmama ihtimali seni ürkütüyor gibi. Bun kendine lütfen yapma.

Gerçekçi olmanı tavsiye ediyorum umarım anlatabilmişimdir, seni severim, mutlu olmanı isterim.

canım ne güzel tesbitler öyle.. cidden çok güzel analiz etmişsin Beni.. aynen dediğin gibi ilişki Bağimlisiyim Ben sanırım.. yani olumsuzluklara kör kalabiliyorum.. ve Bu Beni yipratiyor.. eski ilişkime kaldiği yerden devam etme kararı aldım. çünlü 3 aydır ayrıydık ve cidden pişmanliğini sürekli dile getirdi.. hep son Bi şans istedi.. gene olmazsa öyle Bitirelim dedi.. çok değiştiğini Bu ayriliğin onun aklını Başina getirdiğini Beni kaybedince değerimi anladiğini falan söyleyip durdu.. işe girecem hayata sımsıkı tutunacam ikimiz için ne gerekiyorsa yapacam dedi.. Bilmiyorum. Tamam dedim ama sanki kendıme Bişeyleri ispatlamak için tamam dedim.. yeniden Başladıktan sonra ondaki değişimi az da olsa gördün mü dersen evet görüyor gibiyim.. çok mutlu çok huzurlu.. ama onun için mi yoksa kendi mutluluğum için mi geri döndüm inan Bilmiyorum.. Biraz zaman.. zamana ihtiyacım var..

ah burcucum seni tanımıyorum foruma yeni üye oldum ama bütün yazdıklarını okudum kendimi gördüm bi anda nasıl da aynı diye hayret ettim tek değilmişim yaşadıklarımda bi farkı var ben değilde o bitirdi senin yaşadklarındaki tecrübeye dayanarak soruyorum hattımı değiştirdim inanılmaz kırgınım senin yaşadığın olayların aynısını yaşadım ama hala numaramı değiştirmekte doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum bir ay oldu

ah burcucum seni tanımıyorum foruma yeni üye oldum ama bütün yazdıklarını okudum kendimi gördüm bi anda nasıl da aynı diye hayret ettim tek değilmişim yaşadıklarımda bi farkı var ben değilde o bitirdi senin yaşadklarındaki tecrübeye dayanarak soruyorum hattımı değiştirdim inanılmaz kırgınım senin yaşadığın olayların aynısını yaşadım ama hala numaramı değiştirmekte doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum bir ay oldu

sizin probleminiz neydi canım tam olarak ? Bir de eğer Bitiren oysa numaranı değiştirmekle iyi etmişsin.. isteyen adam zaten her şekilde ulaşir.. ama yok seni hayatından çıkarmak istediyse keyfi Bilir.. hiç üzülme..

sizin probleminiz neydi canım tam olarak ? Bir de eğer Bitiren oysa numaranı değiştirmekle iyi etmişsin.. isteyen adam zaten her şekilde ulaşir.. ama yok seni hayatından çıkarmak istediyse keyfi Bilir.. hiç üzülme..

iş konusunda çok ayakta tutmaya çalıstım sureklı umutsuz karamsar hıc calısmamıs senınkıne benzıyor teknıkerlık ıstemıyor ogretmen olmak ıstıyordu olmadı kpss ye hazılan dedım gıttım kıtaplarını aldım hazılarndı kazandı atandı da bır ay oluyor claısmaya basladı (bu arada bende daha yenı dersaneye basladım) annesı babası ayrıydı babası bunları yıllar once terketmıs ama kadın bı turlu uzerınden atamıyor gıdıp bulacam onu hesap soracam dıyor kadın bıde sıddet gormus sorumlulukta var tabı benımkısınde ama caba yok herzaman destek olmaya calısstım okulu olsun guzel hayatı olsun bızımkılerle tanısmak ıstedı tanısma bosver sımdılıkustune gelırler evlılık ıcın olunca tanısırlar dedım dınlemedı ayrı sehırlerdeyız bız bu arada bızımkıler bıraz ustune gıttı ama son derecede ıyı davrandılar sonra bı kac gun sonra atandıgı yere evraklarını teslım ettı benı yanına cagırdı gıttım cokta guzel gectı ellerımı tutyodu benı cok sevdıgınden vs vs o kadar guzel cumleler kuruyodukı agladık beraber bak hersey bıttı artık garantı ısın var paramızı bırıktırırz falan dedım oyle boyle derken benı ugurladı bı kac gun cok guzeldı sonra soguk davranıyodu sebebını soruyorum cevap vermıodu uzerıne cok gıtmek ıstemedım annesıyle ılgılıdır yıne sonrada nette goruselım dedım fılm ızlecem dedı yıne bısey demedım yıne ustune gıtme sıkıntıları vardır dedım aradım bunu nerdesın napıosun dıye netteyım dedı dedım neden haber vermıosun ben ne kadar ozledım senı haber vercektım falan dedı gırdım nete actık kamerayı askım napıosun dedım dedı eskıye aıt ne varsa sılıyorum dedım ne demek o anlamadım bır nevı senıde dıyınce yıgıldım kaldım agladım yalvardım bayramın bırıncı gunu evde herkes vardı ama dınlemedı benı hıc bısey yoktu ılk vazgectıgı ben oldum son sozu annemıde kıskardesımıde alıp gıdıcem dedı bıtırdı terkettı anlıcagın emeklerım elımde kaldı yutkundum odamdan dısarı cıkamadım dedım pısman olur arar dıye ama bır ay oldu aramadı bende bugun hattımı degıstrdım aynı senınkı gıbıydı benzetıorum kusura bakma canım ıste ınsan boyle zamanlarda tavsıye beklıo saglıklı dusunemıyosun o kadar kırgınımkı ve 5 yıldan sonra bızımkılerle tanıstı dıyemedımde ayrıldı benden dıe kımse bılmıyor soyleyemıyorumda cunku dogu kulturune sagıpler ne yapayım onerın nedır yasadıklarımız benzer oldugu ıcın senden yardım ıstıyorum?

Son düzenleme:
X