Arkadaş ve sevgili ile aynı ev! YARDIM :(

bana da önce sevdiceğiyle konuşmadan başkasıyla konuşması anlamsız geliyor açıkçası... yani sevdiğim benim onu aldattığımı yada aldatabileceğimi benden önce başka insanlar ile paylaşsa ve ben bunu onlardan duysam kahrolurum..

Ama bu çok farklı bir durum. Birisi sevdiğiniz,diğeri arkadaşınız.. Bu endişenizi sevdiğinize yansıtmanız olabilirliğide aklına sokmaktır.

Bilemiyorum tuhaf geliyor bana..Sanki böyle birşey olabilir demektir bu karşı tarafa.

Bence kendinizi karşı tarafla güzelliğinizi karşılaştıracak kadar aklınız karışmış sizin.. Ama herşey güzellik değil, bazen en olmadık bir mimik bile dikkat çekebiliyor.

Güven farklı bir durum, bu ise çok ayrı bir durum.

Ama bu çok farklı bir durum. Birisi sevdiğiniz,diğeri arkadaşınız.. Bu endişenizi sevdiğinize yansıtmanız olabilirliğide aklına sokmaktır.

Bilemiyorum tuhaf geliyor bana..Sanki böyle birşey olabilir demektir bu karşı tarafa.

Bence kendinizi karşı tarafla güzelliğinizi karşılaştıracak kadar aklınız karışmış sizin.. Ama herşey güzellik değil, bazen en olmadık bir mimik bile dikkat çekebiliyor.

Güven farklı bir durum, bu ise çok ayrı bir durum.

Güzellik mevzusunu ben kurcalamadım, yorum yapan bir arkadaş sordu onu cevapladım sadece. Akıl karışma konusu doğru çünkü KK dan mesajlar dahil sadece 3kişi bence olabilir derken, arkadaş çevremden herkes şüphe etmen terbiyesizlik saçmalama, kendi kuruntun içinde arkadaşını yarı yolda bırakma diyor.

Bazı yorumlar hoş olmamış,konu sahibinin özel hayatı kendini ilgilendirir,lütfen yermek,eleştirmek yerine sorununa cevaben yorumlar yazınız...

herkes herkesi ilgilendirir nedemek ilgilendirmezmiş burayı okuyan küçük yaşta gençlerimiz var bir konu kötü örnek teşkil ediyorsa o beni ve tüm insanları ilgilendirir.bir insanı aynı ev paylaşılarak tanınmaz herşeyin bir usülü vardır.bu benim düşüncem istediğim gibi düşüncelerimi dile getiririm. ayrıca böyle bir konuya nasıl yol göstermemi beklersin ki.neyse toplumda eleştiren de olucaktır,doğru bulanda olucaktır konuyu açan arkadaşlarımızda eleştirye açık olmalı.

herkes herkesi neden ilgilendiriyor..ilginç bir düşünce..ne zaman böyle bir konu açılsa hemen saptırılıp küçük çocuklar var forumda kötü örnek deniliyor...ne munasebet canım..konu sahibi arkadaş rahatsız edici ,kötü örnek teşkil eden hiç birşey yazmamış.. bir insan aynı ev paylaşılarak tanınmaz yazmıssınız da fakat ben zaten öyle birşeyi savunmadım...iyi okuyun ona göre yorumlayın...

İyi geceler kızlar! Benim de son günlerde ortaya çıkan bir derdim var:KK43: aslında dert diyemem tam olarak görüşlere ihtiyacım var.
sevgilimle 4yıldır beraberim ve 3yıldır da beraber yaşıyoruz. 3yıldır yakın arkadaşım ise bu sene maddi sıkıntısı yüzünden bizim yanımıza gelmek istediğini söyledi. ilk başta olur tabi neden olmasın diye düşündüm ve bunu da ona söyledim. sevgilim de benim için fark etmez dedi zaten. arkadaşım hala kesin bir karar vermedi. ama benim aklıma resmen şeytan girdi! biz sevgilimle kaç kez onda kaldık oda bizde aynı şekilde, haklarını yiyemem asla ikisininde birbirine yanlış bir hareketlerini görmedim bugüne kadar. ama ne bileyim yine de bazen böyle huzursuz oluyorum. nihayetinde geçici olarak 1hafta beraber kalmak başka sürekli aynı evde yaşamak başka... ilk başta yaparız diyordum ama şimdi diyorum ya aklıma resmen şeytan girdi ve ya arkadaşım sevgilimden hoşlanırlarsa diyorum :KK50: yani bizim ilişkimiz ciddi seneye nişan düşünüyoruz zaten ailelerde biliyor beraber yaşadığımızı ve ben sevgilime ciddi anlamda güveniyorum (evet biliyorum kimseye aldatmak konusunda güvenmemek lazım hatta kendimize bile; ama beni ne kadar sevdiğini görüyorum)
bu tedirginliklerimi sevgilime söyledim bugün. oda bana iyice kafayı sıyırdığımı söyledi :) arkadaşımı kardeşi olarak gördüğünü kaldı ki arkadaşımın da beni çok sevdiğini ve asla böyle bir durum olamayacağını söyledi. kısaca hüsnü kuruntu yapıyorsun dedi diyeyim ben siz anlayın.
annemle de konuştuğum da kaybetme korkumun fazla olduğunu o yüzden böyle yaptığımı söyledi. bir de şunu ekledi: seneye nişan olacakken, mezun olmasına rağmen seni yalnız bırakmamak adına okuduğun şehir de iş bulmuşken böyle bir şeyi asla yapmaz. dedi
çok uzun yazdım farkındayım :) ama cidden merak ediyorum hakikaten annemin ve sevgilimin dediği gibi yersiz kuruntu mu yapıyorum?

bak arkadaşım öyle tuhaf ilişkiler duyuyoruz ki gerek televizyonda gerek çevrede. sakın böyle bir hataya düşme. diyelimki senin işin çıktı bir yere gideceksin. ikisini yalnızmı bırakacaksın evde. erken gelir geç gelir uymaz. sen dinle benim sözümü. sevgilinde adam olsun sana adam gibi demesi lazım bizim huzurumuz kaçar gelmesin diye. kendine eğlence arıyor olmasın. Allah korusun.

Olmayanı sevgilinizin aklına sokmuş olabilirsiniz
Güven olmaz bu devirde kimseye
Sen eşeğini sağlam kazığa bağla
Hiç kendine dert edinme
Arkadaşınıza uygun bir dille kalamayacağını söyleyin

sevgilisinin cevabıda tuhaf sen iyice sıyırdın gibi. uzak tutsun birbirinden bence.

düşünceleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. genel de herkes kalkışma demiş. bende çok fena ikilemde kaldım. eğer gelme dersem gideceği başka bi yer yok. yurt falan diyebilirsiniz ama yurtlar okuduğumuz şehirde neredeyse evden daha pahalı. tek seçenek devlet yurdu olarak kalıyor. orada da yapamaz zaten son sınıf olduk uzatsın istemem. sanki kuruntu yapıyormuşum gibi geliyor. zor bir zamanda sanki dostuma arkamı dönüyormuşum gibi olacak.
özel zamanlardan söz etmişsiniz haklı olarak. sevgilim zaten akşam 7de döner işten hatta bazen daha geç izin günü de sadece pazar o günüde genelde dışarda gezerek geçiririz. arkadaşımda öyle öküz bir kız değildir yani sürekli dibimizde olsun :) ama kuruntularım da haklı mıyım düşüncesi tüm cevaplarınıza rağmen hala aklımda :KK50:

ben evime bir gece bile yatılı misafir olarak almıyorum arkadaşlarımı. sebebi wc gittiklerinde bile karşılaşmasınlar. sen bence çok saçmalamışsın.

Aslaa izin vermem kalmasına

Tamam sonuçta aldatacağı varsa her yerde yapar bunu ama aynı evde yaşamak çok farklı

Şuan aklıma şöyle bi senaryo geldi :) Sen ve sevgilin evde yok diyelim, sadece arkadaşın evde. Sonra eve sevgilin geliyor çat diye... Arkadaşında o anda banyodan filan çıkarken (üstünde iç çamaşırlarıyla filan) sevgilinle karşı karşıya gelse...:KK53: amanınnnnn yok bacım sen müsaade etme sakın... :KK19:

okurken bile sinirlerim gerildi. Aman Allahım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ıyyyyy düşünsene birlikte tv isliyolar !!!
yemek falan yiyolar..
e illa o evde ikisi birlikte kalacak..!
arkadası yarı yolda bırkmak istemiyorsn anlıyorum ama bu üni ortamları hep cıkar üzerne kurulu
böyle bi durum senin için olsa o seni eve alabilcekmiydi ?
meraktaym suan :26:

dikkat etsinde arkadaşı yarı yolda bırakmasın arkadaşımızı :KK45::KK45::KK45:

ya aslında çok kıskanç biri olmamakla beraber her kişi için bunu düşünebilirim :)
burası haricinde sevgilimi ve arkadaşımı tanıyan bir çok kişiye sordum bunu hepsinin de verdiği ortak cevap saçmaladığım yönünde oldu. gerek sevgilim gerekse arkadaşımın bunu asla yapmayacaklarını bir kere mizaçlarına ters olduğunu belirttiler. ama işte insan evladı diyo insan:)

sen kız arkadaşınadamı sordun yaparmısın diye

güvenmek apayrı bırsey ,kız arkadasınınız sızle bırlıkte yasaması apayrı .onu da yıllardır tanıyabılırsın ama bu o'na sevgılınle evını acabıleceksınız anlamına gelmez .ayrıca o'na hayır desen de kırılacagnı sanmıyorum.bır hafta kalmaktan bahsetmıyorsunuz ne kadar kalıcagı bıle bellı degıl .ben derım kı hıc basınıza boyle bır dert almayın .bostan yere huzurunuzu da bozmayın .ınsan oglu cıg sut emmıs bu kadar da ıyı nıyetlı olmayalım hele kı su cagda.kız arkadasına dersın ;canım kusura bakma ben kal dedım ama erkek arkadasım onaylamadı dıyıp erkek arkadasına yukle :KK1: ayrıca sızın yaptıgınız en buyuk hata,erkek arkadasınıza bu kuskularınızdan bahsetmıs olmanız .aklında yoksa bıle aklına soktunuz .o yuzden hıc rıske gırme .

erkek arkadaşı gerçekten seviyorsa zaten üzerine alacaktır bu sorumluluğu. ama sevmiyorsa beni karıştırma gelsin şeklinde cevaplar verecektir. kendine heyecan eğlence arayan bir adam olabilir. bu zamanda babana güvenme diyorlar arkadaşım

ya arkadaşlar şu aklına sokmuşsun olayını ben anlamıyorum. yani adamın yapacağı varsa ben aklına soksam da yapar sokmasam da! kaldı ki bu kuşkularımdan sevgilime bahsetmemi yadırgayanlar var özel mesaj atmışlar; ben şunu anlayamıyorum eğer 4yıllık sevgilimle bunları konuşamayacaksam kimle konuşucam?! yani nihayetinde kuşkularımı söyledim diye beni aldatacaksa zaten saçmasapan bir ilişki içinde değil miyimdir?
bahaneyi sevgiline at diyenler var bende düşündüm ama zaten bu ev mevzusunu daha sonra konuşurken sevgilimde yanımızdaydı ve kendisi için sorun olmayacağını zaten haftanın 1günü evde kaldığını kararı bana bıraktığını söyledi. dolayısıyla bu seçenekte elenmiş oldu...
herkes yapma böyle bir şey diyor; çok mu safım insanlara mı fazla güveniyorum bilmiyorum. sevgilimi ve arkadaşımı tanıyan herkes ne arkadaşımın ne de sevgilimin böyle bir girişimlerinin dahi olmayacağını söylüyor... sizde kesinlikle olmaz diyorsunuz kafam iyice allak bullak oldu :KK50:

arkadaşına şöyle de. senin yanında hayır diyemedi. sonrasında bu konuda kendisiyle tartıştık. kusura bakma arkadaşım de. isterse küssün.

kesinlikle kabul etme canım. gerekirse o kıza maddi olarak da yardımcı olun ama aynı evde olmaz. erkekler kadınlardan çok farklıdır dünyanın binbir türlü hali var alkol falan filan. en iyisi uzakta tutmak. arkadaşın seni gerçekten seviyosa sana küsmez

Böyle bi hataya düşme derim... Ne güzel nişanlanıcakmışsınız. Ne gerek var kendi kendini yemeye. Kızı alma eve:93:

sanırım sizde istemiyosunuz aynı evde kalmayı ama arkadaşınıza hayır diyemeyeceğiniz için, kendinizi rahatlatmaya çalışıyosunuz bişey olmaz diye..
yada bana mı öyle geldi bilmiyorum..
arkadaşınıza ve sevgilinize güvenmeniz güzel ama bu durumun güvenle çok alakası yok..
yani bence sevgiliniz bile böyle bi durumda kendine güvenmemeli, çünkü nefis var şeytan var..
yorumların hepsini okudum, senaryolar yazmış arkadaşlar ve ilk bakışta yok canım olmaz daha neler gibi duruyo yazılanlar ama olur mu olur..
daha neler neler olur..
sonuçta iki karşı cins..
aynı evde olmamalı bence..
neler duyuyoruz, çiftlerden bi taraf, diğerinin kardeşiyle bile devam edebiliyo..
düşünün siz gerisini, arkadaş fln hiç olmaz bence..
umarım hepiniz için doğru olan kararı verirsiniz :KK71:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yorumlarınızın her kelimesine can-ı gönülden katılıyorum!
sorunuza gelince maalesef hala net bir cevaba oluşamadım. hatta öyle oldu ki kk hatunları hayır ama ikisinide tanıyan arkadaşlarım evet diyor :)
arkadaşım zaten hala kararını veremedi. ailesi düzenini bozmaması için uğraşıyor haklı olarak maddi açıdan çözüm arıyorlar oda o yüzden hala bana size taşınmak istiyorum cevabın nedir veya taşınmayacağım ailem geçicide olsa bir çözüm buldu diyemedi. bende okul açılmadan kesin bir şey söylemesini istedim.
kk ya uyarsam bu iş olmayacak, aklımı dinlersem olabilir, arkadaşlarımı dinlersem kesin olmalı :) zaten 6ay kadar kalacağından sorun olmaz diye düşünüyorum hala.
beraber yemek yeme, tv izleme gibi şeyler yazılmıştı. bizim sevgilimle olan rutinimiz genelde her şeyi beraber yapmaktır. yani eve geç gideceksem kesinlikle beni bekler, yemeği dışarda yemek istiyorsa sen evde ye demez aç haliyle gelir beni alır öyle yemek yer, tv izlemez ben ders çalıştığım için onun yerine izleyeceği şeyi ntten indirir benimle beraber izler. bende aynı şekildeyim ona karşı. biraz da bu yüzden pek bir sorun olmaz gibi görünüyor.

afedersin ama sen kararını vermişsin ne diye soruyorsun o zaman :KK52::KK52::KK52::KK52:

ya aslında içimi rahatlatan bir konuda onun gösterişli bir hatun olmaması :)
şöyle ki; ben 1.80 boyunda azıcık balık etli saçı gözü kaşı sözü hali tavrı tam olarak sevgilimin istediği gibi biriyim(onun için değişmedim ama sevgilimle tanıştıktan sonra 1ay kadar arkadaştık ve o zaman bana liseden beri tuttuğu günlüğünü okutmuştu ordan biliyorum :)
arkadaşım ise 1.50 boyunda bana göre balık etli ama bir çok arkadaşımıza göre şişman kategorisinde biri. hali tavrı pek bana benzemez. :KK68:

bir laf var bilirmisin. her kadın güzeldir yeterki ışıklar sönük olsun.:KK52::KK52::KK52::KK52:

Bütün yorumları okudum ve strese girdim yazmadan edemiyeceğim. :KK19:

Kesinlikle bir kız ile bir erkek aynı evde olmaz olmaaazz, ayrıca kız arkadaşınıza şüphelenmeniz konusunda size o terbiyesizlik, ayıp olur vs diyen arkadaşlarınızıda kınıyorum kendileri aynı durumda olsa kabul ederlermiydi acaba evlerine. başkasının adına konuşmak kolay hem madem bu kadar tanıyolar arkadaşınızı, güveniyorlar onlar davet etsinler evlerine madem öyle :KK20:

Bence kim ne derse desin ve arkadaşınızda ne düşünürse düşünsün siz bunu umursamayın asla evinize almayın derim çok sakıncalı :KK19:
En küçük birşey gözünüze batar, kimseye güvenmeyin güven meselesini geçtim güven tabiki olacak ama onlarda istemeden bi durum çıkabilir ortaya çok sakıncalı.Temkinli olmak gerek. :KK19:

Benim fikrim bu. :KK19:

ben kabul etmezdim..
diyekim bi sorun oldu sen eve geç gittin sevgilin evde..
e doğal olarak o kızında evi olacak istediği saatte gidip gelebilir..duşa girer istediği gibi giyinir..
sen dışardayken ikisinin evde yalnız olma ihtimalini göz önünde bulundur..
bbenim aklıma herşey gelirdi..yapamazdım..

X