Akraba Sorunsalı Kafam Çok karışık

Gitmezdim,gitmedim de ama o hala pişkince konuşmaya devam etti..Menfaat söz konusu oldu mu bütün düşmanlıklar unutuluyo..böyleleri ikinci bi şansı asla haketmiyo keşke hemen yelkenleri suya indirmeseydin

Düğüne gider bol bol göbek atar takı takmayıp gelirdim. Sonra da sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarımdan da tek tek silerdim sebepsiz yere. E biraz çatlasın, merak etsin dimi nedensiz yere neden böyle yaptığınızı. Yıllarca size çektirmiş etmiş..
İkinci bir konu, evlenmelerine yakın bazı çiftlerde eskiye dönüş olayları çok oluyo. Düğünlerini daha kalabalık görmek yahut takı töreninden sonra gramajı arttırmak istemeleri muhtemel. Şuan size dönüşünü samimi bir yakınlaşma olarak bulmadım yani. Karar elbette sizin ama eklediğine ve sizinle konuştuğunu çok sevinip tekrardan hayal kırıklığı yaşamayın bence. Siz zaten şuan çalıştığı yere girmesine vesile olarak büyük bir iyilik yapmışsınız ki yazıyı okurken inşallah referans olmamıştır dedim. Daha da ötesine lüzum yok. Böyle kötü niyetli insanları çevreden temizlemek gerek =)

yarın bir gün seni kocandan da boşatmayacağını ne biliyosun ki

Bende kuzenlerimle cook iyi vakit gecirirdim fakat yasanan bazi olaylar soğuttu kendilerinden. Küs değilim hayatimda sorun yaratacak kadar da yer vermiyorum. Hele eşimle hic muhabbetini etmiyorum. Zaten farkli sehirlerdeyiz.. düğün meselesi biraz farkli bence. Neden gelmemis sizin düğününüze o kadar mi nedrer etmisti. Ama bende gitmezdim eşimde kkarşı çıkardı

Hak edene hakkını vereceksin .Gitme o düğüne.
Düğün tarihlerinde bir iş veya bir tatil uydurun 3 günşüğüne kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…