Arkadaş ve sevgili ile aynı ev! YARDIM :(

ya arkadaşlar şu aklına sokmuşsun olayını ben anlamıyorum. yani adamın yapacağı varsa ben aklına soksam da yapar sokmasam da! kaldı ki bu kuşkularımdan sevgilime bahsetmemi yadırgayanlar var özel mesaj atmışlar; ben şunu anlayamıyorum eğer 4yıllık sevgilimle bunları konuşamayacaksam kimle konuşucam?! yani nihayetinde kuşkularımı söyledim diye beni aldatacaksa zaten saçmasapan bir ilişki içinde değil miyimdir?
bahaneyi sevgiline at diyenler var bende düşündüm ama zaten bu ev mevzusunu daha sonra konuşurken sevgilimde yanımızdaydı ve kendisi için sorun olmayacağını zaten haftanın 1günü evde kaldığını kararı bana bıraktığını söyledi. dolayısıyla bu seçenekte elenmiş oldu...
herkes yapma böyle bir şey diyor; çok mu safım insanlara mı fazla güveniyorum bilmiyorum. sevgilimi ve arkadaşımı tanıyan herkes ne arkadaşımın ne de sevgilimin böyle bir girişimlerinin dahi olmayacağını söylüyor... sizde kesinlikle olmaz diyorsunuz kafam iyice allak bullak oldu :KK50:

sana ve senin gibi düşünenlere hayret pes doğrusu...

düşüncemde ne var anlamadım ....hayır aynı evde kalıp kalmadığı beni ilgilendirmez ,beni ilgilendirmediği gibi sizide ilgilendirmez...fakat aynı evde kalıyor olmalaları sizin düşündüğünüz anlama gelmiyor...nedir yanı bu art niyet..ben konuyu okuduğumda direk soruna odaklandım ama sizin aklınıza neler gelmiş baksanıza..

bence artık düşünmeyin. siz kabul etmişsiniz. sevgiliniz de benim için sorun değil demiş. ve arkadaşınız da bunu biliyo. yani sevgilim istemiyo falan diyemezsiniz artık. oluruna bırakın. zaten bi terslik varsa da farkedersiniz ve o zaman endişelenirsiniz..

kırılmanı istemiyorum ama biz bu kararı tekrar düşündük ve olmayacagına karar verdik deyin. arkadaşınızda anlar heralde!!

düşüncemde ne var anlamadım ....hayır aynı evde kalıp kalmadığı beni ilgilendirmez ,beni ilgilendirmediği gibi sizide ilgilendirmez...fakat aynı evde kalıyor olmalaları sizin düşündüğünüz anlama gelmiyor...nedir yanı bu art niyet..ben konuyu okuduğumda direk soruna odaklandım ama sizin aklınıza neler gelmiş baksanıza..

herkes herkesi ilgilendirir nedemek ilgilendirmezmiş burayı okuyan küçük yaşta gençlerimiz var bir konu kötü örnek teşkil ediyorsa o beni ve tüm insanları ilgilendirir.bir insanı aynı ev paylaşılarak tanınmaz herşeyin bir usülü vardır.bu benim düşüncem istediğim gibi düşüncelerimi dile getiririm. ayrıca böyle bir konuya nasıl yol göstermemi beklersin ki.neyse toplumda eleştiren de olucaktır,doğru bulanda olucaktır konuyu açan arkadaşlarımızda eleştirye açık olmalı.

herkes herkesi ilgilendirir nedemek ilgilendirmezmiş burayı okuyan küçük yaşta gençlerimiz var bir konu kötü örnek teşkil ediyorsa o beni ve tüm insanları ilgilendirir.bir insanı aynı ev paylaşılarak tanınmaz herşeyin bir usülü vardır.bu benim düşüncem istediğim gibi düşüncelerimi dile getiririm. ayrıca böyle bir konuya nasıl yol göstermemi beklersin ki.neyse toplumda eleştiren de olucaktır,doğru bulanda olucaktır konuyu açan arkadaşlarımızda eleştirye açık olmalı.

ben eleştiriye açığım ama işi hakaret boyutuna getiren (bknz: yetiştirilme tarzıma laf etmeniz) sizsiniz.
herkes herkesi ilgilendirir demişsiniz. kusura bakmayın ama ben bu kadar ilgili biri olduğunuzu düşünmüyorum. olumsuz örnek demişsiniz benim için (öyle değilim ama hadi öyle olduğumu kabul edelim) sokakta uyuşturucu kullanan insanda olumsuz örnek, onlar için bir şeyler yapıyor musunuz? gerçi bu yıkıcı tavrınızla; onların uyuşturucu kullanmasını önlemekten ziyade muhtemelen aforoz ediyorsunuzdur... yada bakireyim ben diyen ama her türlü haltı yiyen insanlarda sizi ilgilendiriyor demek ki onlara da doğru yolu gösteriyor musunuz? hani herkes herkesi ilgilendirirmiş ya bu düşünceye sahipseniz bunlar sizi ilgilendirir o açıdan söylüyorum.
kötü örnek meselesine gelince...nedir kötü örnek? benim her şeyi aileme karşı dürüstçe yaşamam mı kötü örnek? istesem ailemden gizli yurtta kalıyo ayağı çekerek bunu gizlice yapabilirdim. kim ne anlayacaktı o zaman? ama ben dürüst olmayı tercih ettim! başta kendime ve aileme sonra çevremdeki insanlara karşı! ama galiba bunu gizleseydim, sevdiğim adamla gizli gizli görüşüp hayatımda kimse yok deseydim galiba doğru örnek olacaktım o zaman!
bir insan aynı ev paylaşılarak tanınmaz demişsiniz; bu konuda size katılıyorum zaten sevdiğim insanla tanıştığım gün "gel seni bi tanıyım hadi aynı eve çıkalım" demedim. onu yeterince tanıdıktan sonra aynı eve çıktım. bir insanı tanıma usülünüzü de açıklarsanız sevinirim madem sizi ilgilendiriyorum...
şimdi geleyim size söylediklerinizden bağımsız olarak söylemek istediklerime.....bakın hanımefendi ben buraya akıl danışmak için bir konu açtım. sağolsun bir çok arkadaşta cidden yardımcı oldu. buradaki mesele benim doğru yada yanlış yaptığım değildi! ha siz oraya getirdiniz konuyu!
Aynı evde nikahsız yaşamak denince aklınıza ne geliyor sizin? durun ben tahmin edeyim..."beraber kalıyolar e ateşle barut yanyna durmaz kesin sevişirler aa tu kaka o zaman allah bildiği gibi yapsın bunları küçük kardeşlerimiz var kötü örnek oluyorlar" burda benim aklıma 2 şey takılıyor. siz çevrenizdeki çift insanları zannederim ki asla sevişmiyo olarak görüyorsunuz. günlük kiralanan evler, arkadaş evleri, oteller hatta daha da iğrenci park köşeleri! insanlar burada sevişiyolar eğer mevzu sevişmeleri ise. hatta daha da ileri gidip şunu öneriyorum size lütfen sitenin hymen tamiri bölümüne bi göz gezdirin. orada kaç tane beraber yaşamayan insan var ve bu insanlar sizce nerede bir şeyler yaşadılar ki(kendi rızaları olmadan olanları tenzih ediyorum) bu ameliyatı yaptırıyorlar. ha yok mevzu bu değilse; birbirini seven bir kadın ve bir erkeğin aynı evde yaşamasında ne gibi bir sakınca görüyorsunuz?
ikinci nokta ise şu: siz yetiştirdiğiniz veya yetiştirilen ve sizden yaşça küçük insanlara nasıl bu kadar güvensiz olabiliyorsunuz? onların sizden öğrendikleri doğrultusunda doğru veya yanlışı ayırt edemeyeceğine mi inanıyorsunuz? ya kendinize yada yetiştirdiğiniz insana güvenmiyorsunuz ki bu durum her iki şekilde de oldukça tehlikeli.
evet madem istediğimiz gibi düşüncelerimizi söylüyoruz, herkes herkesi ilgilendiriyor ve yazarlar eleştiriye açık olmalı buyrun size cevabım...

40larını geçmiş , her fındığı kırmış, çıplak pozlar vermiş, bi ton adamla beraber olmuş evvelnde ... olarak bilinen ama zengin adamlardan her yolu deneyip zenginleşebilmiş şimdilerde hanımefendi olarak bilinen bi ünlü biri olsaydın

'ama anacım adam bende hoca nikahlaaa', 'ay kız esmer güzeli sevdim bu sefeer ahahaha' diye kameralara gülseydin; ilk gördükleri yerde alkış tutarlardı

ama maalesef değilsin, senden sorumlu olan ailenin haberi olarak sevdiğin insanla berabersin bi ton da laf yersin ailen de yer.

herkes kendi kızından oğlundan sorumlu, kızımız 'ey bunu okuyan genç kızlar hadi sevgililerle evlere müthiş birsey' demiyor ki. sen kendi kızına izin vermezsin izin verenden sana ne.

ben istermiyim? bilmiyorum, ben de erkek arkadaşımın evine çok gittim geldim de aynı evde uzun süre yaşamadık. ama izin vermezdim, izin demeyeyim de onaylamazdım. onaylayana da karışmam bize ne.

genç kızlarımız da örnek olarak Marie Curie i alsın. forumda hiç tanımadığı insanı neden örnek alsın ki yani.

soruya gelirsek,

ben kesinlikle hayır derdim. sırf kıskanmaktan da değil, özel zamanlar var, kız banyodan çıkıcak o havlu düşücek - oyle bi flm vardı eski türk filmi - neyse, olmaz yani. üçünüz de çok samim olsaydınız olurdu da, ı ıh olmaz..

40larını geçmiş , her fındığı kırmış, çıplak pozlar vermiş, bi ton adamla beraber olmuş evvelnde ... olarak bilinen ama zengin adamlardan her yolu deneyip zenginleşebilmiş şimdilerde hanımefendi olarak bilinen bi ünlü biri olsaydın

'ama anacım adam bende hoca nikahlaaa', 'ay kız esmer güzeli sevdim bu sefeer ahahaha' diye kameralara gülseydin; ilk gördükleri yerde alkış tutarlardı

ama maalesef değilsin, senden sorumlu olan ailenin haberi olarak sevdiğin insanla berabersin bi ton da laf yersin ailen de yer.

herkes kendi kızından oğlundan sorumlu, kızımız 'ey bunu okuyan genç kızlar hadi sevgililerle evlere müthiş birsey' demiyor ki. sen kendi kızına izin vermezsin izin verenden sana ne.

ben istermiyim? bilmiyorum, ben de erkek arkadaşımın evine çok gittim geldim de aynı evde uzun süre yaşamadık. ama izin vermezdim, izin demeyeyim de onaylamazdım. onaylayana da karışmam bize ne.

genç kızlarımız da örnek olarak Marie Curie i alsın. forumda hiç tanımadığı insanı neden örnek alsın ki yani.

soruya gelirsek,

ben kesinlikle hayır derdim. sırf kıskanmaktan da değil, özel zamanlar var, kız banyodan çıkıcak o havlu düşücek - oyle bi flm vardı eski türk filmi - neyse, olmaz yani. üçünüz de çok samim olsaydınız olurdu da, ı ıh olmaz..

söz konusu laf yer teriminiz eleştirilir manasında sanırım. evet dediğiniz de haklısınız ama mevzu zaten burada başlamıyor mu? bu sorumluluğu alabilmekte değil mi tüm mevzu? ünlü olunca kadına bak helal olsun- sıradan insan yapınca kötü örnek evlatlarımızı koruyalım. eleştiri elbette olacak. eğer bana eleştirisini yapan hanım yaşça benden büyükse veya yaşıtımsa bana bunu neden tercih ettiğimi evlenmeden beraber yaşamanın benim için ne gibi sakıncalar doğurabileceğini söyleseydi art niyetli davranmadığını hatta hiç tanımadığı bir insanın iyiliğini düşündüğünü bile söyleyebilirdim. ama şu durumda iyi niyetli olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum!

senin konunu okuyunca dedimki şimdi saldıracaklar aa evlenmeden aynı evde mi yaşıyorsunuz vs. diye yani benim için kk'da bu yorumlar hiç şaşırtıcı olmadı... bu aynı evde yaşama olayına niye böyle bakıyor insanlar anlamıyorum ben bir öğrenci apartmanında yaşıyorum benim alt katımdaki kız sevgilisyle çığlık çığlığa sevişiyor aynı evde yaşamıyorlar ama durum bu ve biz bunların sevişme seslerini duyuyoruz:) fakat kızın ailesi onu kız arkadaşıyla aynı evde kalıyor biliyor bir de kadın ben sevgilimle apartmana girerken ters ters bakmıştı bize:KK1:evet dediğin gbi insanlar heryerde sevişiyorlar otelde parkta arabada bu eleştiren hanımefendiyi madem hepsi ilgilendiriyor teftişe çıksın arabada sevişenlerin camını tıklatsın noluyo ayrılın falan desin otelleri şikayet etsin polisle baskın yapsınlar tenha piknik alanlarını ve parkları gezsin uygunsuz vaziyette olanları ayırsın olur mu?evlenmeden önce sevişmek ülkemizde tabu olduğu için bir sürü insan vajinismus, kızlık zarı tamiri diye doktora koşuyor.yutdışında insanların vajinismus diye bir şeyden haberleri bile yok.hep bu saçma sapan düşünce yapıları yüzünden...neyse konuyu dağıtmayayım asıl sorunun konusunda bir sonuca ulaştın mı?

laf yerden kastım aynen burda olduğu gibi üzülürsün. aileni ve seni tanımayan insanlardan az önceki gibi yorumlar alırsın ama mesela sabah bilmemne kanalında bilmemne kadınının yeni sevgilisinin aldığı arabayı görünce 'bak aferim kıza işini nasıl biliyor' derler. boyle demeselerde kızı arayıp bulup da senin ailen de nebiçimmiş diyip üzmezler yani dediğim o.

benim de alt komşum sağolsun habire bendeydi. en son evden çıkarken annemle eşyaları topluyoruz, erkek arkadaşım arabayı getirdi eşya taşımaya ardım etmek için, elinde koliler aşağı inerken 'zaten sizin nasıl insanlar olduğunuz belli, eve adam atıosun, bi de adam yerleşior senin evine' dedi. eve adam attığım yok, annem erkek arkadaşımı bilir, evlenicez biz kazık kadarız e be kadın! kendisinin kızı parklarda alalade sevgilisyle bilmemne eder, haberi yok ruhu duymaz. annem de defterini dürdü onun bi güzel.
amaan boşver zaten bu mevzuya ben zamanında çok sıkıldım üzüldüm şimdi bu topicde görünce gene bi aklıma geldi.

benim kzıım olursa ve 23 yaşına gelirse ben onaylamam dememin nedeni de, adam milleti belli, kız üzülür sonra diye onaylamam. elalem ne der diye değil. bir de aynı evde her dakika aynı olunca o ilişki monotonlaşır, adam senin her an yanında olduğunu bildiği için özeni azalır gibi geliyor bana. yani bir gün sevgilimle aynı evde yaşıcaz sabah kalktığımda onunla uyanıcam gibi bi heyecanı olmalı, bu heyecanla da daha özenli olur gibi sanki.

bir de diğer açtığın başlığı da okudum erkek arkadaşımla problemim var diye, o da pekiştirdi zaten evvelki yorumumu, eğer cidden arkadaşından emin değilsen hiiiç beraber yaşayalım diye düşünme. erkek tarafına zaten güven olmaz da, en azından arkadaş tarafı sağlam olsun. :KK54:

senin konunu okuyunca dedimki şimdi saldıracaklar aa evlenmeden aynı evde mi yaşıyorsunuz vs. diye yani benim için kk'da bu yorumlar hiç şaşırtıcı olmadı... bu aynı evde yaşama olayına niye böyle bakıyor insanlar anlamıyorum ben bir öğrenci apartmanında yaşıyorum benim alt katımdaki kız sevgilisyle çığlık çığlığa sevişiyor aynı evde yaşamıyorlar ama durum bu ve biz bunların sevişme seslerini duyuyoruz:) fakat kızın ailesi onu kız arkadaşıyla aynı evde kalıyor biliyor bir de kadın ben sevgilimle apartmana girerken ters ters bakmıştı bize:KK1:evet dediğin gbi insanlar heryerde sevişiyorlar otelde parkta arabada bu eleştiren hanımefendiyi madem hepsi ilgilendiriyor teftişe çıksın arabada sevişenlerin camını tıklatsın noluyo ayrılın falan desin otelleri şikayet etsin polisle baskın yapsınlar tenha piknik alanlarını ve parkları gezsin uygunsuz vaziyette olanları ayırsın olur mu?evlenmeden önce sevişmek ülkemizde tabu olduğu için bir sürü insan vajinismus, kızlık zarı tamiri diye doktora koşuyor.yutdışında insanların vajinismus diye bir şeyden haberleri bile yok.hep bu saçma sapan düşünce yapıları yüzünden...neyse konuyu dağıtmayayım asıl sorunun konusunda bir sonuca ulaştın mı?

yorumlarınızın her kelimesine can-ı gönülden katılıyorum!
sorunuza gelince maalesef hala net bir cevaba oluşamadım. hatta öyle oldu ki kk hatunları hayır ama ikisinide tanıyan arkadaşlarım evet diyor :)
arkadaşım zaten hala kararını veremedi. ailesi düzenini bozmaması için uğraşıyor haklı olarak maddi açıdan çözüm arıyorlar oda o yüzden hala bana size taşınmak istiyorum cevabın nedir veya taşınmayacağım ailem geçicide olsa bir çözüm buldu diyemedi. bende okul açılmadan kesin bir şey söylemesini istedim.
kk ya uyarsam bu iş olmayacak, aklımı dinlersem olabilir, arkadaşlarımı dinlersem kesin olmalı :) zaten 6ay kadar kalacağından sorun olmaz diye düşünüyorum hala.
beraber yemek yeme, tv izleme gibi şeyler yazılmıştı. bizim sevgilimle olan rutinimiz genelde her şeyi beraber yapmaktır. yani eve geç gideceksem kesinlikle beni bekler, yemeği dışarda yemek istiyorsa sen evde ye demez aç haliyle gelir beni alır öyle yemek yer, tv izlemez ben ders çalıştığım için onun yerine izleyeceği şeyi ntten indirir benimle beraber izler. bende aynı şekildeyim ona karşı. biraz da bu yüzden pek bir sorun olmaz gibi görünüyor.

sanırım sizde istemiyosunuz aynı evde kalmayı ama arkadaşınıza hayır diyemeyeceğiniz için, kendinizi rahatlatmaya çalışıyosunuz bişey olmaz diye..
yada bana mı öyle geldi bilmiyorum..
arkadaşınıza ve sevgilinize güvenmeniz güzel ama bu durumun güvenle çok alakası yok..
yani bence sevgiliniz bile böyle bi durumda kendine güvenmemeli, çünkü nefis var şeytan var..
yorumların hepsini okudum, senaryolar yazmış arkadaşlar ve ilk bakışta yok canım olmaz daha neler gibi duruyo yazılanlar ama olur mu olur..
daha neler neler olur..
sonuçta iki karşı cins..
aynı evde olmamalı bence..
neler duyuyoruz, çiftlerden bi taraf, diğerinin kardeşiyle bile devam edebiliyo..
düşünün siz gerisini, arkadaş fln hiç olmaz bence..
umarım hepiniz için doğru olan kararı verirsiniz :KK71:

laf yerden kastım aynen burda olduğu gibi üzülürsün. aileni ve seni tanımayan insanlardan az önceki gibi yorumlar alırsın ama mesela sabah bilmemne kanalında bilmemne kadınının yeni sevgilisinin aldığı arabayı görünce 'bak aferim kıza işini nasıl biliyor' derler. boyle demeselerde kızı arayıp bulup da senin ailen de nebiçimmiş diyip üzmezler yani dediğim o.

benim de alt komşum sağolsun habire bendeydi. en son evden çıkarken annemle eşyaları topluyoruz, erkek arkadaşım arabayı getirdi eşya taşımaya ardım etmek için, elinde koliler aşağı inerken 'zaten sizin nasıl insanlar olduğunuz belli, eve adam atıosun, bi de adam yerleşior senin evine' dedi. eve adam attığım yok, annem erkek arkadaşımı bilir, evlenicez biz kazık kadarız e be kadın! kendisinin kızı parklarda alalade sevgilisyle bilmemne eder, haberi yok ruhu duymaz. annem de defterini dürdü onun bi güzel.
amaan boşver zaten bu mevzuya ben zamanında çok sıkıldım üzüldüm şimdi bu topicde görünce gene bi aklıma geldi.

benim kzıım olursa ve 23 yaşına gelirse ben onaylamam dememin nedeni de, adam milleti belli, kız üzülür sonra diye onaylamam. elalem ne der diye değil. bir de aynı evde her dakika aynı olunca o ilişki monotonlaşır, adam senin her an yanında olduğunu bildiği için özeni azalır gibi geliyor bana. yani bir gün sevgilimle aynı evde yaşıcaz sabah kalktığımda onunla uyanıcam gibi bi heyecanı olmalı, bu heyecanla da daha özenli olur gibi sanki.

bir de diğer açtığın başlığı da okudum erkek arkadaşımla problemim var diye, o da pekiştirdi zaten evvelki yorumumu, eğer cidden arkadaşından emin değilsen hiiiç beraber yaşayalım diye düşünme. erkek tarafına zaten güven olmaz da, en azından arkadaş tarafı sağlam olsun. :KK54:

diğer konu benimde aynısını ona yapmamla halloldu :) o değil de 2 sene olmuş neredeyse o mesele olalı... zaman hızlı geçiyor.
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :KK68:

Yeri gelecek evde sen olmayacaksın, bu iki insan evde yalnız olacak, başbaşa kalacak. İnsanoğlu kapalı bir kutu. Böyle şeyleri, yani iki insan arasında mahremiyeti başkalarına açmamak lazım. İnsanın evi mahremidir. Erkek arkadaşın (müstakbel nişanlın) evde hiç mi atlet şort dolaşmayacak, arkadaşın hiç mi gece vakti geceliğiyle yatağından çıkıp tuvalete gitmeyecek :))) burun buruna gelmemek için kaç göç mü yapacaklar birbirlerinden?? Olmaz öyle şey. Kimse rahat edemez.. Ayrıca kimseye güvenme; ne canım cananım dediğin erkek arkadaşına ne de can kardeşim dediğin kız arkadaşına.. Bu işler hep en olmadık kişilerin arasında olur zaten. Aman dikkat, hayatta hep en kötü senaryoya göre adım atmak lazım :KK66:

yorumlarınızın her kelimesine can-ı gönülden katılıyorum!
sorunuza gelince maalesef hala net bir cevaba oluşamadım. hatta öyle oldu ki kk hatunları hayır ama ikisinide tanıyan arkadaşlarım evet diyor :)
arkadaşım zaten hala kararını veremedi. ailesi düzenini bozmaması için uğraşıyor haklı olarak maddi açıdan çözüm arıyorlar oda o yüzden hala bana size taşınmak istiyorum cevabın nedir veya taşınmayacağım ailem geçicide olsa bir çözüm buldu diyemedi. bende okul açılmadan kesin bir şey söylemesini istedim.
kk ya uyarsam bu iş olmayacak, aklımı dinlersem olabilir, arkadaşlarımı dinlersem kesin olmalı :) zaten 6ay kadar kalacağından sorun olmaz diye düşünüyorum hala.
beraber yemek yeme, tv izleme gibi şeyler yazılmıştı. bizim sevgilimle olan rutinimiz genelde her şeyi beraber yapmaktır. yani eve geç gideceksem kesinlikle beni bekler, yemeği dışarda yemek istiyorsa sen evde ye demez aç haliyle gelir beni alır öyle yemek yer, tv izlemez ben ders çalıştığım için onun yerine izleyeceği şeyi ntten indirir benimle beraber izler. bende aynı şekildeyim ona karşı. biraz da bu yüzden pek bir sorun olmaz gibi görünüyor.
ben daha önce de cevap yazmıştım yine diyorumki sevgilimle en yakın arkadaşımı düşünüyorum %100 olmaz diyemiyorum:)ama sen bir kere olur da demişsin yani vazgeçtim demek bu yüzden arkadaşlığınızın bitmesine sebep olabilir.bana kabul edeceksin gibi geliyor:)en azından gözün üstlerinde olsun dikkatli ol derim ben...bir de arkadaşın gösterişli güzel bir kız mı canım?bu da önemli bir etken bence

Bu tür endişeleri insan neden sevdiğiyle paylaşır hiç aklım almıyor..

İnsanın düşünce biçimi çok farklıdır.Bir yerden duyulan bir söz o aklı allak bullak eder, yön değiştirir kişi farkına varmadan.
........

Bence doğru bir karar değil.

ben daha önce de cevap yazmıştım yine diyorumki sevgilimle en yakın arkadaşımı düşünüyorum %100 olmaz diyemiyorum:)ama sen bir kere olur da demişsin yani vazgeçtim demek bu yüzden arkadaşlığınızın bitmesine sebep olabilir.bana kabul edeceksin gibi geliyor:)en azından gözün üstlerinde olsun dikkatli ol derim ben...bir de arkadaşın gösterişli güzel bir kız mı canım?bu da önemli bir etken bence

ya aslında içimi rahatlatan bir konuda onun gösterişli bir hatun olmaması :)
şöyle ki; ben 1.80 boyunda azıcık balık etli saçı gözü kaşı sözü hali tavrı tam olarak sevgilimin istediği gibi biriyim(onun için değişmedim ama sevgilimle tanıştıktan sonra 1ay kadar arkadaştık ve o zaman bana liseden beri tuttuğu günlüğünü okutmuştu ordan biliyorum :)
arkadaşım ise 1.50 boyunda bana göre balık etli ama bir çok arkadaşımıza göre şişman kategorisinde biri. hali tavrı pek bana benzemez. :KK68:

ya aslında içimi rahatlatan bir konuda onun gösterişli bir hatun olmaması :)
şöyle ki; ben 1.80 boyunda azıcık balık etli saçı gözü kaşı sözü hali tavrı tam olarak sevgilimin istediği gibi biriyim(onun için değişmedim ama sevgilimle tanıştıktan sonra 1ay kadar arkadaştık ve o zaman bana liseden beri tuttuğu günlüğünü okutmuştu ordan biliyorum :)
arkadaşım ise 1.50 boyunda bana göre balık etli ama bir çok arkadaşımıza göre şişman kategorisinde biri. hali tavrı pek bana benzemez. :KK68:

hee o zaman korkma:76:

Bu tür endişeleri insan neden sevdiğiyle paylaşır hiç aklım almıyor..

İnsanın düşünce biçimi çok farklıdır.Bir yerden duyulan bir söz o aklı allak bullak eder, yön değiştirir kişi farkına varmadan.
........

Bence doğru bir karar değil.

bana da önce sevdiceğiyle konuşmadan başkasıyla konuşması anlamsız geliyor açıkçası... yani sevdiğim benim onu aldattığımı yada aldatabileceğimi benden önce başka insanlar ile paylaşsa ve ben bunu onlardan duysam kahrolurum..

canım ben de bu durumun benzerini yaşamıştım.
1 sene aynı evde kaldık. arkadaşımı da nişanlı mı da tanıdığım için ben o şekilde hiç düşünmedim.
ben daha çok rahat olabilir miyiz diye endişelenmiştim.
yine iyi idare ettik ama olmuyor yaa.
zamanla en ufak bir şey bile gözüne batıyor insanın.
biz çok şükür birbirimizi yıpratmadan ayrılmıştık.
bunu başaranlar da vardır mutlaka ama iyi düşünmelisin.

X