merhabalar sevgili hemcinslerim... Ben 3 yıldır ite kalka Bir aşkı yürütmeye çalişan, her türlü fedakarlığı yapan aşkı için türlü mücadelelere göğüs germiş Bi aşk şehidiyim.. Belki de Bu fedakarlıklarım sonumuz oldu.. 5 ocak 2009 dan Beri gecem gündüzüm o oldu.. çook sevdim.. sevildim de.. aileler tanişiyor.. ailesi Beni kızları gibi seviyor.. ama sevdiğim adamın Bitmek Bilmez karamsarlıkları.. hayattan Beklentisinin olmayişi.. eli kolu Bağli Bekleyişi... ve Bu Bekleyiş yüzünden sonu gelmeyen kavgalar... Ben öğretmenim.. atanamamış Binlerce öğretmenden Biriyim.. Bu zorlu süreçte sevdiğim adam her daim yanımda oldu.. stresimi çekti.. ama Bu stresler Bizi öyle yipratti ki.. kavgaların huzursuzlukların sonu gelmez oldu.. Ben öğretmenim diye o da 3 yıl Boyunca Beden eğitimi öğretmenliğine hazırlandı, Ben de öğretmen olmalıyım daha rahat ederiz dedi, velhasıl olmadı.. ama onun için hayatın sonuydu sanki.. Başka hiç Bi işe kalkışmadı.. hayat onun için Bitmiş giBi davrandı.. 3 yıldır evde ve iş Bulayım çalişayım gibi Bi Beklentisi olmadı.. ailesi Baskı yapmaya Başladı.. 27 yaşina geldin artık ve ciddi Bi ilişkin var artık ya askere git ya da iş Bul gidelim şu kızı isteyelim Bi nişan yapalım dediler.. ailesiyle kavga etti.. erken dedi.. en son Ben karşıma alip konuştum.. üzerindeki şu ölü toprağini at, hayata sarıl, ikimiz için yap Bunu dedim.. olmuyor dedi.. istediğim hiç Bişey olmuyor dedi.. peki dedim Biz nereye kadar Böyle gidecez ? hiç mi yuvamızı kurmaya çalişmicaz dedim ve 3 yıllık emeğimin karşiliği olan cümleyi söyledi.. Benim gelecekten Bi Beklentim yok, Ben evlenemem senle ! sonrası ağlamalar, öyle demek istemedim affetler.. ve orda Bitti.. işin tuhaf yanı ise ona ufacık Bi kızgınlık duymadım.. zaten Bi kadin sevdiği adamı hatalarından dolayi affediyosa orda sevgi mevgi Bitmiştir.. kızgınlık nefret sitem.. hepsi Bitti.. affettim onu.. öperek sarılarak ayrıldım ondan.. gittim Bu şehirden... antalyaya aBimin evine gittim.. onla dertleştim Ben anlattım aBim dinledi.. ve 2 ay kaldım orda.. ne o ariyordu ne Ben.. Bi kaç kez konuşmayı denedik, Ben sana layık değilim inşallah düzgün Birini bulur evlenirsin dedi.. Benim tek derdim de evlenmekti ya.. antalyada her gün tek Başima sahile gidiyor saatlerce yüzüyor sahilde kitap okuyor kafamı dağitmaya (Belki de kafam Beni dağitiyordu ) çalişiyordum.. ve Birgün denizin içindeyken B.k gördüm, yanımda Biri " Bu kadar da olmaz ya denizin içine yapmışlar " dedi.. dönüp Baktım kel masmavi gözlü Bi adam.. evet dedim Ben de gördüm ayip gerçekten de.. ordan denizin kirliliğinden falan filan derken sohBete Başladık.. evli misin dedi, değilim dedim yeni çıktım Bi enkazdan.. Ben 2 yıl dayandım dedi, 8 yıldır Bekarım, derken evlilikten ilişkilerden siyasetten işten güçten bilmemneden Baya muhaBBet ettik hava karardı.. Benim gitmem lazım evdekiler merak eder dedim, ne zaman görüşeceğiz dedi, kısmet artık Belki Bigün gene karşilaşiriz dedim.. o dediğin anca filmlerde olur dedi, faceBookta varsan ekleyim konuşuruz dedi, olur dedim, hiç yaptiğim şey değildir, adımı soyadımı söyledim, eve gittim, eklemiş mesaj atmış çok teşekkür ederim diye.. sonra çevrimiçi oldu, numaramı istedi, verdim aradı..ertesi gün tekrar, ertesi gün tekrar.. ertesi gün tekrar.. saatlerce konuşuyoduk.. o anlatiyodu Ben anlatiyodum, sanki kırk yıldır BirBirimizi taniyomuşuz giBiydik.. Bu arada o memleketine antebe dönmüştü.. sonra Bana Ben antalyaya geri geliyorum senle yüz yüze konuşmak istiyorum dedi.. Belki şuanki arkadasliğimiz Bozulacak ama Ben senden etkilendim, gülüşün samimiyetin sıcakliğin Beni çok etkiledi geldğimde görüşür müyüz dedi.. Bak dedim Ben yeni Bitirdim az deil 3 yıllık Bi ilişki.. hazır değilim Bi ilişkiye dedim.. Ben ilişki falan istemiyorum direk evlenmek istiyorum, tanıyalım BirBirimizi anlaşirsak evleniriz dedi.. nasıl olacak falan derken kalktı geldi, görüştük dişarda saBah 9 dan akşam 7 ye kadar.. anlayamadiğim ve anlatamadiğim Bi çekim oldu.. Bişeyler itti Beni ona doğru.. Belki de Benden 12 yaş Büyük olması, Belki de ne istediğini Biliyor olması, Belki de tuttuğunu koparan Bi adam olması, aşık mı oldum, Bilmiyorum, ama 3 yıldır ömrümü adadiğim adamın Bitkinliğinden mutsuzluğundan kendini Birakmişliğindan öyle yorulmuştum ki, Belki de doğru düzgün tanimadiğim Bi adamın Böyle kısa sürede Böyle net olması Böyle sahiplenmek istemesi ilişkisini hoşuma gitmişti.. Bilmiyorum Allaha inancı çok fazla olan Bi insan ve son derece kaderci.. Bunda Bi hayır var dedi hep.. Bizim tanişmamız tesadüf deil Burcu dedi.. B.kta keramet vardir, kısmet derler Bizim orda dedi.. velhasıl.. Biz 3 gün Boyunca dişarda görüştük.. anneme anlattım, tanı dedi.. aBlama anlattım tanı dedi.. en son görüşmemizde olmicak dedim, Başlamadan Bitsin, neden dedi, 3 yıldır süren Bi ilişkiden yeni çıktım, doğru kararlar alamayaBilirim dedim, kafamda Bitirdim ama yeni Bi ilişkiye hazır değilim dedim, Beklerim dedi.. seni zorlamam istemediğin sürece aramam.. ama ille de olmaz dersen yazık edersin Bence Biz çok uyumlu Bi çift oluruz dedi..ve gerçekten de yanında olduğum o 3 gün Boyunca gülmekten karnıma ağrilar girdi.. nargile içip denizi seyrederken marpucu adamın gözüne soktum, adamı kör ediyodum nerdeyse.. üstüne kahve döktüm yaktım Bi taraflarını.. Bu arada annesiyle telefonda konuşturdu.. şuan Ben evime geri döndüm o da kendi memleketinde.. her gün ariyor, konuşuyoruz.. geldikten sonra 3 yıllık sevdiğim dediğim insan son kez görüşmek istedi.. Buz giBiydim.. ona da söyledim.. görüştüğüm Biri var ama niyeti çok ciddi evlenmek istiyor dedim, çok üzüldü.. ne yapsan haklısın Ben seBep oldum Bize sahip çıkamadım Bana son Bi şans ver diyor.. ama Ben doymuşum Be.. yara almışım.. tükenmiş tüketmişim Bütün sevgimi.. şuan sadece teBessümle Bakıyorum anılarıma.. ve şuanki çekime çekimser kalıyorum.. Bu adam adanaya gelecek görüşmek istiyor, niyeti temiz gibi.. Beni çeken Bişey var orası kesin.. yani oyalanmak için veya zaman geçsin diye görüşmüyorum..ciddi ciddi çeken Bişeyler var.. içimden Bi ses Bi şans ver tanı diyor, etrafımdaki herkes özellikle Biten ilişkimi Bilen herkes Bi şans ver görüş diyorlar.. Bu adam çok uzatmak istemiyor.. iyice tanıyalım BirBirimizi senin sınavına yani temmuza kadar düğünümüzü yapalım diyor.. Bişey diyemiyorum.. Bi yanım Birak hayat Bildiği gibi gelsin diyor.. Bi yanım da Burcu kontrol sende olsun diyor.. Bir de siz sevgili hemcinslerime soram dedim.. okuyan gözlerinize sağlık hepinizi öpüyorum.. hepiniz Allaha emanet olun canım hemcinslerimm