yeni Bir sayfa ?

Kötü bi anımda denk geldim konuna.Seni de az çok tanıyorum.
Eski ilişkine dönmüşsün.İnşallah iyi olur bundan sonra.
Yalnız aldığın kararlara,sağlam duruşuna özendim.
Ben hayatım boyunca hiç güçlü olabildiğimi hatırlamıyorum.
Dört buçuk yıllık ilişki bir yıllık nişanlılık sonucunda bugün çok yorulduğumu hissediyorum.
Birini çok sevmek çok yorucu,çok yıpratıcı değil mi?
Canın acıyor,gidiyim diyosun.Yine olmuyor..
Neyse...
Dilerim çok mutlu olursun..

ah be canım eskiye mi döndün bence yine sonu aynı olacak anlattıklarına bakılırsa hem bu adam sana tokat atmamış mıydı ? ne diyim inş. gerçekten düzelmiştir..

ah be canım eskiye mi döndün bence yine sonu aynı olacak anlattıklarına bakılırsa hem bu adam sana tokat atmamış mıydı ? ne diyim inş. gerçekten düzelmiştir..

yok gülüm yoook o eski nişanlımdı. aman allah korusun.. Bana tokat atacak ha Ben de dönecem ? düğüne 1 ay kala attım nişanı.. asla ama asla affetmem öyle Bişeyi.. Bu ondan sonra hayatıma giren kişiydi.. öyle Bir saygısızlığı olmadi.. olsa dönmezdim.. sorun işsizliği sorumsuzluğuydu.. işe girdi şans istedi.. Ben de denemeye karar verdım..

iş konusunda çok ayakta tutmaya çalıstım sureklı umutsuz karamsar hıc calısmamıs senınkıne benzıyor teknıkerlık ıstemıyor ogretmen olmak ıstıyordu olmadı kpss ye hazılan dedım gıttım kıtaplarını aldım hazılarndı kazandı atandı da bır ay oluyor claısmaya basladı (bu arada bende daha yenı dersaneye basladım) annesı babası ayrıydı babası bunları yıllar once terketmıs ama kadın bı turlu uzerınden atamıyor gıdıp bulacam onu hesap soracam dıyor kadın bıde sıddet gormus sorumlulukta var tabı benımkısınde ama caba yok herzaman destek olmaya calısstım okulu olsun guzel hayatı olsun bızımkılerle tanısmak ıstedı tanısma bosver sımdılıkustune gelırler evlılık ıcın olunca tanısırlar dedım dınlemedı ayrı sehırlerdeyız bız bu arada bızımkıler bıraz ustune gıttı ama son derecede ıyı davrandılar sonra bı kac gun sonra atandıgı yere evraklarını teslım ettı benı yanına cagırdı gıttım cokta guzel gectı ellerımı tutyodu benı cok sevdıgınden vs vs o kadar guzel cumleler kuruyodukı agladık beraber bak hersey bıttı artık garantı ısın var paramızı bırıktırırz falan dedım oyle boyle derken benı ugurladı bı kac gun cok guzeldı sonra soguk davranıyodu sebebını soruyorum cevap vermıodu uzerıne cok gıtmek ıstemedım annesıyle ılgılıdır yıne sonrada nette goruselım dedım fılm ızlecem dedı yıne bısey demedım yıne ustune gıtme sıkıntıları vardır dedım aradım bunu nerdesın napıosun dıye netteyım dedı dedım neden haber vermıosun ben ne kadar ozledım senı haber vercektım falan dedı gırdım nete actık kamerayı askım napıosun dedım dedı eskıye aıt ne varsa sılıyorum dedım ne demek o anlamadım bır nevı senıde dıyınce yıgıldım kaldım agladım yalvardım bayramın bırıncı gunu evde herkes vardı ama dınlemedı benı hıc bısey yoktu ılk vazgectıgı ben oldum son sozu annemıde kıskardesımıde alıp gıdıcem dedı bıtırdı terkettı anlıcagın emeklerım elımde kaldı yutkundum odamdan dısarı cıkamadım dedım pısman olur arar dıye ama bır ay oldu aramadı bende bugun hattımı degıstrdım aynı senınkı gıbıydı benzetıorum kusura bakma canım ıste ınsan boyle zamanlarda tavsıye beklıo saglıklı dusunemıyosun o kadar kırgınımkı ve 5 yıldan sonra bızımkılerle tanıstı dıyemedımde ayrıldı benden dıe kımse bılmıyor soyleyemıyorumda cunku dogu kulturune sagıpler ne yapayım onerın nedır yasadıklarımız benzer oldugu ıcın senden yardım ıstıyorum?

canım çok üzüldüm ya.. öyle Bi anda hem de hersey tam yoluna girmişken.. istersen yeni konu aç Bak yukarda sol tarafta yenı mesaj yazıyor ya.. anlat orda içini dök.. daha iyi içini döker daha iyi kararlar alırsın.. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar da yardımcı olur.. ama Bana kalırsa Bu durumun altında Başka Bi neden var.. mutlaka var.öyle Birden değişmesi normal değil..

Kötü bi anımda denk geldim konuna.Seni de az çok tanıyorum.
Eski ilişkine dönmüşsün.İnşallah iyi olur bundan sonra.
Yalnız aldığın kararlara,sağlam duruşuna özendim.
Ben hayatım boyunca hiç güçlü olabildiğimi hatırlamıyorum.
Dört buçuk yıllık ilişki bir yıllık nişanlılık sonucunda bugün çok yorulduğumu hissediyorum.
Birini çok sevmek çok yorucu,çok yıpratıcı değil mi?
Canın acıyor,gidiyim diyosun.Yine olmuyor..
Neyse...
Dilerim çok mutlu olursun..

şu an öyle hissediyorsun ya .. Bişeyler değişecek işte.. Bu hisler Bunun sinyali.. Bırak kendini.. içinden ne geliyorsa onu yap .. Ben de Bu kararları almadan önce aynen Böyle düşünüyor ve ne kadar güçsüz olduğumu hissediyordum.. işte ne oldysa ondan sonra oldu.. aldım Biletimi çektim gittim.. içindeki sese kulak ver.. ve en önemlisi kendini çok ama çooook sev.. inan hersey o zaman değişecek..

merhabalar sevgili hemcinslerim... Ben 3 yıldır ite kalka Bir aşkı yürütmeye çalişan, her türlü fedakarlığı yapan aşkı için türlü mücadelelere göğüs germiş Bi aşk şehidiyim.. Belki de Bu fedakarlıklarım sonumuz oldu.. 5 ocak 2009 dan Beri gecem gündüzüm o oldu.. çook sevdim.. sevildim de.. aileler tanişiyor.. ailesi Beni kızları gibi seviyor.. ama sevdiğim adamın Bitmek Bilmez karamsarlıkları.. hayattan Beklentisinin olmayişi.. eli kolu Bağli Bekleyişi... ve Bu Bekleyiş yüzünden sonu gelmeyen kavgalar... Ben öğretmenim.. atanamamış Binlerce öğretmenden Biriyim.. Bu zorlu süreçte sevdiğim adam her daim yanımda oldu.. stresimi çekti.. ama Bu stresler Bizi öyle yipratti ki.. kavgaların huzursuzlukların sonu gelmez oldu.. Ben öğretmenim diye o da 3 yıl Boyunca Beden eğitimi öğretmenliğine hazırlandı, Ben de öğretmen olmalıyım daha rahat ederiz dedi, velhasıl olmadı.. ama onun için hayatın sonuydu sanki.. Başka hiç Bi işe kalkışmadı.. hayat onun için Bitmiş giBi davrandı.. 3 yıldır evde ve iş Bulayım çalişayım gibi Bi Beklentisi olmadı.. ailesi Baskı yapmaya Başladı.. 27 yaşina geldin artık ve ciddi Bi ilişkin var artık ya askere git ya da iş Bul gidelim şu kızı isteyelim Bi nişan yapalım dediler.. ailesiyle kavga etti.. erken dedi.. en son Ben karşıma alip konuştum.. üzerindeki şu ölü toprağini at, hayata sarıl, ikimiz için yap Bunu dedim.. olmuyor dedi.. istediğim hiç Bişey olmuyor dedi.. peki dedim Biz nereye kadar Böyle gidecez ? hiç mi yuvamızı kurmaya çalişmicaz dedim ve 3 yıllık emeğimin karşiliği olan cümleyi söyledi.. Benim gelecekten Bi Beklentim yok, Ben evlenemem senle ! sonrası ağlamalar, öyle demek istemedim affetler.. ve orda Bitti.. işin tuhaf yanı ise ona ufacık Bi kızgınlık duymadım.. zaten Bi kadin sevdiği adamı hatalarından dolayi affediyosa orda sevgi mevgi Bitmiştir.. kızgınlık nefret sitem.. hepsi Bitti.. affettim onu.. öperek sarılarak ayrıldım ondan.. gittim Bu şehirden... antalyaya aBimin evine gittim.. onla dertleştim Ben anlattım aBim dinledi.. ve 2 ay kaldım orda.. ne o ariyordu ne Ben.. Bi kaç kez konuşmayı denedik, Ben sana layık değilim inşallah düzgün Birini bulur evlenirsin dedi.. Benim tek derdim de evlenmekti ya.. antalyada her gün tek Başima sahile gidiyor saatlerce yüzüyor sahilde kitap okuyor kafamı dağitmaya (Belki de kafam Beni dağitiyordu ) çalişiyordum.. ve Birgün denizin içindeyken B.k gördüm, yanımda Biri " Bu kadar da olmaz ya denizin içine yapmışlar " dedi.. dönüp Baktım kel masmavi gözlü Bi adam.. evet dedim Ben de gördüm ayip gerçekten de.. ordan denizin kirliliğinden falan filan derken sohBete Başladık.. evli misin dedi, değilim dedim yeni çıktım Bi enkazdan.. Ben 2 yıl dayandım dedi, 8 yıldır Bekarım, derken evlilikten ilişkilerden siyasetten işten güçten bilmemneden Baya muhaBBet ettik hava karardı.. Benim gitmem lazım evdekiler merak eder dedim, ne zaman görüşeceğiz dedi, kısmet artık Belki Bigün gene karşilaşiriz dedim.. o dediğin anca filmlerde olur dedi, faceBookta varsan ekleyim konuşuruz dedi, olur dedim, hiç yaptiğim şey değildir, adımı soyadımı söyledim, eve gittim, eklemiş mesaj atmış çok teşekkür ederim diye.. sonra çevrimiçi oldu, numaramı istedi, verdim aradı..ertesi gün tekrar, ertesi gün tekrar.. ertesi gün tekrar.. saatlerce konuşuyoduk.. o anlatiyodu Ben anlatiyodum, sanki kırk yıldır BirBirimizi taniyomuşuz giBiydik.. Bu arada o memleketine antebe dönmüştü.. sonra Bana Ben antalyaya geri geliyorum senle yüz yüze konuşmak istiyorum dedi.. Belki şuanki arkadasliğimiz Bozulacak ama Ben senden etkilendim, gülüşün samimiyetin sıcakliğin Beni çok etkiledi geldğimde görüşür müyüz dedi.. Bak dedim Ben yeni Bitirdim az deil 3 yıllık Bi ilişki.. hazır değilim Bi ilişkiye dedim.. Ben ilişki falan istemiyorum direk evlenmek istiyorum, tanıyalım BirBirimizi anlaşirsak evleniriz dedi.. nasıl olacak falan derken kalktı geldi, görüştük dişarda saBah 9 dan akşam 7 ye kadar.. anlayamadiğim ve anlatamadiğim Bi çekim oldu.. Bişeyler itti Beni ona doğru.. Belki de Benden 12 yaş Büyük olması, Belki de ne istediğini Biliyor olması, Belki de tuttuğunu koparan Bi adam olması, aşık mı oldum, Bilmiyorum, ama 3 yıldır ömrümü adadiğim adamın Bitkinliğinden mutsuzluğundan kendini Birakmişliğindan öyle yorulmuştum ki, Belki de doğru düzgün tanimadiğim Bi adamın Böyle kısa sürede Böyle net olması Böyle sahiplenmek istemesi ilişkisini hoşuma gitmişti.. Bilmiyorum Allaha inancı çok fazla olan Bi insan ve son derece kaderci.. Bunda Bi hayır var dedi hep.. Bizim tanişmamız tesadüf deil Burcu dedi.. B.kta keramet vardir, kısmet derler Bizim orda dedi.. velhasıl.. Biz 3 gün Boyunca dişarda görüştük.. anneme anlattım, tanı dedi.. aBlama anlattım tanı dedi.. en son görüşmemizde olmicak dedim, Başlamadan Bitsin, neden dedi, 3 yıldır süren Bi ilişkiden yeni çıktım, doğru kararlar alamayaBilirim dedim, kafamda Bitirdim ama yeni Bi ilişkiye hazır değilim dedim, Beklerim dedi.. seni zorlamam istemediğin sürece aramam.. ama ille de olmaz dersen yazık edersin Bence Biz çok uyumlu Bi çift oluruz dedi..ve gerçekten de yanında olduğum o 3 gün Boyunca gülmekten karnıma ağrilar girdi.. nargile içip denizi seyrederken marpucu adamın gözüne soktum, adamı kör ediyodum nerdeyse.. üstüne kahve döktüm yaktım Bi taraflarını.. Bu arada annesiyle telefonda konuşturdu.. şuan Ben evime geri döndüm o da kendi memleketinde.. her gün ariyor, konuşuyoruz.. geldikten sonra 3 yıllık sevdiğim dediğim insan son kez görüşmek istedi.. Buz giBiydim.. ona da söyledim.. görüştüğüm Biri var ama niyeti çok ciddi evlenmek istiyor dedim, çok üzüldü.. ne yapsan haklısın Ben seBep oldum Bize sahip çıkamadım Bana son Bi şans ver diyor.. ama Ben doymuşum Be.. yara almışım.. tükenmiş tüketmişim Bütün sevgimi.. şuan sadece teBessümle Bakıyorum anılarıma.. ve şuanki çekime çekimser kalıyorum.. Bu adam adanaya gelecek görüşmek istiyor, niyeti temiz gibi.. Beni çeken Bişey var orası kesin.. yani oyalanmak için veya zaman geçsin diye görüşmüyorum..ciddi ciddi çeken Bişeyler var.. içimden Bi ses Bi şans ver tanı diyor, etrafımdaki herkes özellikle Biten ilişkimi Bilen herkes Bi şans ver görüş diyorlar.. Bu adam çok uzatmak istemiyor.. iyice tanıyalım BirBirimizi senin sınavına yani temmuza kadar düğünümüzü yapalım diyor.. Bişey diyemiyorum.. Bi yanım Birak hayat Bildiği gibi gelsin diyor.. Bi yanım da Burcu kontrol sende olsun diyor.. Bir de siz sevgili hemcinslerime soram dedim.. okuyan gözlerinize sağlık hepinizi öpüyorum.. hepiniz Allaha emanet olun canım hemcinslerimm

3 yıllık ilişki sonucunda seninle evlenmek istemiyorum demesi çok acı olmuş.Resmen seni ortada bırakmış.Bu hiç etik olmayan bir davranış.Sevgi fedakarlık ister mücadele ister.Öyle ilk görülen zorlukta pes edilmez.Mücadele son damla kana kadardır.Ama bence sen de biraz beklemelisin.Çünkü olumsuz bir olaydan dolayı ayrılık olmamış.Çocuğun büyük bir suçu yok ama yarı yolda bırakacak yapıda sanırım.Yine de biraz bekle gün doğmadan neler doğar
Sevgilerimle

3 yıllık ilişki sonucunda seninle evlenmek istemiyorum demesi çok acı olmuş.Resmen seni ortada bırakmış.Bu hiç etik olmayan bir davranış.Sevgi fedakarlık ister mücadele ister.Öyle ilk görülen zorlukta pes edilmez.Mücadele son damla kana kadardır.Ama bence sen de biraz beklemelisin.Çünkü olumsuz bir olaydan dolayı ayrılık olmamış.Çocuğun büyük bir suçu yok ama yarı yolda bırakacak yapıda sanırım.Yine de biraz bekle gün doğmadan neler doğar
Sevgilerimle

3 ay ayrı kaldkıktan sonra devam etme kararı aldık canım.. işe girdi.. herşey için çok pişman oldu. işsizlik parasızlk stres onu Böyle karamsar hale getirmişti. şuan 180 derece değişti.. umarım aldiğim karardan pişman etmez Beni.. 2012 Başlarında nişan yapmayı düşünüyoruz.. umarım ennnn hayırlısı olur

yok gülüm yoook o eski nişanlımdı. aman allah korusun.. Bana tokat atacak ha Ben de dönecem ? düğüne 1 ay kala attım nişanı.. asla ama asla affetmem öyle Bişeyi.. Bu ondan sonra hayatıma giren kişiydi.. öyle Bir saygısızlığı olmadi.. olsa dönmezdim.. sorun işsizliği sorumsuzluğuydu.. işe girdi şans istedi.. Ben de denemeye karar verdım..

hıı pardon o zaman canım ben diğeriyle karıştırmışım :) dediğin gibi işsizlik sorunu çözüldüyse çok güzel o zaman mutluluklar :)

canım çok üzüldüm ya.. öyle Bi anda hem de hersey tam yoluna girmişken.. istersen yeni konu aç Bak yukarda sol tarafta yenı mesaj yazıyor ya.. anlat orda içini dök.. daha iyi içini döker daha iyi kararlar alırsın.. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar da yardımcı olur.. ama Bana kalırsa Bu durumun altında Başka Bi neden var.. mutlaka var.öyle Birden değişmesi normal değil..

konuyu aslında actım ama pek bısey cıkmadı yol gosteren fıkır veren ınsan boyle anlarda cok caresız oluyor sınavada kendımı veremıyorum nasıl da o askı öldürdü içimde nasıl sevıyodum nasıl asıktım oysakı ona cok yorulmusum zaten onunda bı cabası olmadı bır ay bekledım kendıme yalan soyleyemem sonra oturup dusundum ıstemedı benı

suan ki durumu merak ettim :) Merakli periii :)

Yorumlardan okudugum kadariyla 2012de nisan demisin? Affedebildin mi sevgilini? Antepli noldu antepli :)

Sevgiler...

iyi oldu peri konumu horttlattığın. yeni konu açmayı düşünüyordum burdan devam edeyim.. vallahi hep derdim ki insanlar her zaman 2. bi şansı hak eder falan ama yok.. onca yalvarmalar vaatler sadece 4-5 ay sürdü.. nişan da yapıldı.. daha beter oldu.. en sonunda da yalanını yakaladım.. hemen bütün iletişimi kestim geçen seneki gibi adanadan uzaklaştım gittim yaylaya anneannemın yanında kafa dinledim.. dün geldim.. 10 gündür görüşmüyoruz. ben bitti diye geziniyorum ortalıkta.. sanırım onda da bitti.. arayıp sormaktan vazgeçti.. bu arada antepli adam baskasıyla evlendi allah mutlu mesut etsin onla hiç olmazdı zaten.. ve burcu bu defa gene evde kaldı =)

iyi oldu peri konumu horttlattığın. yeni konu açmayı düşünüyordum burdan devam edeyim.. vallahi hep derdim ki insanlar her zaman 2. bi şansı hak eder falan ama yok.. onca yalvarmalar vaatler sadece 4-5 ay sürdü.. nişan da yapıldı.. daha beter oldu.. en sonunda da yalanını yakaladım.. hemen bütün iletişimi kestim geçen seneki gibi adanadan uzaklaştım gittim yaylaya anneannemın yanında kafa dinledim.. dün geldim.. 10 gündür görüşmüyoruz. ben bitti diye geziniyorum ortalıkta.. sanırım onda da bitti.. arayıp sormaktan vazgeçti.. bu arada antepli adam baskasıyla evlendi allah mutlu mesut etsin onla hiç olmazdı zaten.. ve burcu bu defa gene evde kaldı =)

üzerinden bayağ zaman geçtikten sonra okudum konuyu, hayırlısı böyleymiş demek ama sonucunda o nişanlının bu halini görmüş olman ve vazgeçmene sevindim..

burcu evde kalmaz diyim o zaman :) senin gibi aklı başında, mantıklı, ne istediğini bilen birinin karşısına allah inşallah tam istediğin gibi bir adam çıkarır :)

üzerinden bayağ zaman geçtikten sonra okudum konuyu, hayırlısı böyleymiş demek ama sonucunda o nişanlının bu halini görmüş olman ve vazgeçmene sevindim..

burcu evde kalmaz diyim o zaman :) senin gibi aklı başında, mantıklı, ne istediğini bilen birinin karşısına allah inşallah tam istediğin gibi bir adam çıkarır :)

Çok teşekkür ederim canım.. =) Burcu hatalarını tekrar edip durmasa çok güzel olacak aslında.. baksana canım geçen sene aynı şeyler.. sonra bile bile geri dönüşler.. böyle olacaği belliydi.. o kadar yorgunum ki.. ama nedense içimde de garip bi umut var.. bi de elimden geleni yapmış olmanın verdiği bi rahatlık..

burcu ben anlamadım ya sen o eski 3 yıllık sevgilinle tekrar barışmamışmıydın iyi gidiyor falan diyordun ne oldu?onlamı bitti yine neden ki?

hiç sorma canım hiç sorma.. affetmem hataymış.. o sözler vaatler sadece bi kaç ay sürdü.. hersey eskisinden de kötü oldu.. tamamen bitti bu sefer.. çok ayıp etti çook.. aslında ona gram kızmıyorum ha.. kendime kızıyorum.. bana müstehak.. iyi oldu iyi.. :KK50:

canım konunu okudum hakkında hayırlısı buymuş demekki sıkma canını daha gençsin daha neler çıkacak karşına evde falan kalmazsın:KK34:

Son düzenleme:
abovv bu ne başım döndü yav :KK1:
canım hayırlısı buymuş demek lazım bazen oda bu durumlardan biri.. sen denemişsin; sanırım sonradan şans vermediğin için pişman olmamak için, ama o şans verdiğine pişman etmiş..

Sevgili burcu,
Seni çok severim bilirsin...
Ne yazık ki başına gelecekleri az çok tahmin etmiştim pek şaşırmadım...
Bozulabilirsin kızabilirsin ama ondan farklı hareketler beklemen hataydı, çünkü adam aynı adam.
Değişemezdi...
Kaderin sana çok güzel oyunlar oynamasını diliyorum canı gönülden.
İnan lütfen ve kendine güven... :KK34:

Sevgili burcu,
Seni çok severim bilirsin...
Ne yazık ki başına gelecekleri az çok tahmin etmiştim pek şaşırmadım...
Bozulabilirsin kızabilirsin ama ondan farklı hareketler beklemen hataydı, çünkü adam aynı adam.
Değişemezdi...
Kaderin sana çok güzel oyunlar oynamasını diliyorum canı gönülden.
İnan lütfen ve kendine güven... :KK34:

Sanırım artık akıllanmalıyım sevgili Hayyal.. :KK25: Umarım artık kendime söz geçirebilirim.. umarım..

abovv bu ne başım döndü yav :KK1:
canım hayırlısı buymuş demek lazım bazen oda bu durumlardan biri.. sen denemişsin; sanırım sonradan şans vermediğin için pişman olmamak için, ama o şans verdiğine pişman etmiş..

şu halde beni güldürdün yaa Allah da seni güldürsün. Yeni konu açtım uzun uzun içimi döktüm... çok ihtiyacım var farklı bakış açılarına.. çünkü ben çok emek verdim.. gerçekten elimden geleni yaptım diyip rahatça önüme bakmak istiyorum.. bende ahı kalmasın kimsenin.. can yakmak istemiyorum.. vefasızlık edip kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum..

X